Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 12 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 46653
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Μικροκαμωμένη (όπως μου αρέσουν). Καθαρή. Πιο όμορφη από ότι στις φωτογραφίες (συνδυασμός μαύρο πλούσιο μαλλί και γαλανό μάτι που εντυπωσιάζει). Δέρμα λείο σφριγηλό. Πιο γυμνασμένη από άλλες στην ίδια ηλικία (γύρω στα 26). Υποδοχή με ωραία άσπρα εσώρουχα. Φιλί με γλώσσα.

Η πιο φιλότιμη προσπάθεια για deepthroating από κοπέλα του χώρου μέχρι τώρα. Έκανα καλή προσπάθεια να ανταποδώσω με στοματικό: μου είπε ότι "είμαι καλός", δεν κατάφερα να την κάνω να τελειώσει ?. 1ος γύρος πισωκολλητό & ιεραποστολικό: απίθανη θέα και στις δύο στάσεις, υπέροχος κώλος - θεϊκό προσωπάκι.

Λίγο σόσιαλ για να ανακτήσω δυνάμεις. Επίπεδο αγγλικών τέτοιο ώστε να μπορείς να ανταλλάξεις δύο λέξεις (με δυσκολία, είναι αυτοδίδακτη). 2ος γύρος με πίσω πόρτα: έμπειρη, όχι ξεχαρβαλωμένη. Δεν κατάφερα να ολοκληρώσω 2η φορά λόγω ηλικίας.

Τίμησε την αμοιβή της στο έπακρο: και φωνούλες έβγαλε για να κάνει ατμόσφαιρα, και συμμετοχή είχε, η μοναδική αντίρρηση που έφερε είναι δάκτυλο στον κόλπο (δεν ήξερε αν τα χέρια μου είναι καθαρά). Μου πρόσφερε την καλύτερη GFE εμπειρία που είχα μέχρι τώρα από κοπέλα του χώρου. Θα την ξαναέβλεπα σίγουρα (είναι και η λέξη που της έμαθα στα Ελληνικά: "ελπίζω να σε ξαναδώ").

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 24, 2026
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
290€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
D
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 elpotero, THV, SilverLining και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Απριλίου, 2026
Λογικό να μην θέλει δάκτυλο γιατί πάνω στο πάθος μπορεί να υπάρξουν μικροτραυματισμοί.

Έχω μια τεράστια απορία. Γιατί δεν βάζετε μια καπότα στα δάκτυλα; Εγώ με τα μουνάκια που θέλω να τρελάνω, την ώρα που έχω δώσει ένταση με τη γλώσσα πάνω στην κλειτορίδα τους ανοίγω το προφυλακτικό το περνάω στα δύο δάκτυλα και λέω χαμηλόφωνα with condom baby. Καμιά δε λέει όχι. Σε τι να πει όχι; Στο να χύσει;

Εντάξει, αν είναι αργά και έχει στερέψει μπορεί να μη θέλει άλλο. Αλλά σοβαρά, μην το πεις "δάκτυλο;" , βάλε το προφυλακτικό και δε θα έχει αιτία να αρνηθεί.
review reaction 1 SilverLining, Θησέας, hornyasfuck
04 Μαΐου, 2026
Μπορείς να μου πεις στο περίπου που κοντά είναι ο χώρος/ξενοδοχείο της ? Για να ξέρω που να κινηθώ για να μείνω .
review reaction 3 hornyasfuck
08 Μαΐου, 2026
Αυτή τη σούφρα θέλω κάποια στιγμή να την ανοίξω.. ελπίζω να αξίζει τα λεφτά της. Petite με κώλο δεν βρίσκεις εύκολα.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3