Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 12 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 46240
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Επικοινωνία με το γραφείο άψογη. Αξίζει να σημειωθεί ότι όταν πήρα για να ενημερώσω για το δωμάτιο, μου είπε η τηλεφωνητρια ότι η κοπέλα θα αργήσει 10 λεπτά. Όταν όμως της είπα ότι με πιέζει ο χρόνος, επικοινώνησε με τον οδηγό και η κοπέλα έφτασε και 5 λεπτά νωρίτερα.
Όσο για την Μελίνα είναι όπως την βλέπετε στις φωτογραφίες αλλά λίγο πιο αδύνατη με ωραίο προσωπάκι και ωραία μάτια. Είναι καθαρή με συμμετοχή και σε ρωτάει τι θέλεις, χωρίς να παίρνει πρωτοβουλίες αλλά δεν χαλάει χατήρι, στα πλαίσια των συμφωνηθεντων εννοείται. Δέχεται δαχτυλάκι μπροστά αλλά με μέτρο και πολύ λίγο πίσω. Φιλιά μόνο πεταχτά.
Στον αγώνα ξεκίνησε με πίπα, η οποία ήταν ικανοποιητική, χωρίς να περάσει από δίδυμα αλλά δεν το ζήτησα κι εγώ. Έπειτα το γυρίσαμε σε 69, όπου έδειχνε να το απολαμβάνει πιο πολύ από εμένα, αφήνοντας ωραία βογγητά. Όταν τελειώσαμε και πριν περάσουμε στο κυρίως πιάτο μου έδωσε τα εύσημα για τον στοματικό που της έκανα.
Στάσεις κάναμε τις βασικές. Ξεκινήσαμε με αυτήν από πάνω, όπου διαπίστωσα ότι είναι πολύ στενή και οι κινήσεις της ήταν πολύ καλές. Συνέχεια με ιεραποστολικό, μετά στα τέσσερα και ξανά ιεραποστολικό. Κατόπιν ξάπλωσε παίζοντας με το μουνάκι της για να με φτιάξει για να τελειώσω αλλά της ζήτησα να ξαπλώσω και να με τελειώσει αυτή με φιλιά στο σώμα αλλά αυτή άρχισε να με γλύφει στον λαιμό και όπως άκουγα την ανάσα της στο αυτί μου το τέλος δεν άργησε να έρθει.
Γενικά μπορώ να πω ότι πέρασα αρκετά καλά και το ίσως θα μπορούσε να είναι σίγουρα αν φιλούσε κανονικά και με γλώσσα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 02, 2026
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
120€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή