Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 11 10
Call-Girls
36225
Γενική βαθμολογία
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
2.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Με το που είδα χθες αυτήν την καυλόφατσα και το πρόγραμμα που έχει στο site δεν το πολυσκέφτηκα και κλείνω στιγμιαία στο γνωστό μέρος στο ιστορικό κέντρο για σήμερα το απόγευμα. Η κοπέλα στο τηλέφωνο πολύ εξυπηρετική και ευγενική να σημειώσω. Υποδέχομαι το καυλάκι με ένα μόνο hi όπου είναι η μοναδική λέξη που ξέρει αλλά αγγλικά γενικότερα γρι και με κείνη να μου ρίχνει ένα αναγνωριστικό φιλί στο στόμα. Με λίγα λόγια αλάνια από επικοινωνία μια κατάσταση δυστυχώς επτωχεύσαμεν. Μπαίνω για μπάνιο και βγαίνω στο φτερό το ίδιο και κείνη. Καθόλου πρόβλημα στο χούφτωμα των 2αριων βυζιών της σε σημείο να τα ψιλοζουλάω αλλά και να γλείφω τις ρώγες της που είχαν γίνει πρόκες από την καύλα. Φιλιά και χαμούρεμα και απ'τους 2 μας. Την ξαπλώνω από και της γλείφω τα μουνάκι της το οποίο πεντακάθαρο μαζί με δαχτύλιασμα με την ίδια να γουστάρει τρελά. Έτρεμε με σπασμούς όπου στο τέλος έχυσε. Λέω ρε πούστη μου εδώ πετύχαμε πουτανάκι λίρα εκατό. Μου κάνει νόημα ότι είναι η σειρά της τώρα και ξεκινάει άνευ λάστιχου πούτσο και αρχίδια όλα πεσκέσι. Την πάω εναλλάξ από αρχίδια πούτσα και προσπάθεια για deepthroat που σχεδόν πέτυχε σε σημείο πνιξίματος με δάκρυα στα μάτια της. Της λέω τώρα ξεκινάμε κι αφού λαστιχοποιηθήκαμε την κάρφωσα ιεραποστολικά στο ξυρισμένο μουνάκι της και τα χέρια μου χουφτώνουν τα βυζάκια της. Πόναγε λίγο λόγω του μεγέθους μου όλο ''αουτς'' έκανε αλλά εγώ χαμπάρι. Εκεί συνέχισα να δίνω πόνο. Της λέω να αλλάξουμε σε doggy και σπάει τον κορμό της και μου δίνει θέαμα πορνοσταρικής εμφάνισης. Ύστερα της είπα να το πάμε σε cow. Μιλάμε χοροπηδούσε σα μανιασμένο άλογο. Και στο τέλος είχαμε το anal. Η αλήθεια είναι ότι ζορίστηκε λιγάκι να με πάρει αλλά τελικά τα κατάφερε. Έδωσε ρέστα σε αυτή τη στάση και δεν της το'χα. Αυτή η μινιατούρα είναι μές στην καύλα. Πήρε τα φλόκια στο στοματάκι της πετώντας το λάστιχο και αδειάζοντας σαν αντλία. Τρέχει στο μπάνιο να τα φτύσει και μετά μπάνιο από τους 2 μας. Ήδη είχαμε φτάσει στο 60λεπτο οπότε ντυθήκαμε την πλήρωσα και φύγαμε. Η μικρή αξίζει με 1000 και την ιδρώνει τη φανέλα. Προσωπική μου άποψη πάντα. Μου χάρισε μια τέλεια ώρα με δυνατό γαμήσι από όποια στάση ήθελα και όλα αυτά αδιαμαρτύρητα. Το μόνο μελανό σημείο ήταν η επικοινωνία οπότε μπορεί να την ξαναδώ. Αυτά τα ολίγα μάγκες!:hi:
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 07, 2026
Διάρκεια
1 ώρα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Ιουνίου, 2026
Θα την πηδαω στο μπαλκόνι αυτή κ να βλέπει την Ακρόπολη
Eros82
08 Ιουνίου, 2026
@Eros82 Έλα ντε το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Να μην μάθει κιόλας τι μαστόρεψαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι...:coffee:
Milanisti
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2