Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.9 31 10
Call-Girls
153626
Γενική βαθμολογία
6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
6.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Πάμε λοιπόν....
Πρόσωπο ναι όμορφο γεμάτο υποσχέσεις η μάλλον δηλώσεις που μείνανε δηλώσεις....
Κορμί καλό κοντουλα με ωραίες καμπύλες που γενικά και αντικειμενικά είναι αξιογαμευσιμο...
Στον αγώνα ήρθε με τον αέρα που έχει μια μπαργουμαν που κατάφερες να πάρεις στο σχολασμα από ένα κλαμπ αλλά ... Πάμε στο αλλά ... Θέλει να πάρει τα λεφτά χωρίς κανένα κόπο....
Πίπα μέτρια.... Γλυφοκωλομουνι ναι και της αρέσει πολύ αλλά μετά το τζελ πάει σύννεφο στήνετε καλά αλλά μόλις μπεις αρχίζει τα μαγικά της κάθε φορά που την άλλαζα μου τον έπαιζε χωρίς να έχει πέσει μπας και χύσω πιο γρήγορα (εμένα βρήκες κοπέλα μου) και γενικά ένα καλό μουνάκι καθαρό με ωραίο ντύσιμο ωραίο άρωμα αλλά μέχρι εκεί .... Άρα υπηρεσίες στούντιο και κουτοπονηρια....
Αυτή ήταν η δική μου εμπειρία και μην αρχίσετε τα περί χημείας... Δεν πληρώνω να έχω χημεία πληρώνω επαγγελματία να περάσω καλά!!!! Εγώ πρώτα και μετά αυτή.... Σεβασμός στις κοπέλες αλλά και στον πελάτη!!! Η σωστή σειρά είναι πελάτης κοπέλα όχι κοπέλα πελάτης... Αυτό σαν απάντηση σε έναν φίλο... Μακριά από καφριλες μακριά από μαλακισμένες συμπεριφορες και ακρότητες αλλά όταν παίρνεις κάποια χρήματα τίμησε τα!!! Από εμένα η κυρία είναι ΌΧΙ
Πρόσωπο ναι όμορφο γεμάτο υποσχέσεις η μάλλον δηλώσεις που μείνανε δηλώσεις....
Κορμί καλό κοντουλα με ωραίες καμπύλες που γενικά και αντικειμενικά είναι αξιογαμευσιμο...
Στον αγώνα ήρθε με τον αέρα που έχει μια μπαργουμαν που κατάφερες να πάρεις στο σχολασμα από ένα κλαμπ αλλά ... Πάμε στο αλλά ... Θέλει να πάρει τα λεφτά χωρίς κανένα κόπο....
Πίπα μέτρια.... Γλυφοκωλομουνι ναι και της αρέσει πολύ αλλά μετά το τζελ πάει σύννεφο στήνετε καλά αλλά μόλις μπεις αρχίζει τα μαγικά της κάθε φορά που την άλλαζα μου τον έπαιζε χωρίς να έχει πέσει μπας και χύσω πιο γρήγορα (εμένα βρήκες κοπέλα μου) και γενικά ένα καλό μουνάκι καθαρό με ωραίο ντύσιμο ωραίο άρωμα αλλά μέχρι εκεί .... Άρα υπηρεσίες στούντιο και κουτοπονηρια....
Αυτή ήταν η δική μου εμπειρία και μην αρχίσετε τα περί χημείας... Δεν πληρώνω να έχω χημεία πληρώνω επαγγελματία να περάσω καλά!!!! Εγώ πρώτα και μετά αυτή.... Σεβασμός στις κοπέλες αλλά και στον πελάτη!!! Η σωστή σειρά είναι πελάτης κοπέλα όχι κοπέλα πελάτης... Αυτό σαν απάντηση σε έναν φίλο... Μακριά από καφριλες μακριά από μαλακισμένες συμπεριφορες και ακρότητες αλλά όταν παίρνεις κάποια χρήματα τίμησε τα!!! Από εμένα η κυρία είναι ΌΧΙ
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3

Μη μπερδεύεσαι!
Π
Η δική μου άποψη είναι διαφορετική....
Δεν είμαι δικηγόρος της κοπέλας , αλλα ρε μάγκες κανένας δε μας ανάγκασε να πάμε με το ζόρι και να πληρώσουμε
Με δικιά μας ευθύνη πάμε και ότι κάτσει , άλλες φορές θα κάτσει αλλες όχι
Ναι κάποιες δεν τιμάνε τα λεφτά τους όπως θα έπρεπε για κάποιους, αλλα έτσι είναι
Η το δέχεσαι ή σταματάς αυτό το άθλημα και πας σε άλλα
Εννοείται πως οι υπηρεσίες των κοριτσιών θα πρέπει να είναι σωστές για τα λεφτά που ζητάνε, εννοείται αυτό δεν δίνω άδικο
Αλλα ρε μάγκες φόλες θα τρώμε όλοι παντού και πάντα
Ολοι έχουμε κλάψει λεφτά και χρόνο και διάθεση σε αυτο το σπόρ αλλα θυμήσου οτι οι κοπέλες δεν είναι το πρόβλημα
εσυ είσαι
ελπιζω να καταλαβες πως το λεω