Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 5 10
Call-Girls
21783
Γενική βαθμολογία
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Η νεαρή ετών είκοσι έξι με παρθενική εμφάνιση κατά τα λεγόμενα της στον αισθησιακό χώρο του αγοραίου έρωτα.
Δεν έχει έρθει ξανά Ελλάδα πρώτη φορά.Μετρα κάποιες ώρες εδώ στη στέγη ενός νεαρού γραφείου.
Κάθε άλλο παρά αρχάρια η νεαρή μας.Ιδιατερως ζωηρην κατά τη διάρκεια πεοθηλασμου την οποία θα μου μείνει η επομονη της για βαθιά κατάποση του πέους.
Δηλαδή κατά την γλώσσα του μπουρδελιαρη βαθύ deep throat!
Το βλέμμα της υποσχόμενο πολλά.Καθαρισε με λεπτομέρεια την περιοχή τριγύρω και με μωρόμαντηλο και συνέχισε να γλύφει ρυθμικά τους όρχεις.
Σαν καβαλαρισα είναι άψογη.Τα πάει πολύ καλά γενικά ειδικά από πάνω κινείται ρυθμικά κατά την διάρκεια της διείσδυσης.
Η εξαντλητική ημέρα που είχα διανύσει είχε όμορφο τέλος στο στήθος της πόρνης Ανυα.Οπου με υποβοήθηση χεριού ζωγραφίστηκε ένα αποτύπωμα της συνάντησης μας.
Καθαρισμός σχολαστικός μπάνιο και περιποίηση ήταν τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης μας.
Ευελπιστώ να την δω ξανά και να δούμε και τι άλλες φίλες έχει.
Δεν έχει έρθει ξανά Ελλάδα πρώτη φορά.Μετρα κάποιες ώρες εδώ στη στέγη ενός νεαρού γραφείου.
Κάθε άλλο παρά αρχάρια η νεαρή μας.Ιδιατερως ζωηρην κατά τη διάρκεια πεοθηλασμου την οποία θα μου μείνει η επομονη της για βαθιά κατάποση του πέους.
Δηλαδή κατά την γλώσσα του μπουρδελιαρη βαθύ deep throat!
Το βλέμμα της υποσχόμενο πολλά.Καθαρισε με λεπτομέρεια την περιοχή τριγύρω και με μωρόμαντηλο και συνέχισε να γλύφει ρυθμικά τους όρχεις.
Σαν καβαλαρισα είναι άψογη.Τα πάει πολύ καλά γενικά ειδικά από πάνω κινείται ρυθμικά κατά την διάρκεια της διείσδυσης.
Η εξαντλητική ημέρα που είχα διανύσει είχε όμορφο τέλος στο στήθος της πόρνης Ανυα.Οπου με υποβοήθηση χεριού ζωγραφίστηκε ένα αποτύπωμα της συνάντησης μας.
Καθαρισμός σχολαστικός μπάνιο και περιποίηση ήταν τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης μας.
Ευελπιστώ να την δω ξανά και να δούμε και τι άλλες φίλες έχει.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Μαΐου, 2026
Δεν μας λες τίποτα όμως για την εμφάνιση της σε πρόσωπο και σώμα.
BigMountain
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1