Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 11 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 37424
Γενική βαθμολογία

9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Γυναικάρα επιβλητική καυλιάρα για πολύ δυνατές καταστάσεις. Την είδα πριν αρκετό καιρό και έχω μόνο καλές αναμνήσεις. 

Η τηλεφωνήτρια πολύ ευγενική. Η Ariela δεν ήταν διαθέσιμη για την ώρα που ήθελα αλλά με την βοήθεια της καταφέραμε και βρήκαμε κοινό πεδίο και το προγραμματίσαμε για απογευματινή ώρα. Εντυπωσιακή εμφάνιση και λόγω ύψους φορούσε και τακουνάρες οπότε καταλαβαίνετε. Αρωματισμένη περιποιημένη και με ωραίο ντύσιμο. Όχι ξεκωλέ αλλά πολύ σέξυ. 

Την υποδέχθηκα με ευγένεια και χαμόγελο και αμέσως το ανταπέδωσε με ένα φιλί στο στόμα. Όπως είμασταν όρθιοι άρχισε να μου χαιδεύει τον πούτσο που σκλήρυνε και άρχισε να μου τον παίζει. Μου έκανε νόημα να περιμένω και πήγε για ένα πολύ σύντομο φρεσκάρισμα. Ήρθε ολόγυμνη. Ο πούτσος μου στο ύψος του. Τον πήρε στο στόμα και μου τον πιπίλισε με την χρήση λίγου χεριού. Ακολούθησε έντονο σεξ. Φοβερές αντοχές. Κάποια στιγμή ήμουν λούτσα και αναγκάστηκα να ρυθμίσω το air con σε χαμηλότερη θερμοκρασία. Εγώ να γαμάω και η Ariela να με τραβάει μέσα της. Το τέλος μας βρήκε γυμνούς καταιδρωμένους και εμένα να έχω αδειάσει δυο φορές για πάρτη της. 

Γι άλλη μια φορά τα εύσημα στην τηλεφωνήτρια για την σωστή οργάνωση του ραντεβού μου.

Λίγες οι φορές στην καριέρα μου που έχω βρει γυναίκα να βγάζει τέτοιους οργασμούς.

Πληροφορίες Συνάντησης

Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
10
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 piko, BigMountain, Johnny Red2 και 9 άλλα μέλη