Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 5 10
Call-Girls
34343
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Η κοπέλα τα σπάει. γυναικάρα, γκαβλιάρα , φουλ γυμνασμένη με φλατ κοιλιά με ματάρες και διαστημική κωλάρα. σαν μίξη λατίνας με ρωσίδα. Βρισκόμενος Αθήνα για σκ και βασιζόμενος στις κριτικές των άλλων συναγωνιστών , οι οποίες είναι απόλυτα ακριβείς και στα βιντεάκια της , την επέλεξα και πέρασα τέλεια. ταυτίζομαι απόλυτα με τις κριτικές των υπόλοιπων από κάτω και δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω. πέρα όμως από την εμφάνιση που για μένα είναι τοπ, το ατού της είναι η συμπεριφορά της, θετική ενέργεια, ευγένεια και η προσπάθειά της να σε αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο και ξέρει πολύ καλά πως να το πετύχει. Δυστυχώς επειδή απέχω καιρό από το άθλημα λόγω σχέσης κι έχω καιρό να γράψω κριτική, το σύστημα δεν αφήνει μεγαλύτερη βαθμολογία, αλλά από μένα είναι δέκα σε όλα εκτός της επικοινωνίας, αφού δεν μιλάει αγγλικά παρά μόνο τα πολύ βασικά. εγώ το έσωσα με τα ισπάνικά που γνωριζω. κι αυτό το προσπαθεί πάντως. Μπράβο στο γραφείο!! μακάρι να κάνουν παράρτημα στην Θεσσαλονίκη όπου το συγκεκριμένο άθλημα είναι ανύπαρκτο πλέον.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 03, 2026
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
300€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή