Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 43 10
ΠροβεβλημένηHot
Call-Girls 166353
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Εύκολη συνεννόηση με το γραφείο για την εν λόγω κοπέλα (milf) από την προηγούμενη μέρα. Οι φώτο είναι ότι δείχνει ούτως ή άλλως δεν περιμένεις πιπίνι αφού το ξέρεις. Οπότε αν κάποιος θέλει μικρή ας κοιτάξει αλλού. Αν θέλει όμως να περάσει ευχάριστη ώρα με γυναίκα που θέλει και ξέρει να γαμιέται θα μπορούσε να δοκιμάσει.

Είσοδος στο δωμάτιο στην ώρα της με απλά καθημερινά ρούχα. Η πρώτη μου εντύπωση ήταν ότι θα μπορούσε να είναι μοντέλο ζωγραφικής ή να ασχολείται με τον χορό μιας κι έχει τέτοιο σωματότυπο. Κάναμε την πρώτη γνωριμία και προχώρησε αρκετά γρήγορα για ντουζάκι.

Αρχίσαμε με φιλιά άνευ γλώσσας (έχω πάρει και καλύτερα) στην αρχή αλλά όσο περνούσε η ώρα γίνονταν και καλύτερα.
Πίπα βαθιά από πλευράς της τεχνική που κατέχει και μπορούσα να τελειώσω σε χρόνο μηδέν αλλά δεν το άφησα να γίνει και πέρασα εγώ σε δικό της γλείψιμο που δεν δείχνει να μην της αρέσει κιόλας.
Μετά συνεχίσαμε με σεξ. Στην αρχή ιεραποστολικό με καλή συμμετοχή από μέρους της με βογγητά και επιφωνήματα καύλας στα αγγλικά που τα κατέχει, ύστερα την πήρα σε cow στάση με επίσης καλή συμμετοχή της και τέλος στήσιμο στα τέσσερα και είσοδο στο υγρό μουνάκι της όπου δέχτηκε σφυροκόπημα αδιαμαρτύρητα μέχρι που ήρθε το τελείωμα στις σιλικονούχες βυζάρες της.

Πιθανόν θα υπάρξει στο μέλλον και δεύτερη συνάντηση μην έχοντας το άγχος της πρώτης γνωριμίας για εξερεύνηση και άλλων δρόμων στο κορμί της μιας κι αυτή ήταν η αναγνωριστική και στο σύνολο του ραντεβού μας ήταν ούτε κρύο ούτε ζέστη. Αυτά μάγκες εύχομαι σε όλους υγεία και να περνάμε καλά με τις κοριτσάρες πάντα με σεβασμό και ευγένεια για να μας έχουν πασάδες!:hi:

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 09, 2026
Διάρκεια
1 ώρα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση