Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.0 3 10
Call-Girls
21507
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Το κορίτσι εσκασε με το μαλλι κοτσιδα, παντελονα και μποτακι στυλ αρβυλο , αντι αισθητικο για μενα. Δεν με νοιαζουν βεβαια ιδιαιτερα αυτα, απλα το αναφερω γιατι αλλοι συναγωνιστες δινουν βαση.
Ομορφο προσωπακι, οχι κατι τρομερο. Δεν μιλαει ιδιαιτερα και δεν ξερει και πολλα αγγλικα. Μαγκωμενη πολυ. Δεν χαμογελαει. Μου φανηκε ντροπαλη. Δεν ειναι περπατημενη. Αυτο ειναι και καλο και κακο.
Φιλια με φειδω, δεν λεει οχι, αλλα δεν υπαρχει παθος και γενικα ειναι χωρις γλωσσα.
Σωμα καλο. Στηθος , κωλος, ολο το πακετο μια χαρα, λογικο μιας και ειναι πιτσιρικα. Στενο μουνακι και γενικα αντιδραει σε περιποιηση. Γουσταρει να την γλυφεις , γουσταρει πολυ με τις ρογες.
Πίπα κατω του μετρίου. Πολυ χερι, λιγο σαλιο , συνεχεις παυσεις , χωρις καποια συνοχη... Ολα στη τυχη. Ομως δεν σταματαει αν δεν της το πεις. Δεν θα πει οχι σε κατι. Ναι και σε 69.... Ναι και σε δαχτυλα.
Στο Sex δεν αλλαζει σταση αν δεν της το πεις. Δεν κλεβει και γενικα δειχνει πως ειλικρινα της αρεσει. Αλλαξαμε διαφορες στασεις. Στενο μουνακι , δεν χρειαστηκε λιπαντικο. Αλλα ταυτοχρονα μου εβγαζε και μια αισθηση οτι θελει να ξεμπερδευει.
Δεν εκλαψα τα λεφτα μου σε καμια περιπτωση, αλλα το ραντεβου θα το ξεχασω ευκολα.
Ομορφο προσωπακι, οχι κατι τρομερο. Δεν μιλαει ιδιαιτερα και δεν ξερει και πολλα αγγλικα. Μαγκωμενη πολυ. Δεν χαμογελαει. Μου φανηκε ντροπαλη. Δεν ειναι περπατημενη. Αυτο ειναι και καλο και κακο.
Φιλια με φειδω, δεν λεει οχι, αλλα δεν υπαρχει παθος και γενικα ειναι χωρις γλωσσα.
Σωμα καλο. Στηθος , κωλος, ολο το πακετο μια χαρα, λογικο μιας και ειναι πιτσιρικα. Στενο μουνακι και γενικα αντιδραει σε περιποιηση. Γουσταρει να την γλυφεις , γουσταρει πολυ με τις ρογες.
Πίπα κατω του μετρίου. Πολυ χερι, λιγο σαλιο , συνεχεις παυσεις , χωρις καποια συνοχη... Ολα στη τυχη. Ομως δεν σταματαει αν δεν της το πεις. Δεν θα πει οχι σε κατι. Ναι και σε 69.... Ναι και σε δαχτυλα.
Στο Sex δεν αλλαζει σταση αν δεν της το πεις. Δεν κλεβει και γενικα δειχνει πως ειλικρινα της αρεσει. Αλλαξαμε διαφορες στασεις. Στενο μουνακι , δεν χρειαστηκε λιπαντικο. Αλλα ταυτοχρονα μου εβγαζε και μια αισθηση οτι θελει να ξεμπερδευει.
Δεν εκλαψα τα λεφτα μου σε καμια περιπτωση, αλλα το ραντεβου θα το ξεχασω ευκολα.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 08, 2026
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8

κ εδω θα ηθελα να παρατηρησω οτι ο τιτλος της κριτικης κ η βαθμολογια που βαζει απεχει αρκετα απο την περιγραφη που γραφει , εγω αν ειχα περασει τοσο καλα θα πεταγα στα ουρανια ....
Και γραφω οτι δεν εκλαψα τα λεφτα μου. Δοκιμαζεις λοιπον και βλεπεις. Ισως το κοριτσι να μην ειχε χημεια μαζι μου ή να μην ηταν σε καλη μερα.
συναγωνισταιοι ας συναδουν λιγο αυτα που γραφουμε με τα αστερακια των κριτικων.
εδω με αυτα που ειπε επρεπε να την εχει ασακια και δυαρακια το πολυ.
Ο συναγωνιστής εδώ λέει ξεκάθαρα για μέτρια πράγματα στα προκαταρκτικά και το σεξ.
Τι κολλημα ειναι αυτο με την βαθμολογια?!?!
Και εδω που τα λεμε ρε φιλε... Η γκομενα εγλυφε το χερι της ... και το εβαζε ολη την ωρα για handjob , σε συνδιασμο με την ασιαλιωτη πιπα που επερνε. Αυτο ειναι κατω του μετριου! Ουτε καν Deepthroat και δεν εχω και κανενα παλαμαρι. Της ελεγα "Spit" και δεν καταλαβαινε τπτ.
Ο ενας λεει "πίπα με τρομερή τεχνική και γενικά πολύ καλή." .. ο αλλος "Πίπα οκ καλή κάνει και περνάει από μπαλάκια."
Πηγαινε και εσυ και ελα γραψε μου ποιος απο τους τρεις μας εχει δικιο. Αν υπηρχε ξεχωριστη βαθμολογια για την Πιπα θα ειχα βαλει 4! Δεν εχει .. !!
Αν υπαρχει καπου ειδικο "guideline" για το τι νουμερα πρεπει να βαζουμε, να μου την στειλεις να την διαβασω!
ασχετα απο τα αστερακια εμενα μου εβγαλε ενα θετικο προσημο η συναντηση του αγαπητου Albinolefe , ενω ο τιτλος "ετσι κ ετσι" με προδιαθετει αρνητικα , ισως επειδη με προδιεθεσε(hornyasfuck συγχωρα με αν εχω κανει λαθος με αυτη τη λεξη) αρνητικα ο τιτλος ενω τα γραφομενα του να με ικανοποιησαν να μου βγηκε μια αυτοματη αντιδραση , νταξει κουβεντα κανουμε δε χρειαζεται να τσαντιζομαστε .
"Γουσταρει να την γλυφεις , γουσταρει πολυ με τις ρογες.
Στο Sex δεν αλλαζει σταση αν δεν της το πεις. Δεν κλεβει και γενικα δειχνει πως ειλικρινα της αρεσει. Αλλαξαμε διαφορες στασεις. Στενο μουνακι , δεν χρειαστηκε λιπαντικο. Αλλα ταυτοχρονα μου εβγαζε και μια αισθηση οτι θελει να ξεμπερδευει."
ισως επειδη η πιπα δεν ειναι το δυνατο μου σημειο για αυτο να μην σταθηκα τοσο εκει , τα αλλα που γραφεις μου φανηκανε ακρως θετικα ,στο τελος που λες οτι βγαζει μια αισθηση οτι θελει να ξεμπερδευει παλι δεν σταθηκα γιατι δεν μου φανηκες κ τοσο σιγουρος- εχω αντιμετωπισει αρκετες που μου το χουνε πει στα ισα αντε τελειωνε , οποτε δεν κολλαω κ τοσο αμα καποια απλως βγαζει μια τετοια αισθηση .
BigMountain καταλαβαινω απολυτα σε τι αναφερεσαι αλλα μου φαινεται οτι ετσι τσουβαλιαζεις ολες τις καλες κριτικες που γραφονται για τα κοριτσια του γραφειου κ στον gpd κλωτσησα γιατι τον διαβαζω χρονια κ δεν συνηθιζει να μασαει τα λογια του κ δεν νομιζω οτι ανηκει σε αυτη την κατηγορια ....
Ὅσο γιά τὴν πίπα, ἐξαρτᾶται πῶς τὴ θέλει κάποιος ὅπως καί ὅλα τά ἄλλα δηλ.. Πολλές φορές ἐγώ θέλω καί μέ χέρι ποὺ γιά τοὺς περισσότερους εἶναι ΄φάουλ, τό σάλιο δέ μέ πολυενδιαφέρει, ἄν καί τίς περισσότερες φορές προτιμῶ χωρίς σάλιο