Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 7 10
Call-Girls 18226
Γενική βαθμολογία

7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Κυριακή χαλαρή, έχοντας μόλις επιστρέψει από ένα reunion με παλιούς συμμαθητές, ήθελα μια καύλα μιλφ να σκίσω μιας και είχα ακόμη καύλες από χθες. Έτσι, μετά από μια σύντομη και εύκολη συνεννόηση με το γραφείο και μετά από πρότασή τους βρέθηκε έξω από την πόρτα του δωματίου του Bill η Cindy στην ώρα της.

Η πόρτα άνοιξε και η πρώτη εντύπωση ήταν άκρως θετική. Ένα ζεστό χαμόγελο, μια όμορφη παρουσία και μια κοπέλα που ακόμα και σχεδόν άβαφη έβγαζε μια φυσική γοητεία. Το ντύσιμό της κομψό και προσεγμένο, με λεπτομέρειες που τόνιζαν τα δυνατά της σημεία χωρίς να γίνονται υπερβολικές.

Το καλωσόρισμα ήταν ιδιαίτερα φιλικό και γρήγορα βρεθήκαμε στον καναπέ να λέμε τα πρώτα μας λόγια. Τα αγγλικά της ήταν παραπάνω από επαρκή για να κυλήσει άνετα η κουβέντα και μέσα σε λίγα λεπτά είχε δημιουργηθεί ένα ευχάριστο και χαλαρό κλίμα. Μου έκανε εντύπωση ότι δεν έδειχνε βιαστική ή τυπική αντιθέτως, έδειχνε να απολαμβάνει την παρέα και τη συζήτηση.

Αφού προηγήθηκε ένα σύντομο φρεσκάρισμα, η συνέχεια κύλησε σε εξίσου καλό κλίμα. Η κοπέλα αποδείχθηκε ιδιαίτερα εκφραστική, με έντονη συμμετοχή και διάθεση να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα που να κάνει τον επισκέπτη να νιώθει άνετα. Αυτό που ξεχώρισα περισσότερο ήταν η ενέργειά της και ο τρόπος που ανταποκρινόταν σε κάθε στιγμή, χωρίς να δίνει την αίσθηση της διεκπεραίωσης.

Όσο περνούσε η ώρα, η χημεία γινόταν όλο και πιο εμφανής. Υπήρχε αλληλεπίδραση, αυθορμητισμός και μια φυσική ροή που έκανε τον χρόνο να περνάει πολύ πιο γρήγορα απ' όσο θα ήθελα. Η συμμετοχή της ήταν σταθερά σε υψηλό επίπεδο και έδειχνε να ενδιαφέρεται πραγματικά να περάσεις καλά. Δε δυσανασχέτησε καθόλου σε όποια στάση κι αν την πήρα ακόμη και στο anal. Το δε στοματικό της πάρα πολύ καλό. Ολοκλήρωσα στις βυζάρες της.

Συνολικά, το κορίτσι μου άφησε εξαιρετική εντύπωση. Είναι μια όμορφη, αισθησιακή και επικοινωνιακή κοπέλα που, όταν χαλαρώσει, δείχνει έναν ιδιαίτερα ευχάριστο χαρακτήρα. Συνδυάζει εμφάνιση, καλή διάθεση και προσοχή στον άνθρωπο που έχει απέναντί της, κάτι που προσωπικά εκτιμώ ιδιαίτερα.

Έφυγα από το hotel με χαμόγελο και με την αίσθηση ότι τα χρήματά μου έπιασαν τόπο. Και αυτό, στο τέλος της ημέρας, είναι μάλλον το καλύτερο συμπέρασμα που μπορεί να βγάλει κανείς από μια τέτοια συνάντηση.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 31, 2026
Διάρκεια
1 ώρα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Milanisti
Σπουδαίος
31
Πόντοι:
2.836
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, THV, Johnny Red2 και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Ιουνίου, 2026
Μίκρυνε και αυτή ενα χρόνο με τη μετάλλαξη του γραφείου
review reaction 3 HoneyVoskos, Johnny Red2, srek7 και 1 ακόμα μέλος
01 Ιουνίου, 2026
Την αγαπω κατα τα χερια απο το μωρο μ!!
review reaction 1 hornyasfuck
01 Ιουνίου, 2026
@London(2) Εγώ γράφω ότι είναι milf όπως είδες

@Jo84 Και μένα τι μου το λες; Αγάπα την και παντρέψου την. Εις την μπούτσον μου
review reaction 1 Johnny Red2, hornyasfuck
02 Ιουνίου, 2026
Μιλανεζε αμα τα γραφεις στη μπουτσα σου εισαι για ενα τριο με την αγαπη μου γαμια μου την μοιραζομαι δεν θα βγαλει αχνα αυτη
review reaction 1 hornyasfuck
02 Ιουνίου, 2026
@Jo84 Χάρισμά σου η αγάπη σου τύπε. Έχω αρκετά ζευγάρια που καλοπερνάω
review reaction 1 hornyasfuck, Jo84
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5