Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 7 10
Call-Girls 18226
Γενική βαθμολογία

4.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

4.0
Εμφάνιση (σώμα)

4.0
Γενική συμπεριφορά

4.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Θερμή παράκληση προς όλους τους χρήστες αυτής της πλατφόρμας. Όταν συναντάτε μια κοπέλα και δεν έχει καμία σχέση με τις φωτογραφίες δεν είναι ντροπή να το γράψετε, όλοι την πατάμε.

Να ξεκινήσω γράφοντας πως μέρος του πόσο αριστερά πήγε η σημερινή συνάντηση έχει να κάνει και με δικό μου φταίξιμο καθώς στις 2 το πρωί ύστερα από ένα περίεργο βράδυ έψαχνα τρόπο να κάψω το υπόλοιπο της νύχτας. Συννενόηση με το γραφείο γρήγορη και εύκολη. Εντός 45 λεπτών ήμουν με την κοπέλα.

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Οι φωτογραφίες είναι σαν να ποζάρει η κόρη και να σου έρχεται η μάνα, +10 χρόνια διαφορά, βυζι κρεμαστό, κωλος κομμάτι LEGO, εν ολίγης καμία σχέση με τις φωτογραφίες της αγγελίας.

Ξαναλέω κανόνισα συνάντηση αργά, ήταν 50-50 να έρθει η κοπέλα κουρασμένη και αυτό ήταν λάθος μου. Θα πω ότι προσπάθησε όσο μπορούσε και προφανώς την άφησα να φύγει νωρίτερα σαν να την λυπήθηκα. ΑΛΛΑ, όπως έγραψε άλλος συναγωνιστής, προτιμάει να σου κάνει 1 ώρα πίπα παρά να την γαμησεις. Κύριοι την άφησα να δω πόσο θα κρατήσει, 23 λεπτά πίπα με το ρολόι μέχρι να της πω "please just ride me".

Επειδή δεν θέλω να μακρηγορώ, η κριτική πάει παραπάνω στα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ, ξαναλέω, όταν σας έρχεται μια κοπέλα που δεν έχει καμία σχέση με την αγγελία, ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ, είμαστε και εμείς που θέλουμε να μας έρθει αυτό που έχουμε δει, πώς να το κάνουμε.

Και για να καταλήξω, ναι αν η συμπεριφορά της κοπέλας ήταν καλύτερη σε ένα ραντεβού πιο νωρίς ή κριτική μπορεί να διέφερε, αλλά όχι στο κομμάτι της εμφάνισης, ας βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον σε αυτό το απλό πράγμα!

Πληροφορίες Συνάντησης

Στο χώρο μου
Κόστος
180€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Bollyrood1
Ενεργό Μέλος
4
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 THV, doc_lin, HoneyVoskos και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Απριλίου, 2026
To 24 ηταν ετσι .γυρισε απο κυπρο βοδι δυσκολα παιρνω κοπελα τοσα αργα. Αφου εχει φαει ξεπατωμα αυτη τετοια ωρα κοιμαται.
review reaction 1 hornyasfuck
13 Απριλίου, 2026
Μιλάς πολύ σωστά!!
Δίκιο έχεις!!!
review reaction 3 hornyasfuck
13 Απριλίου, 2026
Αδερφέ και γω την έχω πάθει αλλα πλέον ποτέ ξανα.. την τελευταία φορά που έγινε αυτό απλά πάρκαρα το κορίτσι σε μια καρέκλα και πήρα κατευθείαν το γραφείο.
Ποτέ δε ζητάω τρελά πράγματα απο τα κορίτσια, ποτέ δεν τους συμπεριφέρομαι άγαρμπα και ποτέ δε κάνω σκηνές στα γραφεία αν κάτι πάει στραβά.
Αλλά ρε πούστη μου πληρώνω και θέλω ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ την κοπέλα που βλέπω , αυτή να έρθει.
Είναι απλά πράγματα. Δε σου αρέσει αυτό που βλέπεις, πας next κατευθείαν . Ας πρόσεχε το γραφείο τι φωτογραφίες ανεβάζει. Δεν φταις εσύ κάπου.
13 Απριλίου, 2026
Exω δει την κοπέλα στο ασανσερ ξενοδοχειου-κατεβαιναμε μαζι- και ηταν κατα 95% σαν τις φωτο.
review reaction 1 hornyasfuck, Jo84
14 Απριλίου, 2026
Ρε φιλε ειδς το προφιλ 3 στιε κριτικες ξεφτιλιζει1 γκομενες για το κορμι της δεν ειναι οπως το 24 σλλα παλι ειναι εντυπωσιακη γκομενα επισης ρε μεγαλε δεν διαβασες κριτικες ?
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5