Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 59 10
ΠροβεβλημένηHot
Call-Girls 190459
Γενική βαθμολογία

9.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

10.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Ισως αυτη να ειναι η καλυτερη εμπειρία της μεχρι τωρα ζωης μου . Ελπιζω να μπορέσω να αποτυπωσω στο χαρτί αυτα που έζησα και αν δεν το κανω καλά αλλα σας εύχομαι να το δοκιμάσετε και εσείς και τοτε θα καταλάβετε.

Καταρχάς θα ηθελα να κανω μια τιμητική αναφορά στην υπέροχη Νικολ που ηταν υπεύθυνη για αυτη την συνάντηση. Εξαιτίας του περιορισμενου χρόνου μου μπορούσα να κανω αυτο το τρίο συγκεκριμένη ωρα και για συγκεκριμένο χρόνο. Με αυτες τις πληροφορίες που ειχε λοιπόν η Νικολ κατάφερε και έκανε την τελεια επιλογή με αυτες τις δυο κοπέλες. Αν και δεν αναφέρονται στο γραφείο για DUO αν υπάρχει θέληση και χρήμα τοτε ολα γίνονται. Ευχαριστώ πολυ και παλι Νικολ

Στο κυρίως τωρα . Έφτασα στο ξενοδοχείο έτοιμος και με την ψυχολογία στο ανώτερο της . Καθαρός και μπήκα στο δωμάτιο. Μου πήρε λίγη ωρα να φτιάξω το αιρκον να ριξω λιγο την θερμοκρασία γιατι ήξερα οτι ετσι και δεν λειτουργεί θα γίνουμε μούσκεμα απο την ζέστη. Το έφτιαξα λοιπόν ( Το κοντρόλ ήθελε αρκετα κοντά να παρει το σήμα) και περίμενα να ερθουν τα κορίτσια. Έφτασε πρωτη η Αμάντα και φαντάζομαι οτι θα σκέφτηκε πάλι οτι εχει να φάει γερή πουτσα πάλι αλλα της υποσχέθηκα να μην την ταλαιπωρησω πολυ σήμερα γιατι ήμουν και εγω κουρασμένος σχετικα . Μετά απο πέντε λεπτά έφτασε και η Σιλβια. Γενικα δεν ειχα δει πολλές κριτικές και το προφίλ της γιατι το φοβόμουν γενικά με κοπέλες που δεν δείχνουν προσωπο . ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΜΑΙ! Η κοπέλα έχει ΠΟΛΥ όμορφο προσωπο , λεπτό με πολυ ωραια ματιά και με ξανθά μαλλια που εμενα μου αρέσουν γενικά παρα πολυ και της πάνε ειδικά τωρα που ειναι καλοκαίρι ακομα περισσότερο .Ενα σωμα ηφαίστειο οπως μου αρέσει. Μικρος στηθος ιδανικο και εναν βραζιλιάνικο πεταχτο κωλο χωρις ίχνος κυτταρίτιδας . Ούτε κοντή αλλα ουτε και 2 μέτρα να μην την φτάνεις . Δύο ξανθιές παρουσίες φωτιά λοιπόν στο δωμάτιο μου και μονο με αυτη την σκέψη να εχω γινει ήδη πέτρα.
Η Αμάντα να φοράει ενα ανοιχτό χρυσό φόρεμα και η Συλβια ενα κατάμαυρο φόρεμα με ανοιχτή πλάτη. Αντίστοιχα εσώρουχα. Μαύρο στριγκακι που ανεβαινε ψηλά στα πλάγια απο την Συλβια και άσπρο απο την Αμάντα. Εκανα ισως χαζομάρα γιατι το δωμάτιο εχει μαύρο χαλί και ειχε χαθεί σε καποια φαση το εσώρουχο της Συλβια . Εγω το έβλεπα και τις το εδωσα . Έπρεπε να το κρατήσω για ενθύμιο!

Στο κυρίως πιάτο εχω να πω οτι εχω κανει πολλές φορες σεξ στο παρελθόν 30 40 50 λεπτα . Αυτη την φορα ηταν περιπου 40 λεπτα ενας καλός και δυνατός γύρος αλλα με ειχαν σε εγρήγορση σε όλη την διάρκεια που ένιωσα οτι γαμουσα για 10 ώρες.
Παντα ωραίο οταν βγάζω το εσώρουχο μου και η κοπέλα βλεπει την σκληρή πουτσα μου και να σχολιάζει θετικά. Η Αμάντα ήξερε τι την περίμενε αλλα η Συλβια την έβλεπε πρωτη φορά οποτε ηταν μια ωραια έκπληξη να ακούσω τα καλα σχολια της . Ξεκινήσαμε λοιπόν με φιλάκια και απο τις δυο σε εμενα και δειλά δειλά μεταξύ τους τα οποία αργότερα έβγαιναν φυσικά, η Συλβια να μην εχει αφήσει τον πουτσο μου με το χέρι της και οταν της ζήτησα να μην αγχώνεται και οτι μου αρέσουν τα σκληρά με ενα χαμόγελο στο στόμα της να πιάνει δουλεια και να κατεβαίνει κάτω να τον παρει στο στόμα της και να τον παίζει οσο σκληρά μπορούσε. Ξάπλωσα σε εκεινη την φαση στο κρεβατι και άφησα την Σιλβια στα έμπειρα χερια της και στόμα και εβαλα την Αμάντα να κατσει πάνω μου με την μουναρα της και να την αφήνω να κουνιέται οπως αυτη γουστάρει και εγω απλα να την γλύφω. Δεν παίρνω όρκο αλλα απο τα επιφωνήματα και τους σπασμούς που ένιωθα ισως και να τελείωσε. Εκεί μου ζήτησε η Συλβια να την γαμησω απο πισω . Αργά στην αρχή και σιγα σιγα γρήγορα και σκληρά. Ελάχιστο λιπαντικό για να μην πονέσει και μετα απο λίγη ωρα να εχει αρχίσει να βγάζει άσπρη κρέμα απο την καυλα , οταν το ειδε αυτο η Αμάντα χάρηκε ιδιαίτερα και μου ζήτησε να την γαμησω αυτη απο πισω . Με τον ίδιο τρόπο λοιπόν στην αρχή απο πισω την Αμάντα και να φιλάω την Συλβια . Σε καποια φαση πήγε απο πισω μου η Συλβια και άρχισε να με φυλάει και να μου πιάνει τα αρχιδια και να παίζει μαζι τους . Πολύ ωραια αισθηση . Γύρισα την Αμάντα και βλέπαμε με την Συλβια πως γαμουσα την Αμάντα . Ήρθε δίπλα μου η Σιλβια και άρχισε να παίζει με το μουνακι της . Η καυλα να εχει φτάσει στο κόκκινο και ήξερα οτι σιγα σιγα πλησιάζει το τέλος. Ξάπλωσα πάλι στο κρεβατι και τις άφησα να με πιπωνουν και να παίζουν και να γλύφουν τα αρχιδια μου . Έβαλα μια ακομα φορα προφυλακτικό και εβαλα την Συλβια να κατσει πάνω μου και την γαμησα οσο σκληρά μπορούσα και φιλούσα την Αμάντα και εγλυφα τα πετιτ βυζια της . Λίγο πριν το τέλος τις εβαλα και τις δυο ενώ ήμουν όρθιος να συνεχίσουν να με πιπωνουν και ετσι τελείωσα στα βυζια τους . Ειχα γαμησει δυο φορες το προηγούμενο βράδυ οποτε ήξερα οτι δεν θα βγει πολυ πράγμα οποτε δεν αξιζε να τα ριξω σε προσωπο . Την επόμενη φορα ομως θα κρατηθώ λιγες ημερες και θα τις λουσω και τις δυο τους . Μπορεί κάποιες κοπέλες να μην εχουν χημεία μεταξύ τους αλλα πιστευω οτι με οποία κοπελα και να συνδυάσεις την Συλβια θα το κανει πολυ εύκολο διότι μου εδωσε την εντύπωση οτι ειναι πολυ καλός και ανοιχτός χαρακτήρας που θα τα πήγαινε καλα με όλους. Ειναι και η Αμάντα καλη κοπέλα οποτε δεσανε μεταξύ τους εύκολα. Την επόμενη φορα ισως να βάλουμε και την Μελίνα στην παρέα και απλα ελπιζω να τις καταφέρω ολες μαζί αλλα σιγιυρα 1 ωρα δεν θα ειναι αρκετή.

Πρέπει να πω εδώ οτι σαν value για χύσιμο κανενα τρίο δεν συγκρίνεται αν παρεις καθε κοπελα ξεχωριστά. Σε μια ώρα με δυο κοπέλες πάλι μαξ να τελειώσεις 2 φορες αλλα με δυο κοπέλες απο 1 ωρα ισως τελειώσεις 4 φορες . Ο λόγος που κάνεις τρίο και κατα την γνώμη μου αξιζει τα λεφτα του ειναι οτι φτάνεις σε αλλο επίπεδο εμπειρίας και για αυτο τον λόγο αξίζει έστω να το δοκιμάζεις οταν το αντέχει η τσέπη σου . Ακομα θυμαμαι καποια σχολια αρνητικά εξαιτίας του κόστους οταν ενας συνάδελφος εδω στο σαιτ έκανε τρίο με Σασα- Ντασα. Εχω να πω πως το τρίο με την Αμάντα - Σιλβια και στο μέλλον σίγουρα με άλλες κοπέλες δεν το μετράς με το κόστος τους αλλα με το επίπεδο που σε ανεβάζει σαν αντρα και νομίζω πως δεν υπάρχει κατι ανώτερο για εμάς τους απλούς ανθρώπους .
Ανεπανάληπτη εμπειρία λοιπόν που θα την πρότεινα σε όλους αυτούς που μπορούν. Τους υπόλοιπους σας γράφω στα @@ μου γιατί εσείς χάνετε και δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν.
Ευχαριστώ Συλβια και Αμάντα για αυτη την υπέροχη ωρα . Μακάρι να ηταν μικρότερη η πουτσα μου να γαμουσα τα υπέροχα κωλαρακια σας . Κόστος δεν με αφήνει να βαλω για κάποιο λόγο το ποσό που εδωσα οποτε βαζω απλα νουμερα μεχρι να το δεχθεί. 170+180+60 για το λεσβιακο. Επειδη σε ενα ακομα ντουο που εχω κάνει ειχε παρόμοιο θέμα αν μπορούν οι πρόγραμματιστες να το φτιάξουν ωστε να δέχεται το ποσο γράφουμε. Αναγκαστικά έβγαλα το ονομα απο το δεύτερο κορίτσι του τριου γιατι δεν δεχόταν κανενα ποσο . Οποτε εβαλα το όνομα στον τίτλο

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 18, 2026
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
180€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
WhiteBoy1990
Σπουδαίος
41
Πόντοι:
2.410
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Leviathan, THV, hornyasfuck και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Μαΐου, 2026
Το κόστος 180 σε τι αναφερεται?
review reaction 1 hornyasfuck
20 Μαΐου, 2026
Το κόστος της Αμάντα. Εχει πρόβλημα το σύστημα και δεν με άφηνε να βαλω το πραγματικό κόστος. Το γράφω στο τέλος. 170 η Συλβια. 180 η Αμάντα και 30+30 το λεσβιακο
review reaction 1 SilverLining, nickvel, hornyasfuck
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2