Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 15 10
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Επιτέλους μια λατινα που γουστάρει να γαμιέται και ξέρει την δουλειά της. Θέλει να γίνει anal queen αν και το κωλοτρυπιδι και με το δάκτυλο το βρήκα στενό. Ηθελε ομως να φάει τη ψωλαρα μου οπως μου ειπε στον κωλο μόνο... Εννοείται πήρα..(το ειχα ζητησει απο την αρχη @στο γραφείο) .Για να ξεκινήσω σωστά να αναφέρω οτι με υποδέχθηκε με μαύρα καινούργια ωραία εσώρουχα & ζαρτιέρες περιποιημενη βαμμένη σωστά και με ένα ποτήρι dusty στο χέρι. Γλωσσοφιλο και αγκαλιά κατευθείαν. Ετσι δεν πρέπει να ειναι η υποδοχή η σωστή σε cg??? Έκφυλα φιλιά unboxing και χούφτωμα τρελό αλλά πολύ σωστή με έστειλε για μπάνιο αν και κατάλαβε οτι ήμουν περιποιημένος.Πριν κανω μπω πλήρωσα γιατι ημουν σίγουρος οτι θα περασω καλα. Η πιπα ξεκίνησε απο την μπανιέρα πριν βγω....με τρελό στήσιμο και φτύσιμο θάνατου, με πουτσιες στην μούρη οπως ζήτησε και αλλαγη στο κρεβάτι μην αρπάξουμε καμια γλιστρα στα νερά και σπάσουμε την πουτσα μας που την είχε κανει κάγκελο. Νομίζω δεν εχει νόημα να γίνει περιγραφή του αγώνα / των αγωνων ...είναι εκεί για εσένα απλα..πουταναρα να τρελαίνεστε...στον κωλο τον έφαγε με δυσκολία αλλα σε καθοδηγεί σωστά και βαζει λιπαντικό οσο χρειάζεται. Λιγο στην αρχη και μετά κατι ακομα.. Πολυ στενή κωλοτρυπιδα αλλα την γαμησα μουνι πρωτα να παρω θάρρος και μετα με την δεύτερη μπηκα βαθια στο κωλι.:rockon:θα την ξαναδώ σίγουρα γιατί κάλυψε όλες τις απαιτήσεις μου ιδιως μιας και τρελαίνεται για πρωκτικό. Να πούμε οτι οι φωτογραφίες ειναι ακριβεστατες και μάλλον είναι καλύτερη απο κοντά διότι ειναι ευγενέστατη και εχει μια γλυκα.:zfuck::priest: Όσοι θέλουν πρωκτικό σπεύσατε...:zfuck: βρήκα λατινα για anal.:kneel:

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
260€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σπουδαίος
18
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 THV, Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, Rust Cohle και 20 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Απριλίου, 2026
Παίχτη, η κοπέλα ήρθε σε οργασμό από το αναλ?
review reaction 1 hornyasfuck
06 Απριλίου, 2026
Ειχε Αφηνιάσει... τρελαίνεται για anal...και ειναι σφιχτό κωλοτρυπιδι το καταλαβαίνεις απο το δάκτυλο και μόνο. Αλλα εκεί δεν το αφήνει....θέλει anal θα πάρει anal
review reaction 1 review reaction 2 hornyasfuck, Τζούναξ
06 Απριλίου, 2026
Εχει πολυ καλο χαρακτήρα και θέλει πραγματικά πιστευω να περάσεις καλα . Εννοείται πως το ζητούμενο ειναι το έξτρα απο το αναλ για ολες τις κοπέλες αλλα αν τουλάχιστον δείχνει να το απολαμβάνει το κανει ακομα καλύτερο. Πολύ σφιχτός κωλος απο οτι θυμάμαι και εγω και γενικά ενα παραξενο πράγμα με τις βραζιλιανες και τον κωλο τους . Σφιχτός απο την αρχή μεχρι το τέλος. Οσες γυναικες εχω παρει απο κωλο στην ζωή μου ολες χαλαρώνουν μετα απο λίγο. Οι βραζιλιανες σφιχτες μετα και απο 1 ωρα μονο κωλο. Την λυπήθηκα λιγάκι την συγκεκριμένη γιατι ειναι φοβερή γυναικα και μπορεί να την πονεσα λιγάκι 30 λεπτα μόνο κωλο. Μπράβο της πάντως γιατι ειναι υπηρέτρια.
review reaction 1 review reaction 2 hornyasfuck, Τζούναξ, ProtonDt
07 Απριλίου, 2026
Ε βέβαια στα 100 θα κάτσει να γαμηθεί στο κώλο. Στην αρχή στα 50 δεν γούσταρε και τόσο.
review reaction 3 DirkDiggggler, hornyasfuck
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4