Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 5 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 12202
Γενική βαθμολογία

4.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

4.0
Επικοινωνία

4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Είμαι λοιπόν με πολλές κάβλες και λέω να συναντήσω την Ελεονόρα αλλά δεν ήταν διαθέσιμη άμεσα και είπα να κάνω κάτι που δεν είχα κάνει ποτέ και να πάρω δύο κοπέλες, την μια μετά την άλλη. Μιλάω με το γραφείο, κλείνω Ελεονόρα για μετά και από τις διαθέσιμες λέω ας πάω Λάνα...καλή συνενυκαι γρήγορη με το γραφείο, κανένα παράπονο.

Σχετικά καλές κριτικές, λέω θα είναι αξιοπρεπής φάση. Είμαι και αγαπουλιτσας, θα κάνουμε μερικές κουβεντουλες, Γενικά με τις ουκρανιδες έχω περάσει καλά, θα την γλύψω και πολύ, καλά θα περάσουμε. Κλείνω δωμάτιο και περιμένω.

Έρχεται στην ώρα της και πράγματι βλέπω την κοπέλα των φωτογραφιών, χωρίς το λούστρο και λίγο πιο σπασμένο/κουρασμένο πρόσωπο. Καλό σώμα, λέω θα περάσουμε όμορφα.

Λέω καλημέρα, μου ζητάει τα λεφτά, τα δίνω (πάντα τα έχω έτοιμα και προσπαθώ να τελειώνω από την αρχή) και της λέω αν θέλει να κάνει μπάνιο. Όχι λέει θα κάνω μετά! ( Πρώτο φάουλ).

Καλά, γδυνεται και αρχίζουμε λίγο το μπαλαμπουτι. Αρχίζω να δίνω φιλάκια, δεν φιλάει (δεύτερο φάουλ), και την βλέπω πολύ πρόθυμη να αρχίσει τα τσιμπούκια. Προσπαθώ να δώσω φιλάκια, να την γλύψω κτλ, αλλά βλέπω ότι θέλει να περάσουμε στα επόμενα. Οκ, ψεκάζει αντισηπτικό στο στόμα της (ορίστε; Είμαι καθαρός με μπανάκι) , ένα τσιμπούκι μέτριο και σκουφάκι όσο πιο γρήγορα γίνεται (τρίτο φάουλ, θα μαζευτούν και άλλα).

Τέλος πάντων κάνουμε ένα ιεραποστολικό και ένα στα τέσσερα και τελειώνω μέσα της, ανάμεσα σε ψεύτικα βογκητα (τα οποία με ξενερώνουν και δεν τα ζήτησα ποτέ). Της ξαναλέω αν θέλει να κάνει μπάνιο, άσε θα κάνω μετά (φάουλ συνέχειας).

Προσπαθώ για λίγη κουβεντουλα, την αφήνω να καπνίσει και ένα τσιγάρο, αν και δεν καπνίζω, και προσπαθώ να την ανοίξω αλλά σαν φυστίκι ερμητικά κλειστό δεν ανοίγει τίποτα. Αλλά πέντε διαφορετικά θέματα, σχεδόν καμία ανταπόκριση.

Τέλος πάντων, μου λέει αν είμαι έτοιμος για δεύτερο γύρο, λέω ας πάμε. Αμέσως αντισηπτικό πάλι στο στόμα, ένα επιθετικό τσιμπούκι και σκουφάκι λες και είμαι 16χρονο (δεν είμαι) και βουρ στον πατσά . Προσπαθώ να την ρεγουλαρω, να γλύψω γενικά, να φιλήσω σώμα, η κυρία τώρα είναι σαν αδιάφορη κούκλα. Άντε κάνα χαμογελακι αλλά τίποτα παραπάνω. Εμένα με όλα αυτά η διάθεση μου πάει γιοκ και ο πεοντας βαράει απεργία.

Η κυρία πετάει ένα "τελείωσε ο χρόνος μας, α συγνώμη έχει κιαλο" (φάουλ βροχή).
Τέλος πάντων προσπαθώ να πούμε καμία κουβέντα , ούτε με το τσιγγελι.

Τέλος πάντων της λέω αν θέλει να κάνει ντουζ, μου λέει θα κάνει στο ξενοδοχείο και φεύγει.

Ρεζουμε: αν και η όψη της είναι αρκετά καλή, η κυρία δεν βλέπω να έχει καμία όρεξη πια. Θα κάνει την δουλειά της, όσο πιο βασικά και μηχανικά γίνεται, θα πάρει τα λεφτά της και για σας. Συγνώμη, αλλά για 200, όπως είχε πει και ένας άλλος συναγωνιστής, δεν αξίζει καθόλου. Προσωπικά σπάστικα στο τέλος και δεν πρόκειται να την ξαναπροτιμησω (χεστηκε φυσικά η κυρία, είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξουν άλλοι, δεν έχω αυταπάτες).

Δεν πειράζει, πάμε για άλλα, ναστε όλοι καλά, μαζί και η Λάνα. Για την Ελεονόρα θα γράψω μετα, όταν έρθει.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 01, 2026
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
200€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή