Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 1 10
ΠροβεβλημένηΝέα
Call-Girls 5403
Γενική βαθμολογία

7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Η επιστροφή στο VIP ήταν μια καλή συνάντηση, όχι όμως κάτι το καταπληκτικό. Μετά τη λύση της μεταξύ μας παρεξήγησης, ξεκίνησα με τη μαγια . Ήταν ένα όμορφο κορίτσι, αν και τελικά δεν ήταν ακριβώς του γούστου μου, παρότι πιστεύω ότι θα άρεσε σε πολύ κόσμο.
Χαλαρώσαμε και, αφού πέρασε λίγη ώρα, μου πρότεινε μασάζ, το οποίο ήταν αρκετά εκτεταμένο και πολύ χαλαρωτικό. Φαίνεται πως προσέχει ιδιαίτερα την εμφάνισή της και έχει κάνει κάποιες αισθητικές επεμβάσεις.
Τίποτα δεν με εντυπωσίασε ιδιαίτερα, αλλά, όπως είπα, δεν έχω και κάποιο παράπονο. Στο κοινωνικό κομμάτι ήταν μάλλον μέτρια από πλευράς ενδιαφέροντος και επικοινωνίας. Ίσως τελικά αυτό να έχει μεγαλύτερη σημασία για κάποιους απ' ό,τι φαίνεται αρχικά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 30, 2026
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ανώτατος
85
Πόντοι:
11.380
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Johnny Red2, Yatoputso, antkar81 και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Ιουνίου, 2026
Γιαπωνέζα??? Χμμμ;
review reaction 1 BigMountain, srek7, hornyasfuck
01 Ιουνίου, 2026
Γαμησες καθόλου ;
review reaction 3 srek7, hornyasfuck, BigMountain και 2 άλλα μέλη
01 Ιουνίου, 2026
για πολλοστη φορα μας εδωσες αλλη μια κριτικη που στην ουσια δεν μας δινεις απολυτως καμια πληροφορια για τη συναντηση-αν τη συναντησες πραγματικα δηλαδη- ουτε εμφανισιακα μας λες πολλα -γραφεις για αισθητικες παρεμβασεις -αλλα δεν μας λες που τις εχεις κανει-βυζια,κωλο,μαπα,χειλια ????
κ στο σεξ παλι απολυτως τιποτα δεν μας λες ουτε πως της αρεσει να γαμιεται , αν την εγλειψες , γενικα σχεδον τιποτα ρε φιλε , δηλαδη αναρωτιεμαι γιατι μπαινεις στον κοπο να γραψεις κιολας ?
εχω αδικο ?
review reaction 1 Senteron, London(2), srek7 και 5 άλλα μέλη
02 Ιουνίου, 2026
Για να καταλάβω... εγώ θα κάνω ό,τι κάνουν οι άλλοι για κάποιο λόγο;

Για να κάνω τις κριτικές έτσι όπως τις κάνω, θεωρώ ότι βοηθάω. Δεν γράφω Αρλεκιν, αλλά όποιος δεν έχει βοηθηθεί από τις κριτικές μου, ας τις κοιτάξει καλύτερα.

Γιαπωνέζα δεν είναι, Βραζιλιάνα είναι, και αυτό είναι κάτι που με ενοχλεί: να μην γράφουν από πού είναι πραγματικά η κοπέλα και, βασικά, τι γλώσσες μιλάει.

Αποφεύγω να γράψω κάτι προσβλητικό χωρίς λόγο και, αν η κοπέλα είναι καλούλα, όπως τούτη, όταν δεν υπάρχει καμία κριτική εκεί έξω, αυτό το κάτι βοηθάει.

Αυτή είναι έτσι κι αλλιώς μια κριτική μετά από μια διαφωνία. Δεν θα επεκταθώ και, γενικά, δεν πλατιάζω. Είμαι λακωνικός και βοηθητικός, αλλά όχι πολύ. Και το λίγο κάτι είναι.

Κυρίως γράφω για κακές περιπτώσεις, περισσότερο για να προστατέψω — αν τη συνάντησα πραγματικά, δηλαδή — που λέει και ο Τομ. Ειδικά εκείνος, νομίζω, έχει διαπιστώσει αν πέφτω μέσα και αν γράφω αλήθειες ή αν έχω βοηθήσει.

Αυτά.
review reaction 1 ΦΑΚΙΡΗΣ, TOMCRUISE, hornyasfuck
02 Ιουνίου, 2026
ήξεις αφήξεις
review reaction 1 hornyasfuck
02 Ιουνίου, 2026
με το σχολιο μου δεν ηθελα να αμφισβητησω,το αν τη συναντησες , απλα ηθελα να επισημανω οτι ειναι τοσο ελαχιστες οι πληροφοριες που θα μπορουσε να τις ειχε γραψει κ καποιος χωρις να την εχει συναντησει.
αλλα ρε αδερφε τοσες γραμμες εγραψες στην απαντηση σου , παλι δεν μας ελυσες καμια απορια να ουμε,νταξει αναμενομενομενο οτι θα ηταν γιαπωνεζα απο τη βραζιλια Χαχαχα!
για τις αισθητικες παρεμβασεις τελικα που τις εχει κανει?
γραψε κ κατι για το σεξ μαζι της ...
04 Ιουνίου, 2026
απλα δεν ειναι αυτο το στυλ μου τομ μην με πιεζεις ο καθενας κανει οτι νιωθει.
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7