Λεπτομέρειες αξιολόγησης

9.0 6 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 26282
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Ελληνίδα να την πιείς στο ποτήρι. Συνάντηση με το κορίτσι σε δικό μου χώρο. Συνεπέστατη μου ήρθε και μου χτύπησε την πόρτα και είπα εδώ είσαι.

Ωραίο παρουσιαστικό σε πετίτ διαστάσεις, καθαρη και μοσχομυριστή με περιποιημένα άκρα. Την υποδέχτηκα στο χώρο μου και ένιωσα μία ωραία ενέργεια από τη πρώτη στιγμή. Μετά την απαραίτητη προετοιμασία μου ήρθε έτοιμη για δράση.

Φιλάκια αρκετα και χαΐδεμα με τρίψημο και η καύλα να ξεχυλίζει. Τσιμπουκάκι ωραίο και σωστό και ο πούτσος μου πέτρα για πάρτη της. Κλειώ ανέβα...και ανέβηκε η καύλα. Φωνές και από τους δύο με καύλα την οποία τουλάχιστον εγώ ευχαριστήθηκα από την πλευρά της.

Μου είχε λέιψει το social στα Ελληνικά...τα είπαμε ωραία να περάσει και λίγο η ώρα μέχρι τον δεύτερο γύρο. Εκεί άραξα λίγο την άφησα να μου κάνει λίγο μασαζάκι και τα αίματα ανέβηκαν όταν γύρισα και άρχισε να κατεβαίνει προς τα κάτω. Μέχρι να καταλάβω για πότε γύρισα ξεκίνησε πίπα δίνοντας πόνο. Την γάμησα στα 4 και cow απολαμβάνοντας την θέα και τα τατουάζ της. Καπως έτσι έκλεισε η βραδιά με τις καλύτερες εντυπώσεις για το κορίτσι μας.

Την αποχαιρέτησα με υπόσχεση οτι θα την ξαναδώ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς