Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 6 10
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Διάλεξα την Αριάνα γιατί είχα διάθεση για καλό πρωκτικό. Όλες οι προηγούμενες κριτικές της έδειξαν πως ήταν η κατάλληλη για αυτή την υπηρεσία. Μόλις έφτασα μου άνοιξε η κοπέλα των φωτογραφιών με λιγότερο makeup και χωρίς την λάμψη της επαγγελματικής λήψης. Μετά το φρεσκάρισμα άραξα στο κρεβάτι όπου απόλαυσα μία βασιλική πίπα... ξέρει τι κάνει με το στόμα της. Στη συνέχεια με καβάλησε με μαεστρία όπου έπαιξε χαλάρή σάμπα με το καυλί μου με πρωτόγνωρες κυκλικές κινήσεις των γοφών της.. Δασκάλα στο cow girl η Αριάννα... εκεί μου θύμισε τις Ινδιάνες του Αμαζόνιου που είχα δε στην ταινία του Μελ Γκίμπσον το 2006 ''Αποκαλύπτο'' εξού και ο τίτλος της κριτικής... με μια μαεστρική κίνηση ξαφνικά βρέθηκα στον φιλο΄ξενο κώλο της.... ''Καράχο'' άρχισε να βογγάει και να δαγκώνει τα χείλη της... Τη γύρισα μπρούμυτα και συνέχισα σε ανεβασμένο ρυθμό μέχρι να την νοιώσω να σφαδάζει... στη συνέχεια της πήρα τον κώλο ιεραποστολικά με τα πόδια ψηλά στον ουρανό έχοντας και δυό δάχτυλα χωμένα στο μουνί της! Συγκλονιστικό!!! Για το γκραν φινάλε της τον έδωσα στο στόμα για ένα μεγαλοπρεπές cim cif... Εξαιρετική η Αριάνα λοιπόν!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς