Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.4 5 10
Call-Girls
20044
Γενική βαθμολογία
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Καλησπέρα στη παρέα, πρεπει να αναφέρω όπως είπα και στην κοπέλα οι φωτογραφίες είναι παλιές και οτι θέλουν αλλαγή καποια στιγμή.
Πετιτ γυναίκα με ωραία άκρα και πατούσες, από τις φωτογραφίες μοιάζει πολυ με την εικόνα που φοράει το λευκό ολόσωμο μαγιό.
Δεν εχω κάτι αρνητικό για την εμφάνιση να πω.
Στα του αγώνα ειναι πολυ δοτική, αν σεβαστείς ανταποδίδει, φιλάει με γλώσσα κάτι που σπανίζει στις περισσότερες κοπέλες του χώρου. Μπορεί να τις βγήκε μαζί μου αλλά είμαι σίγουρος οτι το κάνει γενικά.τα αγγλικά της ειναι μέτρια, χρειάζεται τρανσλειτορ αν θες χαλαρή κουβέντα με λίγο βάθος.
Πιπα πολυ καλη χρήση γλώσσας και χεριού
Της αρέσει το στοματικό να της κάνουν
Και αν το ζητήσεις προσφέρει και μασάζ που επίσης δεν το βρίσκεις εύκολα.
Ευχαριστώ Νικόλ για την σύσταση.
Δεν έχει τπτ πλαστικό επάνω της ,ολα φυσικά και το στήθος είναι οριακά μια χούφτα γεμάτη που εμένα μου αρέσει και δεν αφήνει την πτώση γενικότερα να φαίνεται.δυνατος κωλος!μου είπε οτι ειναι 28 ετών και θα έλεγα αντε να ειναι συν αλλα 2 χρόνια.
Να περνάτε καλά μάγκες και καλές γιορτές!
Πετιτ γυναίκα με ωραία άκρα και πατούσες, από τις φωτογραφίες μοιάζει πολυ με την εικόνα που φοράει το λευκό ολόσωμο μαγιό.
Δεν εχω κάτι αρνητικό για την εμφάνιση να πω.
Στα του αγώνα ειναι πολυ δοτική, αν σεβαστείς ανταποδίδει, φιλάει με γλώσσα κάτι που σπανίζει στις περισσότερες κοπέλες του χώρου. Μπορεί να τις βγήκε μαζί μου αλλά είμαι σίγουρος οτι το κάνει γενικά.τα αγγλικά της ειναι μέτρια, χρειάζεται τρανσλειτορ αν θες χαλαρή κουβέντα με λίγο βάθος.
Πιπα πολυ καλη χρήση γλώσσας και χεριού
Της αρέσει το στοματικό να της κάνουν
Και αν το ζητήσεις προσφέρει και μασάζ που επίσης δεν το βρίσκεις εύκολα.
Ευχαριστώ Νικόλ για την σύσταση.
Δεν έχει τπτ πλαστικό επάνω της ,ολα φυσικά και το στήθος είναι οριακά μια χούφτα γεμάτη που εμένα μου αρέσει και δεν αφήνει την πτώση γενικότερα να φαίνεται.δυνατος κωλος!μου είπε οτι ειναι 28 ετών και θα έλεγα αντε να ειναι συν αλλα 2 χρόνια.
Να περνάτε καλά μάγκες και καλές γιορτές!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 10, 2026
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν