Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.8 17 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 69258
Γενική βαθμολογία

9.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

10.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Την κοπελα τη συναντησα το Πασχα ορμωμενος απο τις κριτικες που διαβασα κ πραγματικα δεν το συναντας συχνα 11 κριτικες να συμφωνουνε για το ποσο σειφ ειναι να επιλεξεις να κανεις ραντεβου με αυτη τη γυναικα ,πηγα πραγματικα με απολυτη αυτοπεποιθηση οτι δεν υπαρχει περιπτωση να μην περασω καλα μαζι της για αυτο κ την επελεξα παρα την τσιμπημενη της τιμη , κριτικη δεν εγραψα γιατι λιγες μερες μετα εφυγε και επειδη μου ειχε πει οτι θα επιστρεψει πολυ συντομα περιμενα να επιστρεψει για να της την γραψω κ να την μπουσταρω με το που επιστρεψει .
τωρα τι να πρωτοπω για την κοπελα εχει περασει κ σχεδον ενας μηνας κ τα εχω λιγο συγκεχυμενα στο μυαλο μου ολα , επαθα πλακα με το που μπηκε στο δωματιο γιατι ειναι πραγματικα πολυ κλασατη γυναικα , το προσωπο δεν ειναι αυτο των φωτογραφιων το εχουνε πει κ οι προηγουμενοι στις κριτικες τους , αλλα δεν εχει σημασια , ειναι συνολικα μια παρα πολυ ομορφη γυναικα κ με το που μπηκε μεσα στο δωματιο αμεσως ηρθε κοντα μου με ενα πολυ ζεστο χαμογελο κ με αρχισε στα γλωσσοφιλα .
μετα γδυθηκε διατηρωντας συνεχεια eye contact μαζι μου κ εγω ειχα γκαβλωσει τερμα.
ξαπλωσα στο κρεβατι ηρθε κοντα μου κ αρχισε πιπα φανταστικη μετα την εφερα στην αγκαλια μου κ εζησα τον απολυτο ερωτα αγκαλιες φιλια να της γλειφω τα βυζια να ειμαι απολυτα εκστασιασμενος για πολυ ωρα !
μετα της ζητησα να περασουμε σε 69 κ αυτο ευγενικα μου το αρνηθηκε γιατι δεν την βολευει , αλλα δεν πτοηθηκα γιατι ηξερα οτι γουσταρει γλειφομουνι κ ξεκινησα το εργο μου κ πραγματικα της εδωσα κ καταλαβε κ πρεπει να ειχε αρκετους οργασμους γιατι σπαρταρουσε σαν το ψαρι , το highlight ηταν οταν ειχα φερει τον κορμο μου διπλα στο σωμα της κ την εγλειφα απο πανω προς τα κατω εχοντας γραπωσει με τα 2 μου χερια το κωλαρακι της κ εκεινη πηγε κ χωθηκε κατω απο τα ποδια μου κ με αρχισε στην πιπα παλι περνωντας σε αναποδο 69 κ εκει τα ειδα ολα , αυτο δεν κρατησε πολυ γιατι ενιωθα οτι θα τελειωσω κ της πηρα την μπουκια απο το στομα Χαχαχα!
την εβαλα να στηθει στα τεσσερα στην ακρη του κρεβατιου για να ξεκινησω το γαμησι ετσι , αλλα οπως ειχα τη μουναρα της μπροστα μου πιατο δεν αντεξα κ επεσα στα γονατα κ ξεκινησα να την γλειφω παλι , εκει η γκομενα τα ειδα ολα κ αρχισε να σπαρταραει παλι κ ξαπλωσε στο κρεβατι να ηρεμησει .
εκει ειπα να σταματησω το γλειψιμο κ να την αρχισω στο γλυκο γαμησακι λιγο στα τεσσερα κ περισσοτερο ιεραποστολικο γιατι ηθελα να πηδηχτουμε σαν ερωτευμενοι με διαρκη γλωσσοφιλα κ συνεχες eye contact κ αφου τελειωσα μεσα της μετα ξαπλωσαμε αγκαλιασμενοι για πολυ ωρα χωρις να λεμε τιποτα κ καπως ετσι περασε κ αυτο το ραντεβου στο πανθεον των καλυτερων μου ραντεβου κ την ευχαριστω πολυ:smitten::smitten:
αυτα μαγκες , ευχομαι σε ολους τα καλυτερα κ πολλα τοσο ομορφα γαμησια!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 13, 2026
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
180€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
TOMCRUISE
Γλομπεο-Μύστης
58
Πόντοι:
27.486
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 rocco65, boudog, doc_lin και 30 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Μαΐου, 2026
Χόρτασες γλυφομουνι !!!
review reaction 3 review reaction 2 hornyasfuck, xan4625, TOMCRUISE
10 Μαΐου, 2026
Gp001 1000%
review reaction 2 review reaction 3 SilverLining, hornyasfuck, xan4625
10 Μαΐου, 2026
Ναι αλλά πες μας αν είδες την κοπέλα των φωτογραφιών. Πηγές λένε ότι δεν είναι αυτή.
review reaction 6 review reaction 4 hornyasfuck, TOMCRUISE
10 Μαΐου, 2026
BigMountain την διαβασες την κριτικη ?
quote :"το προσωπο δεν ειναι αυτο των φωτογραφιων το εχουνε πει κ οι προηγουμενοι στις κριτικες τους "
το εχουνε γραψει οι παντες αυτο , προφανως η κοπελα επειδη εχει οικογενεια κ καταγεται απο μια πολυ περιεργη χωρα ,τρεμει μηπως το μαθει κανενας στη χωρα της κ καλα κανει , αλλα απο τη στιγμη που ειναι γκομεναρα κ εχει τετοιες επιδοσεις εχει σημασια ?
οκ σιγουρα δεν ειναι τοσο διαστημικο μουνι οσο η γκομενα στη φωτογραφια , αλλα για εμενα προσωπικα δεν εχει καμια σημασια αφου ηταν πολυ ομορφη κ περασα διαστημικα :smitten::smitten:
review reaction 1 review reaction 2 SilverLining, hornyasfuck, piko
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4