Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 9 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 52697
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Επικοινωνία με το γραφείο «μπαμ-μπαμ», έκλεισα το ραντεβού εύκολα και γρήγορα χωρίς πολλά-πολλά.

Στην ώρα της η Κάρλα. Μόλις ανοίγει η πόρτα, παθαίνω πλάκα. Ίσως η καλύτερη υποδοχή που έχω φάει μέχρι σήμερα. Μου έκανε μια ζεστή αγκαλιά και μου έδωσε ένα φιλί, λες και ήμασταν κανονικό ζευγάρι που είχε καιρό να βρεθεί. Από εμφάνιση; Η κοπέλα δεν υπάρχει, είναι ομορφότερη από τις φωτογραφίες. Φορούσε κάτι μαύρα κολλητά (μπλουζάκι-φούστα) που σε «τέντωναν» με το που την έβλεπες. Παρατηρούσα τους βύζους να μην μπορούν να αντέξουν μέσα στα ρούχα. Είπα από μέσα μου: «θα περάσουμε καλά». Είπαμε δυο κουβέντες να σπάσει ο πάγος και η πρώτη εντύπωση ήταν 10/10.

Στα της εμφάνισης, μύστες μου, θα πάθετε πλάκα. Ματάρες, στήθος πλούσιο (για φυσικό μου φάνηκε, αλλά όπως και να 'χει είναι τοπ) και ένας κώλος που στο doggy τον απολαμβάνεις με την ψυχή σου. Στα «ενδότερα» πολύ στενή, έβαλε λίγο τζελ ίσα-ίσα για να γλιστράει, χωρίς να χάνεται καθόλου η αίσθηση.

Μπαίνει για μπάνιο και βγαίνει γυμνή. Κάναμε δύο γεμάτους γύρους. Η πίπα της; Εξαιρετική. Περιποιήθηκε όλο το σύστημα τόσο καλά που την σταμάτησα γιατί κόντευα να τελειώσω. Την περιποιήθηκα κι εγώ στο μουνί, έβγαζε φωνές καύλας και μου χάιδευε τα μαλλιά όσο την «δούλευα» με τα δάχτυλα. Τελείωσα και τις δύο φορές μέσα της, μία ιεραποστολικό και μία doggy. Τα φιλιά ήταν επιφανειακά, χωρίς γλώσσα.

Στο ενδιάμεσο μου έκανε ένα αρκετά καλό μασάζ για να χαλαρώσουμε. Υπήρξε όμως ένα μικρό μπέρδεμα: όταν πήγαμε για μπάνιο, βγαίνοντας εγώ τελευταίος την βρήκα ήδη ντυμένη, γιατί νόμιζε ότι είχαμε τελειώσει. Της εξήγησα με ωραίο τρόπο ότι έχουμε συνέχεια, ξεντύθηκε και το ραντεβού προχώρησε κανονικά.

Τα αγγλικά της είναι μια χαρά για να συνεννοηθείς, ενώ έδειξε ενδιαφέρον να μάθει πράγματα για μένα, μέχρι και το όνομά μου με ρώτησε. Παρόλο που στην αρχή ήταν πολύ ζεστή, στην πορεία μου έβγαλε μια μικρή αμηχανία, σαν να ήταν κάπως διστακτική να αφεθεί στο 100% – γι’ αυτό μάλλον και τα φιλιά ήταν χωρίς γλώσσα. Στο γενικό πλαίσιο όμως, η επικοινωνία ήταν πολύ καλή και άνετη.

Γενικά πέρασα πολύ καλά. Η Κάρλα βγάζει μια θετική, ευγενική και γλυκιά αύρα και δεν είπε «όχι» σε τίποτα. Νομίζω πρέπει να νιώσει 100% άνετα για να αφεθεί πλήρως. Τα λεφτά τα ζήτησε στην αρχή. Αν ψάχνετε gfe κατάσταση με λίγο παραπάνω ένταση, τότε παρακαλώ όπως επιλέξετε. Αν θέλετε πορνοσταρική εμπειρία, παρακαλώ όπως προσπεράσατε.

Αν και θα μπορούσα να βάλω παντού 10άρια, επέλεξα το 9 σε κάποια σημεία. Όχι γιατί υπήρχε πρόβλημα, αλλά γιατί πάντα υπάρχει περιθώριο για το τέλειο και ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Spyrman
Σεβαστός
19
Πόντοι:
1.011
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 boudog, tsontopoulos, agokairos και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Απριλίου, 2026
Το βυζι είναι D σιλικόνη , αλλά φαίνεται ότι έχουν κάνει καλή δουλειά για να μπερδευτείς . Ευχαριστώ για την ενημέρωση.
review reaction 1 hornyasfuck, Senteron, Spyrman
02 Απριλίου, 2026
Μαν από κιλά πως είναι? Από τις φωτό φαίνεται αρκετά "στρογγυλή" από τη μέση και κάτω.
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση.
review reaction 1 hornyasfuck
02 Απριλίου, 2026
@titsglazer
Νομίζω τα 63 κιλά που γράφει η καρτέλα της συμφωνούν με αυτό που είδα εγώ. Είναι λίγο στρογγυλή κάτω αλλά μου φάνηκε μια χαρά. Δεν είναι κάτι για το οποίο θα σκεφτόσουν να πεις: «Α στη μέση πρέπει να αδυνατίσει».
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3