Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 6 10
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η συνάντηση έγινε στο χώρο μου η κοπέλα έφθασε με μια μικρή καθυστέρηση ωστόσο κανένα πρόβλημα. Σαν πρώτη εικόνα θα συναντήσετε μια αρκετά ψηλή κοπέλα νταρντα θα έλεγα χωρίς όμως να είναι χοντρή σε καμία περίπτωση. Τα αγγλικά είναι τραγικά θα είστε με google translate. Σαν δεύτερη εικόνα θα συναντήσετε ένα πολύ φτιαγμένο βραζιλιάνικο σώμα δηλαδή χείλη ψεύτικα μεγάλα σαν βεντούζα από χταπόδι, στήθος μεγέθους C μπορεί και D όμως ο γιατρός ήταν χασάπης και έχει ακόμα ουλές έντονες, με τα χρόνια θα περάσουν ωστόσο πολύ καλά στην αίσθηση. Κοιλιά έχει υποστει λιπαναροφηση όμως έχει ένα τίμιο όχι τέλειο αποτέλεσμα χωρίς καμία ουλή ή κάτι παραπλήσιο. Κωλος μάλλον βραζιλιάνικη κωλαθρα κωλος με τα όλα του ψεύτικος μάλλον από το λίπος της λιπαναροφησης όμως μεγάλος λατινικος ονειρικός. Στις υπηρεσίες τώρα η κοπέλα κάνει πολλά έξτρα δηλώνει ότι είναι Bisexual το γράφω σε περίπτωση που δεν αρέσει σε κάποιον. Δεν προτίμησα τίποτα από αυτά ούτε η κοπέλα μου πούλησε κάτι. Για τους ερωτιαρηδες φιλάει με γλωσσα δαγκώνει κιόλας . Γλειφομούνι δεν αφήνει μόνο άμα επιμείνετε. Τέλος που θέλω να καταλήξω στα του αγώνα, η κοπέλα είναι πολύ εντυπωσιακή όμως είναι μικρή σε ηλικία δεν είμαι σίγουρος ότι είναι 21 όπως λέει στο σάιτ όμως κάπου στα 20 βρίσκεται σίγουρα πριν τα 25, οπότε ενώ θέλει να τον φάει στήνεται κάπως αγαρμπα και σε συνδυασμό που δεν ξέρει και αγγλικά φέρνει ξενερα το πράγμα, όμως έχω να πω ότι κάνει τοπ στοματικό σε σημείο που θα τραγουδάει με το καβλι σου, είναι για υψηλές στροφές και γενικά η προσπαθεία της ήταν πάρα πολύ τίμια. Δεν έκλεψε λεπτό και η επικοινωνία με το γραφείο άψογη.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
330€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
M
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 THV, doc_lin, hornyasfuck και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Μαΐου, 2026
Το θέμα με το γλυφομούνι είναι σημαντικό για εμένα. Μου αρέσει να παίρνω γεύση. Το καλό είναι ότι δίνει γλωσσόφιλα αλλά αυτά δεν είναι για πολύ ώρα.
review reaction 1 hornyasfuck
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1