Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 7 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 25638
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Οι κριτικές για τη κοπέλα εινα αλήθεια πως είναι αμφιλεγόμενες . Η θα σου αρέσει η όχι . Προσωπικά είναι και θέμα χημείας πιστεύω . Τη κοπέλα τη ήξερα σαν Αννα από το παλιό της γραφείο και μάλιστα ήταν από τις πρώτες μου . Είχα να τη δω πάνω από ενάμιση χρόνο είναι η αλήθεια και χάρηκε και η ίδια όταν με αντίκρισε φυσικά δε γνώριζε ότι το ραντεβού ήταν μαζί μου . Είναι μια ξανθιά κοπέλα με φτιαγμένο στήθος όμορφο κατά τη γνώμη μου ηλικία πάνω από 30 με ότι συνεπάγεται αυτό χωρίς όμως στα δικά μου γούστα να υστερεί σε εμφάνιση σε τίποτα . Για αυτό άλλωστε και τη ξαναπηρα εκτός του προγράμματος της . Η συννενόηση με το γραφείο ήταν λίγο δύσκολη όσο αφορά το χρόνο των αναγνώσεων των μηνυμάτων (θεωρώ πως έχουν ένα θεματάκι τελευταία) όμως οι τηλεφωνήτριες ομολογώ πως ήταν ευγενικές όπως πάντα άλλωστε . Ο οδηγός τη έφερε ακριβώς στη ώρα της , είχε κυριλέ ντύσιμο και ήταν βαμενη τόσο όσο χρειαζόταν χωρίς υπερβολές σε τίποτα . Έμεινε έκπληκτη μόλις με αντίκρυσε και έδειξε πραγματικά ότι χάρηκε που με ξανά έβλεπε άλλωστε ξέρει ότι και τη σέβομαι και πάντα ήμουν κύριος μαζί της σε όλα . Φιλια από τη αρχή με γλώσσα , η κοπέλα είναι πεντακάθαρη όπως κάθε φορά που τη συνάντησα , το μόνο αρνητικό της που δε βλέπω να αλλάζει ποτέ είναι η επικοινωνία που τόσα χρόνια έρχεται στη Ελλάδα και δε έχει καταφέρει να μάθει ούτε στοιχειώδη αγγλικά ας μη μάθει ελληνικά …. Η επικοινωνία γίνεται με μεταφραστή . Αν το διόρθωνε αυτό θα ήταν στις καλύτερες vfm επιλογές δεδομένης φυσικά της ηλικίας της δε είναι για όποιον θέλει πιπίνια . Τη θεωρώ όμως σωστή σα επαγγελματία ξέρει το λόγο για τον οποίο έρχεται και δε πρόκειται να σου φάει χρόνο ή να σου κάνει πονηριές κοιτάζοντας να αποφύγει το οτιδήποτε . Αν είσαι καθαρός και κύριος αυτά που πρέπει να σου δώσει θα στα δώσει με το παραπάνω . Το στοματικό της ήταν πολύ καλό αργό και βασανιστικό . Σεξ προτιμήσαμε στα 4 και μετά ακολούθησε ένα πολύ χαλαρωτικό μασάζ με λαδάκια που είχε μαζί της παντού . Η αλήθεια είναι ότι το χα ξεχάσει ότι το πρόσφερε στις βασικές της υπηρεσίες και θυμήθηκα μαζί της κάθε λεπτομέρεια του παρελθόντος . Στο σεξ βάζει λίγο τζελ αλλά όχι σε υπερβολικό βαθμό . Το ότι δε μιλάει αγγλικά καν είναι και καλό γιατί μη έχοντας τι να πει σε αρπάζει από μόνη της για επόμενους γύρους . Οπότε στη ώρα που τη έχεις τη περισσότερη ασχολείται ενεργά με εσένα και δε τρώει χρόνο σε σοσιαλ . Επίσης δε τρώει χρόνο στο μπάνιο αφήνοντας νερό να τρέχει δέκα λεπτά όπως άλλες του χώρου . Πάει μετά από κάθε γύρο αλλά η πόρτα τη αφήνει ανοιχτή και βλέπεις αν σε δουλεύει ή όχι και πόσο κάθεται . Επίσης ετοιμάστηκε ακριβώς όταν έληγε η ώρα χωρίς να φάει ούτε δευτερόλεπτο .
Συμφωνώ ότι πόλοι θα πουν πως είναι σπασμένη λόγω ηλικίας και γέννας που έχει κάνει όμως τη θεωρώ vfm και τίμια σε όλα της

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 13, 2026
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
330€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή