Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 5 10
Call-Girls 21672
Γενική βαθμολογία

5.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

5.0
Εμφάνιση (σώμα)

5.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Λίγα λόγια για την εν λόγω κοπέλα.
Για αρχητη εμφάνιση της δεν είναι σε καμία περίπτωση αυτό πιυ δείχνουν οι φωτογραφίες, έχεις πιο κοντά μαλλιά, είναι υπέρβαρη, εγώ δεν είδα καμπύλες ούτε πιασίματα, είδα έξτρα λίπος το οποίο είναι αντιαισθητικο στα μάτια μου. Το πρόσωπο της στρογγυλό από το λίπος, και όχι με τις γωνίες που δείχνουν οι φωτογραφίες.
Είναι νομίζω πιο ψηλή από 173, Μπορεί ίσως 176+.

Στα του σεξ δεν είχαμε καθόλου χημεία, τα της εμφάνισης δεν με πείραξαν τόσο όσο το γεγονός ότι δεν μιλούσε σχεδόν καθόλου αγγλικά και η ανάσα της μύριζε τσιγάρο το οποίο απεχθάνομαι. Προσωπικά, τελείωσα το ραντεβού πιο νωρίς, πολύ πιο νωρίς επειδή ένιωθα ότι και που την φιλάω όχι μόνο μου είναι ουδέτερο αλλά θα έλεγα ότι προσωπικά πάντα, ένιωθα μία αηδία. Κυρίως λόγω τσιγάρου, αυτό το σκατό πράγμα με αηδιάζει τελείως, ειδικά σε γυναίκες.
Απο θέμα συμπεριφοράς,δεν ήταν και η πιο ζεστή κοπέλα που έχω γνωρίσει. Θα έλεγα στο μέσο όρο,σε εμένα μου έβγαλε μία τυπικότητα και όταν την είδα ξενέρωσα κιόλας κι εγώ οπότε δεν υπήρξε χημεία ούτε σε αυτό.
Στα του αγώνος, δεν μπορώ να πω ότι ευχαριστήθηκα υπηρεσίες όπως αναφέρεται στις προηγούμενες κριτικές, το μασάζ που μου πρότεινε ήταν χάδι απλά όχι μασάζ και μάλιστα χωρίς λάδι μασάζ... Έχει ένα καθιερωμένο θεωρώ μοτίβο του πως να ξεκινήσει και να προχωρήσει στο σεξ, χωρίς να συνδέεται με τον κάθε άντρας απέναντι της διαφορετικά. Εγώ ένιωσα ότι ήμουν μόνος μου στο κρεβάτι κι όχι με ακόμα έναν άνθρωπο.
Αυτή είναι η προσωπική μου εμπειρία, δεν θεωρώ ότι διαψεύδει τις προηγούμενες.
Δυστυχώς για την κοπέλα δεν έχω να πω καλά λόγια καθώς έμεινα δυσαρεστημένος και απογοητευμένος.
Πάντως πλέον αν δεν μου κάνει απόλυτα μία κοπέλα δεν μένω όπως παλιότερα για να μην την κάνω να νιώσει άσχημα. Οπότε τα λόγια μου είναι αυστηρά επειδή πλέον δεν κάνω καμιά έκπτωση στα στάνταρ και τις επιθυμίες μου.
Εις υγείαν.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 16, 2026
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ragnar Bjornson
Σπουδαίος
17
Πόντοι:
2.411
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Tsouk1, andronikos3, Johnny Red2 και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Μαΐου, 2026
Like γιατί έγραψες την προσωπική σου εμπειρία
Like γιατί πλησίασες αρκετάΜατάκι
review reaction 1 Senteron, hornyasfuck
22 Μαΐου, 2026
Φίλε μου τα ίδια με σένα έγραψα σε αναλυτικότατο review το οποίο δεν δημοσιεύτηκε ποτέ. Τσιγαρόμποχα του στριφτού (που δεν φεύγει με τίποτα) και προσωπικά σε μένα, 4 φορές που καθάρισε την πούτσα με αυτά τα μαντηλάκια με χαμομήλι. (τις δυο μετά από μπάνιο που το είδε, την τρίτη αφού νόμιζε πως είχα χύσει και την τέταρτη μετά το "μασάζ" αφού ξαναπροσπάθησε). Και με το συγκεκριμένο μαντηλάκι σκουπίζω τον κώλο του σκύλου μου μετά τη βόλτα οπότε μόνο και μόνο που κατάθεσα μια φορά το θεωρώ μεγάλη νίκη. Παρόμοια εμπειρία είχαμε αλλά review δεν ξαναγράφω.
review reaction 1 hornyasfuck, piko, Senteron
22 Μαΐου, 2026
Δεν αμφισβητώ την εμπειρία σου και λυπάμαι που δεν πέρασες καλά.

Η δικιά μου εμπειρία ήταν πολύ δυνατή, άσχετα με το πώς είναι το σώμα της, εδώ συμφωνούμε.

Όμως... Like σε εσένα, dislike σε όποιον δεν πέρασε καλά και εμμέσως βγάζει τρελούς όσους πέρασαν καλά. Ξέρει εκείνος. Ματάκι
review reaction 1 hornyasfuck, Lone-Wolf
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3