Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 3 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 11265
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
....περι Σαρα ο λογος αδελφια!
Η κοπελα εχει μια εικονα next door girl, χωρις να ειναι κατι το εντυπωσιακο ή υπερπαραγωγη. Ομορφη-συμπαθητικη φατσουλα, γυρω στα 30 την εκοψα, κοντουλα (1.50μ), καμμια 55 κιλα μαξ, καστανο μαλλι και ματια, καθαρο δερμα με μερικα διακριτικα τατου (αστραγαλο, πλευρα, κωλαρακι).
Στηθος 2αρακι (ελαφρως πεσμενο) και κωλαρακι τσουπωτο που το δινει με +50. Αυτο ομως που με προδιεθεσε ευχαριστα ηταν η εξωστρεφεια της, η θετικη της διαθεση και το μονιμο χαμογελο της! Σου εδινε την εικονα οτι ηρθε με ορεξη για να περασουμε καλα.
Στα της πραξης τωρα, η κοπελα ειναι αχορταγη και γουσταρει τα παντα! Πιπα για σεμιναριο, υγρη, βαθια, εγλειφε τα παντα με τις ωρες και δεν μου εκανε διαθεση να την σταματησω. Στα προκαταρτικα απο μεριας μου, γουσταρε τρελα γλειφομουνι, φτιαχνοταν αγρια και γουσταρε δαχτυλα και παιξιμο κ στις δυο τρυπουλες της. Στο πηδημα δε, δεν χορταινε με τιποτα, δεν ηθελε να σταματησει καθολου μεχρι που με στραγγισε τελειως! (Ειχα σκοπο να χαρω και το κωλαρακι της αλλα ξεμειναμε απο κουραγια κ χρονο, ισως αν υπαρξει επομενη φορα να το δοκιμασω).
Παντως με "παιδευε" κ την "παιδευα" μεχρι και το τελευταιο λεπτο (συμπληρωσε την ωρα κ μετα σηκωθηκε για ντουζ-ντυσιμο στα γρηγορα).
Το μονο αρνητικο ηταν οτι μιλαει μονο ισπανικα και ειχαμε ενα θεματακι στον ελαχιστο χρονο που δεν ημασταν στον "αγωνα". Στα συν το κοστος της συναντησης, 120 ευρω/ωρα + 50 το anal.
Aυτα μαγκες μου, η κοπελα μου χαρισε ενα ακρως καβλωτικο πηδημα που το ευχαριστηθηκα!

υγ. φιλαει και ζηταει τα γλωσσοφιλα σαν τρελη, εκανα αγωνα να της δωσω να καταλαβει οτι δεν φιλαω τα κοριτσια του χωρου κ να τα αποφυγω!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 25, 2026
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
120€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή