Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 31 10
Call-Girls 155369
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η Σίλβια αγαπητοί φίλοι είναι ένα γλύκισμα, ένα πονηρό μουτράκι, μια κούκλα και ταυτόχρονα ένας δαίμονας...
Το ντύσιμο της σκίζει, προκλητικό, γεμάτο καβλα, κοντό φουστακι, ανοιχτό ντεκολτέ, το μαλλί πιασμένο κότσο, να την πιεις στο ποτήρι.
Το κορμάκι της αγγίζει το τελειο: βελούδινη επιδερμίδα, μαυρισμένη, στηθακια στητα, κωλαράκι τούμπανο, άκρα για φάγωμα.
Στο πρόγραμμα προσαρμόζεται στις απαιτήσεις του πελάτη, παίζει, γίνεται γατούλα, παίρνει πρωτοβουλίες, απαιτεί να σέβεσαι τα όρια της και σε φτάνει στα δικά σου...
Για επανάληψη μόνη η με την Μελίνα σε duo θανατηφόρο.

Πατουσακια μωράκι μου

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 02, 2026
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
S
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 6 Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, RedCole, karlotos και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Μαΐου, 2026
Μετά την προηγούμενη παρωδία είναι η προμοτόρικη κριτική. Κάποιοι νομίζουν ότι είμαστε βλάκες.
review reaction 1 luposolitario, KALLIMAXOS, karlotos και 3 άλλα μέλη
01 Μαΐου, 2026
προμοτορακι μου μοιαζει...... χρονια στο κουρμπετι τσατσε. μετα απο μια αληθινη κακη κριτικη αναλαμβανουν οι αβανταδοροι, μετα απο εντολη της ιδιας της κοπελας. το εχουμε δει πολλες πολλες φορες το ιδιο εργο. κουκλιτσα μου κανεις δεν λεει οτι ειναι ευκολη η δουλεια που κανεις. εσυ την επελεξες, και οσο καιρο την κανεις προσπαθησε να εισαι σωστη και επαγγελματιας. δεν σου φταινε σε τιποτα οι ανθρωποι που σε επιλεγουν και πληρωνουν αδρα, για να ξεφυγουν λιγο απο την καθημερινοτητα τους
ΥΓ... ενταξει ειμαστε προμοτορα?
ΥΓ...ενταξει ειμαστε
review reaction 1 luposolitario, KALLIMAXOS, Bigus_Dickus και 3 άλλα μέλη
01 Μαΐου, 2026
Από όλα αυτά που είπες μόνο το πονηρή πέτυχες ??
review reaction 1 hornyasfuck, karlotos
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3