Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 270 10
Γενική βαθμολογία

5.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

4.0
Εμφάνιση (σώμα)

5.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Δεν θα την συναντουσα ξανα.... Πολύ παλιομοδιτικη φαση... Μια κοπελα που δειχνει πως εχει μεινει πολύ πισω. Μπορει να ειναι πολύ σωστη στην συμπεριφορα της σαν επαγγελματίας αλλα αυτο δεν αρκει για να σε εξιταρει. Ειχα διαβασει υπεροχα λογια νομιζα οτι θα μου ταιριαζε αλλα δεν.....Ηταν πολυ ενταξει απεναντι μου οπως απο οτι εχω διαβασει με ολους. Το μονο θετικο που θα θυμαμαι ειναι ποσο υπεροχα καταπιε ολα τα χυσια μου* η ημερομηνια που γραφω ειναι κοντα στην πραγματικη

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 21, 2026
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
80€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
pgmvw
Ενεργό Μέλος
10
Πόντοι:
951
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 SEXTYPHOON, Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, Josex και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Απριλίου, 2026
τι εννοεις ρε ποιητη με αυτα που γραφεις, γιατι δεν καταλαβα.

"Πολύ παλιομοδιτικη φαση... Μια κοπελα που δειχνει πως εχει μεινει πολύ πισω¨ δηλαδη τι θα ηθελες να κανει διαφορετικα?

"Ηταν πολυ ενταξει απεναντι μου οπως απο οτι εχω διαβασει με ολους", αφουν ηταν πολυ ενταξη, τι δεν σου αρεσε?
22 Απριλίου, 2026
Εγραψα πραγματα που καταλαβες και καποια που λες πως δεν καταλαβες. Καταλαβες πως θεωρω οτι ειναι ενταξει ατομο με σχεδον ολους και με εμενα. Καταλαβες πως την θεωρω σωστη επαγγελματια. Καταλαβες πως εκτιμησα πολυ την υπεροχη πιπα της. Δεν καταλαβες 2 εντελως υποκειμενικά που εγραψα. Λοιπον εμενα δεν με εξιταρισε και το στυλ της το θεωρω παλιομοδίτικο. Αλλα αυτο ειναι εντελως υποκειμενικο.
review reaction 1 Josex, felort
22 Απριλίου, 2026
Η Άννα καταπίνει;;;!!!
22 Απριλίου, 2026
Πεστα φίλε μου γιατί θα μας τρελάνουν εδώ μέσα.Τιποτα το ιδιαίτερο από όλες τις απόψεις.Μην κανείς το λάθος που έκανα εγώ και τη ξανά πήρα λέω τόσο λάθος κάνω;
29 Απριλίου, 2026
Σωστή η κριτική. Φιλότιμη η Άννα, αλλά στα όρια της καλτίλας.. Αυτό το σκούξιμο στο μπου από τους αγαπούληδες έχει καταντήσει απίστευτα κουραστικό
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5