Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 68 10
Call-Girls
332186
Γενική βαθμολογία
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Χθεσινή συνάντηση με εύκολο κλείσιμο ραντεβού μέσω viber στον Πρίαμο Μοσχάτου. Πολύ τυπική αφού μου είχε ξεκαθαρίσει εξαρχής ότι θα ήθελε να είμαι τουλάχιστον μισή ώρα πριν στο hotel για να ξεκινήσει. Αυτά τραβάμε από κάτι ηλίθιους όταν τα κορίτσια τρώνε στήσιμο και δούλεμα. Εν πάση περιπτώσει αφού ήμουν νωρίτερα της έστειλα το δωμάτιο και μετά από λιγότερο από μισή ώρα ήρθε. Ανοίγοντας τη πόρτα αντίκρισα μια γυμνασμένη κορμάρα όμως στο πρόσωπο όπως έχουν πει και άλλοι συναγωνιστές έχει πειραγμένα χαρακτηριστικά και σίγουρα. Τα βυζιά είναι τούμπανο έτοιμα να σκάσουν και φουλ γράμμωση κάτι το οποίο δεν με τρελαίνει. Πρόσχαρη γυναίκα που σε ρωτάει τι θες και την καθοδηγείς γενικά όπως θες εσύ όχι δεν είπε σε τίποτα. Γενικά πολύ δεκτική. Γλείψιμο από πλευράς μου με συνοδεία δαχτύλου και της άρεσε αφού έβγαζε πνιχτούς αναστεναγμούς. Σειρά της για πίπα η οποία ήταν πολύ καλή. Πότε με χέρι πότε χωρίς, πέρασμα από μπάλες και πραγματοποίηση deep throat. Εφαρμογή καπότας και ξεκίνημα αγώνα με ιεραποστολικό. Στην αρχή την πήγα σιγά αλλά μετά που ανέβασα ρυθμούς καύλωσε για τα καλά. Παράλληλα όμως την ενοχλούσε καθότι στενή και έχει ένα θέμα με το μεγάλο εργαλείο (δυστυχώς σ'αυτή την κατηγορία συγκαταλέγομαι κι εγώ). Αλλαγή στάσης στα 4. Δυνατά καρφώματα με κείνη να σφίγγει τα σεντόνια από καύλα και να έχουν ενταθεί οι φωνές της λίγο περισσότερο. Τελείωσα στις βυζάρες της όπου δεν υπήρχε περίπτωση να τελειώσω πουθενά αλλού. Στη συμπεριφορά πάρα πολύ ευγενική και στο viber αλλά και από κοντά όπου στον λίγο χρόνο που απέμεινε τα είπαμε. Το δωράκι της το έδωσα στην αρχή του ραντεβού μας αφού μου το ζήτησε. Φρεσκάρισμα και αποχαιρετισμός στα όπλα. Δεν θα έλεγα ότι ήταν κάτι σούπερ αλλά ούτε και κάτι τραγικό οπότε 50-50 στο αν θα την ξανασυναντούσα. Αυτά μάγκες εύχομαι σε όλους υγεία και να περνάμε καλά με τις κοριτσάρες πάντα με σεβασμό και ευγένεια για να μας έχουν πασάδες!:hi:
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 10, 2026
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Μαΐου, 2026
Πολυ γυμνασμενη ρε φιλε.. μου θυμίζει άντρα με γυναικεία εσωρουχα. Μήπως γουστάρεις άντρες στην τελική? Σε στραποναρε ?
DmtrsxXx
12 Μαΐου, 2026
@DmtrsxXx Έλα ρε γουστάρεις να σε στραπονάρουν; Λογικό είναι άλλωστε αφού είσαι αερογάμης. Μια χαρά γυναίκα είναι η τύπισσα. Άστο τύπε ξεφτιλίστηκες στο νήμα της Άννας. Σου'χουν βγάλει στη φόρα όλα τα παπατζιλίκια σου
Milanisti
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2