Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 8 10
Call-Girls
24543
Γενική βαθμολογία
5.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
6.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Η κοπέλα ειναι όπως στις φωτογραφίες, κοκκινομάλλα juicy Ρωσίδα, γενικά ωραιο κορμί - λόγω ηλικίας, καλούτσικο πρόσωπο
Με άφησε να περιμένω 2-3 λεπτά εξω απο την πόρτα του δωματιου αλλά οκ
Πριν καν ξεντυθώ μου δίνει κολλα Α4 με τα έξτρα της, και μετα μου δειχνει και ένα κουμπαρά που ταχα μαζεύει χρηματα για την οικογένεια της με τις φωτογραφιες τους (λες και ήμασταν στο μέτρο της Αθήνας ενιωσα). Και γενικά ανά διαστήματα προσπαθούσε να πουλήσει τα έξτρα της, σε βαθμο που κούραζε, σαν στριπιζου που θέλει να πουλήσει τη σαμπάνια
Μπαίνω για ντουζ, βγαίνω και με περίμενε μόνο με το στριγκακι στο κρεβάτι :smiling-face-with-heart-eyes:, λίγα φιλάκια στο στόμα (όχι γλώσσα, και δεν επιδίωξα περισσότερα) και έπειτα περιποιήθηκα το ροζουλι γατάκι της
Σειρα της για στοματικό, περιπου για 1 λεπτό μόνο έκανα μια πολύ καλή πίπα, αλλα μετα σταμάτησε για είχε έντονο συνάχι (είπε ότι έχει αλλεργία
) και συνέχισε μονο με τα χέρια. Σκουφος, ιεραποστολικό και λήξη 1ου γύρου
Ντουζ και μετά λιγο σοσιαλ. Κι εκεί που μένουν αλλα 20' και πριν παω να ξεκινήσω 2ο γύρο, μου λεει πέρασε η ωρα πρεπει να ντυθείς
,εχουμε αλλα 20' της λεω - οχι μου λεει 15' μενουν και μεχρι να ετοιμαστεις θα περασουν 
Με ξενερώνει φάουλ (αν όντως τελείωνε ο χρόνος και περνούσα καλά θα της πληρωνα παράταση), δεν της λεω τίποτα άλλο, ντύνομαι και φεύγω
Ενημέρωσα και το γραφείο, είπαν απλά ότι ειχα δίκιο, τι να το κάνω...
Πιστεύω πως αν καποια αλλη μέρα δεν είναι συναχωμενη, η πιπα της θα ειναι εξαιρετική ,αλλά πρέπει να της κόβεις τον αερα γιατι και δεν θα σταματάει να παλευει να πουλήσει τα έξτρα της και θα αρχίσει να αναλύει τα πλανα της για το μέλλον
Οπότε συμπερασματικά θα έλεγα ότι αξίζει για 1 φορά για ενα μισάωρο και χωρις πολλά λόγια στο ραντεβού, αλλιως όχι
Με άφησε να περιμένω 2-3 λεπτά εξω απο την πόρτα του δωματιου αλλά οκ

Πριν καν ξεντυθώ μου δίνει κολλα Α4 με τα έξτρα της, και μετα μου δειχνει και ένα κουμπαρά που ταχα μαζεύει χρηματα για την οικογένεια της με τις φωτογραφιες τους (λες και ήμασταν στο μέτρο της Αθήνας ενιωσα). Και γενικά ανά διαστήματα προσπαθούσε να πουλήσει τα έξτρα της, σε βαθμο που κούραζε, σαν στριπιζου που θέλει να πουλήσει τη σαμπάνια

Μπαίνω για ντουζ, βγαίνω και με περίμενε μόνο με το στριγκακι στο κρεβάτι :smiling-face-with-heart-eyes:, λίγα φιλάκια στο στόμα (όχι γλώσσα, και δεν επιδίωξα περισσότερα) και έπειτα περιποιήθηκα το ροζουλι γατάκι της
Σειρα της για στοματικό, περιπου για 1 λεπτό μόνο έκανα μια πολύ καλή πίπα, αλλα μετα σταμάτησε για είχε έντονο συνάχι (είπε ότι έχει αλλεργία
) και συνέχισε μονο με τα χέρια. Σκουφος, ιεραποστολικό και λήξη 1ου γύρουΝτουζ και μετά λιγο σοσιαλ. Κι εκεί που μένουν αλλα 20' και πριν παω να ξεκινήσω 2ο γύρο, μου λεει πέρασε η ωρα πρεπει να ντυθείς
,εχουμε αλλα 20' της λεω - οχι μου λεει 15' μενουν και μεχρι να ετοιμαστεις θα περασουν 
Με ξενερώνει φάουλ (αν όντως τελείωνε ο χρόνος και περνούσα καλά θα της πληρωνα παράταση), δεν της λεω τίποτα άλλο, ντύνομαι και φεύγω
Ενημέρωσα και το γραφείο, είπαν απλά ότι ειχα δίκιο, τι να το κάνω...

Πιστεύω πως αν καποια αλλη μέρα δεν είναι συναχωμενη, η πιπα της θα ειναι εξαιρετική ,αλλά πρέπει να της κόβεις τον αερα γιατι και δεν θα σταματάει να παλευει να πουλήσει τα έξτρα της και θα αρχίσει να αναλύει τα πλανα της για το μέλλον
Οπότε συμπερασματικά θα έλεγα ότι αξίζει για 1 φορά για ενα μισάωρο και χωρις πολλά λόγια στο ραντεβού, αλλιως όχι

Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 27, 2026
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4

Απο τότε, οποιαδηποτε "προσφορά" σημαίνει αυτόματο τερματισμο στο παρεδώσε. Μάλλον τις μαθαίνουν στα τουρ στους αγαπημένους μας γείτονες, τις τουρκοπαζαρογυφτιές , κουτοπονηριές κτλ..
Έχει γρίπη ή αλλεργία και έκατσες να φας τον παπά;
Έχουν κουράσει τα θέματα τους,άμα έχουν πρόβλημα να μείνουν ανενεργές άμα δεν θέλουν να δουλέψουν ας πάνε για καφέ ή ψώνια.
Τα λεφτά που ζητάνε είναι υπερβολικά για να μη προσφέρουν τίποτα,έχει κουράσει το θέμα...
Ψάχνουμε τις 2-3 στις 60 που πραγματικά θέλουν να δουλέψουν και να ευχαριστήσουν τον άνθρωπο που δουλεύει μια βδομάδα για 1 ώρα ικανοποίησης.