Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 12 10
Γενική βαθμολογία

5.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

4.0
Επικοινωνία

2.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Την κοπελα τη συναντησα στο προηγουμενο τουρ που ειχε κανει 4-5μηνεες περιπου πριν , δε θυμαμαι ακριβως και γενικα δε θυμομουν αν την ειχα συναντησει πριν 5 λεπτα, τοσο αδιαφορη περασε.
Λοιπον καθομουν κοιτουσα το site του γραφειου για να διαλεξω συναντηση για αυριο και επεσα τα ματια μου στη συγκεκριμενη αλλα δε μπορουσα να θυμηθω αν εχω βρρεθει μαζι της ωσπου διαβασα την τελευταια κριτικη για το νεφελωμα του ωριωνα και με ποιασαν τα γελια και το θυμηθηκα και λεω κατσε να γραψω την κριτικη που χρωσταω. Δηλαδη φαντασου τωρα με εμεινε αυτη η μαλακια που βγαζει αστρα με το φωτισμο του στο δωματιο και οχι η κοπελα...τλπ εχει και τετοιες συναντησεις.

Λοιπον στη συναντηση ισχυει η περογραφη της τελευταιας κριτικης δηλαδη πιο λεπτη απ τις φωτο και μαυρο μαλλι. Εχει ωραιο σωμα, προσωπο ωραιο, ψιλοσκυλε περιπου στα 30 πανω κατω αλλα τι να το κανεις η κοπελα ηταν λιγο γιουχου , ειχε μια ελαφρα σουρα ή μπορει να ειχε πιει κανα μπαφο και δεν ενοιωσα οτι υπηρχε καμμια επαφη . Μιλουσε στον αερα, μιλουσε μονη της, γενικα επικοινωνια χαλια , ντεκαβλε για εμενα, εγω θελω λιγακι παιχνιδι ή εστω ελαχιστη αλληλεπιδραση αλλα επειδη ειναι καλο μουνι καθησα, ενταξει λεω να γαμησουμε να φυγουμε, δε γαμιεται κυριολεκτικα.
Καλη πιπα μου σηκωθηκε γαμησα κι αυτο ηταν εκανα ενα μπανιο κι οταν βγηκα, αυτη ηταν στο κρεβατι κι εψαχνε στο κινητο να παραγγηλει να φαει, ξαπλωσα διπλα της εποιανα την κωλαρα της κανοντας ενα τσιγαρακι και Luis...Τωρα που το σκεφτομαι συζητοντας ελαχιστα τι να παραγγηλει ισως ηταν η ουσιαστικοτερη επαφη που ειχαμε..χαχα
Αναμνησεις θαμενες αδιαφορες ξεσκεπαστηκαν και θα χαθουν στη ληθη...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 15, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν