Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 3 10
ΠροβεβλημένηΝέα
Call-Girls 17561
Γενική βαθμολογία

5.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

5.0
Επικοινωνία

3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
λοιπόν παλικάρια θα ξεκινήσω με τα καλά θα πάω στα μέτρια και μετά στα κακά επίσης να πω ότι η κοπέλα αργισέ αρκετά

τα καλά είναι η κοπέλα είναι ακριβώς όπως στις φωτογραφίες εμένα πραγματικά είναι το γούστο μου είναι μία από αυτές τις κοπέλες μικρές που βλέπεις έξω στο δρόμο και λες θέλω να τις ξεσκίσω το μουνι επόμενο καλό είναι ότι δεν έχει λιπαντικό μαζί της με αποτέλεσμα να νιώθεις τα πράγματα πιο καλά

πάμε στα μέτρια ενώ είχε ξυρίσει τα πόδια της το μ**** της ειναι αξύριστο προσωπικά είμαι demi και μου αρέσει και δεν μου αρέσει επίσης πίπα θα την πω πολύ μέτρια χωρίς ένταση ούτε όμως τι λες και ερωτική δεν ήταν άσχημη αλλά ούτε και κάτι εξαιρετικό

και πάμε στα κακά λοιπόν η κοπέλα δεν ξέρει γρι αγγλικά με αποτέλεσμα να μην μπορείς να συνεννοηθείς καθόλου την ώρα που κάνεις σεξ ας πούμε εγώ είχα καθίσει στην καρέκλα και της είπα να ανέβει πάνω μου να φιληθούμε λίγο να μου κάνει λίγο grind και αυτή νόμιζα ότι ήθελα να κάνουμε σεξ χωρίς προφυλακτικό και εδώ πάμε στο επόμενο κακό το οποίο είναι ή είναι χαζή ή το παίζει ακόμα κι αμα τις δείξεις τι θέλεις η προσπαθήσεις έτσι λίγο να της μιλήσεις με νοήματα και με κάποιες βασικές λέξεις κάνει πως δεν καταλαβαίνει επίσης δεν μπορώ να πω ότι φυλάει κάτι πεταχτά φιλάκια μου δεν σε εμένα και εγώ είμαι πεντακάθαρος η στοματική μου υγιεινή είναι πάρα πάρα πολύ καλή να πεις ότι δεν ήθελε να με φιλήσει για αυτό

και τώρα στα τελευταία σχόλια για μένα είναι αποκλειστικά αμα σου αρέσει αυτό το στυλ πιτσιρίκας και απλά να την πάρεις και να την ξεσκίσσης χωρίς πολλά πολλά εγώ που είχα λίγο πιο περίεργα πράγματα στο μυαλό μου να κάνω πειρά της μπάλες μου και γι αυτό και την άφησα και νωρίτερα να φύγει είναι max για μία ώρα

αυτά από μένα καλά να τα περνάτε

Πληροφορίες Συνάντησης

Στο χώρο μου
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Νέο Μέλος
3
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Alan Bradley, f21, The Kraang και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Ιουνίου, 2026
Πόσο το μαλλί;
03 Ιουνίου, 2026
Μ'αλλα λογια, και οι 3 που γραψατε κριτικη, περασατε καλα (5,2 εως 7,5 δλδ ανω του Μ.Ο.)
Και σιγουρα η κοπελα εκτος απο φρεσκο-απειρη (?) δεν μπορει να επικοινωνησει μαζι σας,
και εσεις μαζι της.
Οκ. Η Επικοινωνια, ειναι βασικο πραγμα. Αναντιρρητα.
Κυριοι @kokomourisan , @PickleLyk , & @Samanos90 Να βοηθησω ?
Στα κινητα, υπαρχει μια εφαρμογη, απιστευτης αξιας, που λεγεται Google Translate.
Kαι κανει τα παρακατω.
{{ Η κορυφαία και πιο αξιόπιστη επιλογή για εφαρμογή μετάφρασης στο κινητό είναι το Google Translate.
Επιτρέπει άμεση μετάφραση κειμένου σε 249 γλώσσες, φωνητική συνομιλία σε πραγματικό χρόνο, και μετάφραση κειμένου από φωτογραφίες
(π.χ. πινακίδες ή καταλόγους) μέσω της κάμεράς σας. }} Στο Google Play φυσικα, και ενοειται ΔΩΡΕΑΝ.
Περσι το καλοκαιρι λοιπον, μου γυαλισε και της γυαλισα μια Ιταλιδα, ονοματι Φραντζεσκα.
Parli italiano? (μιλατε Ιταλικα, με ρωτησε) No, signora, parla greco?
Και ανοιξαμε και οι 2 τα κινητα μας... Και εληξε το θεμα !! Έτσι! Και περασαμε υπεροχα... Ουάου καρδιές! Ασάλιωτα
review reaction 1 Samanos90
03 Ιουνίου, 2026
Φίλε Alan Bradley εγώ χρησιμοποίησα το gpt και αυτή το δικό της translate και πάλι δυσκολευοταν για κάποιο λόγο. Είναι λες και το έπαιζε ότι δεν καταλαβαίνει. Όπως και να έχει αξίζει και πάλι.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3