Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.2 2 10
Call-Girls
13335
Γενική βαθμολογία
9.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
10.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Μετά την κρεατοφαγία του Πάσχα και τα γλυκά, έχοντας και στο νου μου κάτι Ολλανδέζες μουνάρες που είδα στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ, και επειδή η συνάντηση με την Νika, δεν με ικανοποίησε, ήθελα κατι διαφορετικό. Η κοπέλα,μιλήσαμε με μερικά μηνύματα και ενώ της ζήτησα μια selfie, με παρέμψεψε στην αγγελία της, κάτι που με έκανε να διστασω εξάρχης. Είπα όμως να δώσω μια ευκαιρία και είπα από μέσα μου, ότι αν ήταν σαν την περίπτωση της Nika, θα έφευγα. Το διαμέρισμα της είναι στο Κολωνάκι, σε μια ήρεμη περιοχή, ενώ πριν καθόταν στην Ομόνοια, που της εξήγησα ότι ήταν καλύτερα που άλλαξε περιοχή. Έφτασα λοιπόν στον χώρο της και μόλις με υποδέχτηκε με διαφανή εσώρουχα και κορδόνια στα πόδια και τακούνια. ΕΥΤΥΧΩΣ, η κοπέλα είναι όμορφη με πολύ ωραία μάτια και πολύ καλό κορμί. Ίσως, λίγο μεγαύτερη σε ηλικία, αλλά όχι τρελές διαφορές και ίσως λίγο πιο κοντούλα, με φουσκωμένα χείλη αλλά το σύνολο είναι πολύ καλό. Με έβαλε μέσα και καθίσαμε λίγο και μιλήσαμε πριν μου δώσει πετσέτα και πάω να φρεσκαριστώ. Σημείωση, δεν μου ζήτησε το δώρο εξαρχής, αλλά εγώ το έδωσα για να ηρεμήσει.
Έκανα το ντους μου, βγήκα χαλαρός και ξαπλώσαμε στο κρεββάτι. Πολύ ωραίο δέρμα, βυζάρες σιλικόνη αλλά καλή δουλειά, χωρίς να φαίνονται ουλές που ταιριάζει στο σωματότυπο της και κωλαράκι ωραίο, αν και δεν το δίνει. Μου ξεκίνησε μια ωραία πίπα, από όπου πέρασε και από τα δίδυμα, Εγώ την δαχτύλιασα στην αρχή με ωραίο μουνάκι κλειστού τύπου και μετά την έγλυψα κόλας, γιατί είδα ότι ήταν πεντακάθαρη. Μου πέρασε καπότα και έβαλε και λίγο gel. Ξεκινήσαμε με doggy, μετά την ξάπλωσα ανάσκελα, μετά πλάγια, μετά ιεραποστολικά, μετά από πάνω, όπου εκεί φάνηκε ότι έχυσε κιόλας, καθώς το μουνί της κολλήσε απότομα πάνω στο καυλί μου. Την γύρισα ξανα ιεραποστολικά, της εξήγησα πώς τελειώνω, το έκανε με επιτυχία και έβγαλα πίδακα χαρούμενος και εκσταστιασμένος.
Στην συνέχεια, μπήκα έκανα ντους ξανά, ετοιμάστηκα και έφυγα.
Τελικό σμπέρασμα: Η κοπέλα είναι καθαρα GFE, πολύ ευγενική και για τα δικά μου δεδομένα πολύ όμορφη. Αν της φερθείτε αξιοπρεπώς, θα περάσετε όμορφα.
Μακάρι να μας έρχονται τέτοια κομμάτια!
Υ.Γ. : Δεν θα καθίσει για πολύ απότι μου είπε και την πιστεύω,μετά θα πάει Ιταλία. Αυτό που έχω να πω πάντως αν ήξερα ότι σε εμφάνιση
Έκανα το ντους μου, βγήκα χαλαρός και ξαπλώσαμε στο κρεββάτι. Πολύ ωραίο δέρμα, βυζάρες σιλικόνη αλλά καλή δουλειά, χωρίς να φαίνονται ουλές που ταιριάζει στο σωματότυπο της και κωλαράκι ωραίο, αν και δεν το δίνει. Μου ξεκίνησε μια ωραία πίπα, από όπου πέρασε και από τα δίδυμα, Εγώ την δαχτύλιασα στην αρχή με ωραίο μουνάκι κλειστού τύπου και μετά την έγλυψα κόλας, γιατί είδα ότι ήταν πεντακάθαρη. Μου πέρασε καπότα και έβαλε και λίγο gel. Ξεκινήσαμε με doggy, μετά την ξάπλωσα ανάσκελα, μετά πλάγια, μετά ιεραποστολικά, μετά από πάνω, όπου εκεί φάνηκε ότι έχυσε κιόλας, καθώς το μουνί της κολλήσε απότομα πάνω στο καυλί μου. Την γύρισα ξανα ιεραποστολικά, της εξήγησα πώς τελειώνω, το έκανε με επιτυχία και έβγαλα πίδακα χαρούμενος και εκσταστιασμένος.
Στην συνέχεια, μπήκα έκανα ντους ξανά, ετοιμάστηκα και έφυγα.
Τελικό σμπέρασμα: Η κοπέλα είναι καθαρα GFE, πολύ ευγενική και για τα δικά μου δεδομένα πολύ όμορφη. Αν της φερθείτε αξιοπρεπώς, θα περάσετε όμορφα.
Μακάρι να μας έρχονται τέτοια κομμάτια!
Υ.Γ. : Δεν θα καθίσει για πολύ απότι μου είπε και την πιστεύω,μετά θα πάει Ιταλία. Αυτό που έχω να πω πάντως αν ήξερα ότι σε εμφάνιση
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 12, 2026
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
200€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή