Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.7 7 10
Call-Girls
35452
Γενική βαθμολογία
9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Άλλη μία κοπέλα που την έχω δει πολλές φορές και μάλλον θα ακολουθήσουν και άλλες . (έχει φύγει τώρα αλλά μου είπε ότι θα ξανάρθει )
Είναι μερικές κοπέλες που σε κάνουν να νοιώθεις και να περνάς τόσο όμορφα που είναι αδύνατον όταν έρχονται να μην τις βλέπεις έστω και μία φορά .Εγώ βέβαια το έχω παρακάνει λίγο ,αλλά ας είναι .
Αν συνεχίσει να έρχεται , δύσκολα θα βλέπω και άλλες , (όταν θα είναι εδώ ), αλλά είμαι και σε μία ηλικία που δεν θέλω και πολλά , απλά να περάσω καλά , και με την Ελίνα το ένα ραντεβού είναι καλύτερο από το άλλο ...Λέμε και μία κουβέντα πλέον παραπάνω , που η επικοινωνία παίζει μεγάλο ρόλο για μένα
έχω ξαναγράψει κριτική για την κοπέλα ,αλλά μην με παρεξηγήσετε . έχω και εγώ τις αδυναμίες μου
Είναι μερικές κοπέλες που σε κάνουν να νοιώθεις και να περνάς τόσο όμορφα που είναι αδύνατον όταν έρχονται να μην τις βλέπεις έστω και μία φορά .Εγώ βέβαια το έχω παρακάνει λίγο ,αλλά ας είναι .
Αν συνεχίσει να έρχεται , δύσκολα θα βλέπω και άλλες , (όταν θα είναι εδώ ), αλλά είμαι και σε μία ηλικία που δεν θέλω και πολλά , απλά να περάσω καλά , και με την Ελίνα το ένα ραντεβού είναι καλύτερο από το άλλο ...Λέμε και μία κουβέντα πλέον παραπάνω , που η επικοινωνία παίζει μεγάλο ρόλο για μένα
έχω ξαναγράψει κριτική για την κοπέλα ,αλλά μην με παρεξηγήσετε . έχω και εγώ τις αδυναμίες μου
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 29, 2026
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6

το γραφείο άλλαξε , όνομα
σεβαστή η άποψή σου όμως
τώρα γιατί γαμιέσαι ?? :knuppel::woldman:
Στρεπτοκοκκος και τεζα στο κρεβατι με 40 πυρετο.