Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 11 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 42155
Γενική βαθμολογία

9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Λοιπόν η Ελεονόρα είναι ένα μελαχρινό καυλάκι πετίτ πρασινομάτικο μωρό. Αδύνατο με μικρό βυζί. και ωραίο κωλαράκι. Την κάνεις ότι θες με το σωματάκι που έχει. Ηλικία γύρω στα 25 αλλά μικροδείχνει. Το ραντεβού κλείστηκε από χθες με το γραφείο το οποίο είναι άψογο στις συνεννοήσεις του. Ήρθε στην ώρα της, μπαίνει μέσα με ωραίο ντύσιμο όχι πουτανέ αγκαλιές φιλιά αμέσως . Ντουζάκι και βουρ στο γήπεδο... Από πάνω φιλιά με γλώσσα και κατέβασμα για κλαρίνο. Σκούφο και κάθισε πάνω μου κοιτάζοντάς με στο ημίφως με αυτά τα γατίσια ματάκια. Ύστερα ήταν η σειρά του ιεραπόστολου όπου γούσταρε πολύ γαμήσι με τα πόδια της στου ώμους μου. Ήθελε να νιώθει το σκίσιμο καλύτερα όπως είπε. Μετά σειρά είχε το πρωκτικό όπου τον τρώει επάξια χωρίς μα και μου. Άντεξε άγριο σφυροκόπημα με συνοδεία χαστουκιών στα κωλομάγουλά της. Άδειασα στο στόμα της όπου πήγε να τα φτύσει διακριτικά. Την ξαναέβλεπα με χίλια και νομίζω ότι αξίζει η μικρή μια επένδυση για όποιον δεν την έχει δει. Γνώμη μου πάντα. Αυτά μάγκες εύχομαι σε όλους υγεία και να περνάμε καλά με τις κοριτσάρες πάντα με σεβασμό και ευγένεια για να μας έχουν πασάδες!Καπέλο

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 03, 2026
Διάρκεια
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Milanisti
Σπουδαίος
31
Πόντοι:
2.836
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 Johnny Red2, blizardeye, elpotero και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού