Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 2 10
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Επειδή προβλέπεται να γίνει λαϊκό προσκύνημα στην κοπέλα, δεν πίστευα στην τύχη μου όταν μου είπαν σήμερα ότι ήταν διαθέσιμη την ώρα που ρώτησα.
Είδα ότι έχει πάρα πολλές κριτικές, τις οποίες δεν κάθησα να διαβάσω, η γενική βαθμολιγία δείχνει τουφέκι οπότε κατευθύνθηκα στο ξενοδοχείο πλήρως πεποισμένος ότι θα περάσω πολύ καλά μαζί της.
Κορμί υπέροχο, καθαρό 10άρι, για τα δικά μου γούστα το έχασε λόγω των υπερβολικών τορπιλών που έχει φορέσει, αλλά μιλάμε για αντιπροσωπευτικό δείγμα των γαμημένων σλάβικων γονιδίων που μας έχει καταστρέψει την δυνατότητα να έχουμε σεξουαλικές σχέσεις με "απλές" γυναίκες στη ζωή μας.
Πρόσωπο έντονα πειραγμένο, τα κλασσικά που έχω ξαναπεί και στο παρελθόν για άλλες κοπέλες που έχω συναντήσει.
Πάντως μου έδωσε την εντύπωση ότι ήταν πραγματικό δεκάρι εμφανησιακά πριν μπεί κάτω από τι νυστέρι.
Ξανθιά ψεύτικη μαλλούρα και γενικά σούπερ περιποιημένη και προσεγμένη.

Πολύ κοινωνική, με καλή διάθεση και γενικά ευχάριστη παρέα.
Για την πίπα της είμαι σίγουρος ότι έχουν γράψει όλοι οι προηγούμενοι, απλά θα επιβεβαιώσω και εγώ......η κοπέλα έχει γεννηθεί για να καταπίνει σπαθιά.....:happy::happy::happy: δεν ξέρω πως αλλιώς να το περιγράψω καλύτερα.
Δεν είπε όχι σε τίποτα, μόνο τραβήχτηκε κάπως όταν πήγα να πιπιλήσω την υπέροχη ροδέλα της, κατά τα άλλα γαμηθήκαμε σα να μην ξημέρωνε αύριο.......
Δεύτερος γύρος μόνο 69, όπου γεύτηκα για άλλη μια φορά την αλμύρα του γνήσιου, του original σλάβικου μουνόγαλου, του καλύτερου ηδύποτου στον κόσμο.....:rockon::rockon::rockon:

Ραντεβού στο ακατάλληλο, το οποίο σήμερα είχε μια ντουζιέρα όπου έβγαζε νερό μόνο από μια μικροσκοπική οπή με τόση πίεση που ήταν σαν υδροκοπή, κόντεψα να κάνω περιτομή όταν πέρασα τη δέσμη από το παπάρι μου :headbang:
Παρόλα αυτά τίποτα δεν μπόρεσε να χαλάσει τη διάθεσή μου όταν είχα αυτή την καύλα από κάτω μου και την πιστόνιαζα σε έντονους ρυθμούς τους οποίους φαίνεται ότι προτιμάει.
Θα κλείσω με αυτό, μου άφησε την αίσθηση ότι είναι για έντονα πορνοσταρικά γαμήσια, όχι για αγάπες και προδέρμ, in fact, τώρα που το ξανασκέφτομαι απορώ τί κάθεται και πηδιέται μαζί μας και δεν πάει LA να ξεδιπλώσει το ταλέντο της μπροστά από την κάμερα να γίνει πλούσια και διάσημη.

Καλά βόλια σε όλους...:rockon::rockon::rockon:

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
mallias20
Τιμημένος
220
Πόντοι:
62.518
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mancunian1986, Rokko28, THV και 42 άλλα μέλη

Σχόλια

9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Ιουνίου, 2026
@mallias20 θα ζητησω αποζημιωση για πνευματικα δικαιωματα..
https://www.bourdela.com/citytours/bianca3/reviews/?user=129439
review reaction 1 hornyasfuck, mallias20
06 Ιουνίου, 2026
ωραία κριτική μαν , έκλαψα με το σχόλιο για LA επειδή είχα πει απο μέσα μου το ίδιο.Ελπίζω να μην μεγάλωσε τα βυζιά της παραπάνω απο την φωτό νο6 που την είχα δει εγώ.
review reaction 1 hornyasfuck
06 Ιουνίου, 2026
Δάσκαλε, μια από τις καλύτερες κριτικές σου!!! Και επιπλέον διανθισμένη με χιούμορ!!! Thanks!
review reaction 1 Leviathan, hornyasfuck, mallias20
07 Ιουνίου, 2026
Noμιζει ολες αυτες εαν μπορουσαν να πανε LA θα καθονται να ασχολιουνται με σενα ;
J
Jo84
review reaction 3 hornyasfuck
07 Ιουνίου, 2026
Μπρο τι εννοείς "Ξανθιά ψεύτικη μαλλούρα";
Περούκα κιέτς;
07 Ιουνίου, 2026
Σωστός καί ὡραῖος, ἀλλά αὐτό γιά τὸ LA τί τό θές; Μήν τῆς βάζης ἰδέες
review reaction 1 Senteron
07 Ιουνίου, 2026
Είπαμε... Μεταγραφή αεροδρομίου!
review reaction 1 hornyasfuck, Senteron
07 Ιουνίου, 2026
@piko Extensions και προφανώς δεν είναι φυσική ξαθιά.....
07 Ιουνίου, 2026
@blizardeye Το παπάρι απέκτησε skidmarks.......αφού δεν βγήκα ευνούχος από το μπάνιο πάλι καλά......
review reaction 3 blizardeye, hornyasfuck
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9