Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 13 10
Γενική βαθμολογία

5.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

5.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Στις αναζητήσεις στα διάφορα sites τη βρήκα σαν Αναστασία 39 ή σαν Jenny (43). Όχι πάντα με το ίδιο τηλέφωνο που είχα από παλιά για την Αφροδίτη.
Να ξεκαθαρίσω ότι,από επιλογή κυρίως, αναζητώ γυναίκες στο ηλικιακό γκρουπ 40+. Δεν συμμερίζομαι την απαξία για τις μεγαλύτερες όσων προτιμούν τις μικρότερες ηλικίες και θα πω μόνο ότι δεν είναι όλοι οι μύστες στο γκρουπ των 20-40... Υπάρχουν και άλλοι με παιδιά σ αυτή την ηλικία!
Στα της συνάντησης τώρα:
Εύκολη συνεννόηση από τη προηγούμενη (κάποια μέρα τον τελευταίο μήνα) στο viber για συνάντηση 1ας ώρας στου Βασίλη.
Αντίτιμο 120 για πρόγραμμα χωρίς αναλ. Σε κάποια από τις αγγελίες αλλού έλεγε 100... Δεν κάνω παζάρια αλλά κάτι τέτοια μπαίνουν στη ζυγαριά για τη τελική κρίση.
Έφτασα νωρίτερα για να ετοιμαστώ καθώς ήμουν κατ ευθείαν από τη δουλειά. Μου έστειλε ότι έφτασε 35 λεπτά νωρίτερα από την συμφωνημένη ώρα! Μιας και ήμουν έτοιμος είπα να ανέβει με το σκεπτικό ότι θα έχουμε μεγαλύτερη άνεση (και ίσως περιθώριο για έξτρα μισάωρο αν όλα πήγαιναν καλά)..
Στη πόρτα μου όταν το ρολόι έδειχνε +31... Ανοίγω και βλέπω τη γειτόνισσα στη πολυκατοικία που βγήκε για ψώνια. Ηλικία 45+ Ύψος 1,65-1,70, χωρίς πολλά έξτρα κιλά, και με νορμάλ πρόσωπο για την ηλικία χωρίς κάτι ιδιαίτερο. Από αυτά που περνούν δίπλα σου στο δρόμο και δεν γυρνάς... Αντίστοιχα δεν γυρνάς και για το καλοκαιρινό φουστανάκι που φορούσε. Όταν ξεντύθηκε για να μπει στο μπάνιο είδα και τα εσώρουχα... Όπως τα περιγράφει πιο κάτω άλλος μύστης. Τίποτα σέξυ.. Αντίθετα... Τελείως ντεκαβλέ... Καμιά προσπάθεια να σε φτιάξει με την εμφάνιση..
Βγαίνοντας από το μπάνιο με την πετσέτα μετά από κανα δεκάλεπτο πέσαμε αμέσως στο κρεβάτι. Γλωσσόφιλα... Πίπα με χέρι που κατάφερε τον σκοπό της... Τίποτα συγκλονιστικό αλλά όχι κακή.
Είχε ήδη βάλει τζελ.. Δεν με πειράζει πολύ αλλά περιορίζει αρκετά την απόλαυση στο γλειφομούνι που επιζητώ και μου αρέσει. Αλλάξαμε 4 τουλάχιστον στάσεις στο σεξ. Σε όλες "έκλεβε" λίγο ή περισσότερο με τη στάση του σώματος και το χέρι περιορίζοντας τη διείσδυση. Προσπάθησα να μην χαλαστώ και να απολαύσω τη στιγμή. Τελείωσα μέσα στο σκουφάκι στα 4 με θέα τον αρκετά αξιόλογο κώλο της..
Αμέσως έφυγε για άλλο ένα δεκάλεπτο μπάνιο. Είχε από την αρχή αποκλείσει να μείνει περισσότερο και έτσι πως πήγε ούτε εγώ ήθελα.
Έξοδος από το δωμάτιο όταν το ρολόι έδειχνε +30....
Συμπέρασμα:
Δεν είναι αν υπάρχουν άλλες στην ίδια ηλικία που ζητούν λιγότερα (μερικές και για περισσότερα στο πρόγραμμα). Δεν πρέπει να συγκρίνουμε. Κάθε κοπέλα ζητά αυτά που νομίζει ότι αξίζει... Ε, αυτή κάνει λάθος! Για την εμφάνιση που δεν παραπέμπει σε call girl, τις παρεχόμενες υπηρεσίες, τη βιασύνη και τη πονηριά τα χρήματα έπρεπε να είναι λιγότερα. Όχι για την ηλικία ή το μη μοντελέ σώμα. Αυτά και άλλες τα έχουν χωρίς όμως να σου αφήνουν στο τέλος την αίσθηση ότι εξαπατήθηκες..

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι