Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 2 10
Call-Girls
4972
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Θυμάμαι που κάποτε στο ρόστερ του glamour σαν να χανόταν η Paris .
Πλέον λάμπει για εμένα καθώς αποτελεί μια πρόταση που συνδιάζει εμφάνιση ( για milf )
Σωστές υπηρεσίες , και την ανάλογη πνευματικότητα για ένα δυνατό σοσιαλ , σε μια πολύ καλή τιμή .
Λίγο πιο αναλυτικά .
Ελάχιστα πιο πλατιά απ ότι την θυμόμουν , σφιχτό κορμί γυμνασμένο σχετικά , ευμεγέθεις καπούλια δυνατά , σχετικά ψηλή , με ένα μικρό πλαστικό στήθος ..
Όπως την ξέραμε, σε μια προνομιακή για την εποχή μας τιμή , προσφέρει μια σιγουριά και έναν επαγγελματισμό που όπως είχα ξαναγράψει δεν βρίσκεις σε λατινες .
Πρόσχαρη ευγενική καθαρή επαγγελματίας .
Μια πολύ καλή πίπα , λίγο τζελ και όλα κύλησαν πραγματικά όμορφα .
Ενα milf που προσφέρει ένα πολύ δυνατό vfm , και δεν δυσανασχετεί σε ότι της ζητήσεις .
Στο σοσιαλ προσπάθησε να με κάνει να αισθανθώ άνετα .
Διέκρινα μια ανησυχία μέσα της , προσπάθησε επιμελώς να την κρύψει , σε ερώτηση μου γύρισε το θέμα αλλού .
Λογικό μιας και είναι μια έξυπνη γυναίκα και συνειδητοποιημένη .
Της εύχομαι τα καλύτερα .
Πλέον λάμπει για εμένα καθώς αποτελεί μια πρόταση που συνδιάζει εμφάνιση ( για milf )
Σωστές υπηρεσίες , και την ανάλογη πνευματικότητα για ένα δυνατό σοσιαλ , σε μια πολύ καλή τιμή .
Λίγο πιο αναλυτικά .
Ελάχιστα πιο πλατιά απ ότι την θυμόμουν , σφιχτό κορμί γυμνασμένο σχετικά , ευμεγέθεις καπούλια δυνατά , σχετικά ψηλή , με ένα μικρό πλαστικό στήθος ..
Όπως την ξέραμε, σε μια προνομιακή για την εποχή μας τιμή , προσφέρει μια σιγουριά και έναν επαγγελματισμό που όπως είχα ξαναγράψει δεν βρίσκεις σε λατινες .
Πρόσχαρη ευγενική καθαρή επαγγελματίας .
Μια πολύ καλή πίπα , λίγο τζελ και όλα κύλησαν πραγματικά όμορφα .
Ενα milf που προσφέρει ένα πολύ δυνατό vfm , και δεν δυσανασχετεί σε ότι της ζητήσεις .
Στο σοσιαλ προσπάθησε να με κάνει να αισθανθώ άνετα .
Διέκρινα μια ανησυχία μέσα της , προσπάθησε επιμελώς να την κρύψει , σε ερώτηση μου γύρισε το θέμα αλλού .
Λογικό μιας και είναι μια έξυπνη γυναίκα και συνειδητοποιημένη .
Της εύχομαι τα καλύτερα .
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 11, 2026
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5

Παλι πρεζοφούντα έπινες?
οχι η πρεζοφουντα μου τελείωσε , Ξανάστειλε μου περισσεύει ένα 100αρικο .
8αρι γιατί , έχει μεγάλο κωλο δυνατό , γυμνασμένο και γενικά είναι αρκετά γυμνασμένη και σφιχτή , σαν γυναίκα θα έλεγα , αν και λίγο μπαμπατσικη .
πιστεύω ότι το 8 είναι αντιπροσωπευτικό τουλάχιστον για τα γούστα μου.