Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.1 6 10
Call-Girls
18008
Γενική βαθμολογία
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Το λοιπον μαγκες μου χθεσινη επιλογη, ρισκαροντας βεβαια γιατι απο τις φωτογραφιες του γραφειου ηταν λιγο "θολη" η εικονα αλλα τελικως το ενστικτο μου δεν επεσε εξω. Ανοιγοντας την πορτα περνα μεσα μια ομορφη κοπελα με προσεκτικο ντυσιμο (ολοσωμο κολαν, καμπαρτινα και μαυρες 10ποντες γοβες στιλετο). Εμφανησιακα προκειται για μια ομορφη κοπελα, πολυ πιο ομορφη και πιο cute εικονα απο τις φωτογραφιες (χαριτωμενο πιπινακι φαση), υψος γυρω στο 1.60, με απιστευτο προσωπο, ελαφρως σκιστα ματια, μαυρο μαλλι ισιο μεχρι την πλατη, διακριτικο μακιγιαζ. Απο "αισθητικες" επεμβασεις ειχε ελαφρως τονισει τα ζυγωματικα και ελαχιστα τα χειλη, περα απο αυτο το υπολοιπο σωμα ειναι "απειραχτο". Τελειες αναλογιες, προσεγμενα ακρα, σωμα καλοσχηματισμενο σφιχτο χωρις περιττα, στηθος Α+ ή Β στητο με ρωγες που προκαλουν. Κωλαρακι μικρο και στητο και αυτο, μουνακι επισης ομορφο, ξυρισμενο και καθαρο. Τελος εχει διαφορα τατου (2 μεγαλα σχετικα, μπουτι και κλειδα και αρκετα μικρα) που εμενα μου αρεσαν και εδιναν ωραια εικονα στο σωμα της.
Στα του αγωνα τωρα, ειναι χαμηλων τονων στις εκφρασεις της με διακριτικες καυγουλες κ βογγητα-αναστεναγμους, εξαιρετικα ευαισθητη στη κλειτοριδα οπου απολαμβανει να την γλειφεις. Πανω στην ολη φαση στο γλειφομουνι πηγα να βαλω "διακριτικα" δαχτυλο αλλα αντανακλαστικα σφιχτηκε κ τραβηχτηκε λιγο οποτε το σταματητα (χωρις να μου πει η ιδια τιποτα). Απο μεριας της γουσταρει να γλειφει και να φιλαει παντου, λαιμο, στηθος και γενικα ολο το σωμα δινοντας μια εικονα gfe καταστασης, και τελος πολυ καλη πιπα (αλλοτε μονο στομα και αλλοτε βαζοντας και χερι), υγρη και ασχοληθηκε με τα παντα. Δυο στασεις παιχτηκαν cow και ιεραποστολικο, γιατι γουσταρα να βλεπω την ομορφη φατσουλα της η οποια εβγαζε απιστευτη καβλα, με λιγο "ζορισμα" ζωγραφισμενο στο προσωπο της μιας και παρολο που ηταν μουσκεμα την ενοιωθα αρκετα στενη.
Στα τυπικα ευχαριστη κουβεντουλα στα αγγλικα, χαμογελαστη, ευδιαθετη, σχεδον συνεπης καθυστερησε 15' στο ραντεβου αλλα και εφυγε 20' αργοτερα.
Αυτα μαγκες μου, η μικρη μου εκανε ενα εξαιρετικο ραντεβου που μου εβγαλε ομορφα γουστα.
Στα του αγωνα τωρα, ειναι χαμηλων τονων στις εκφρασεις της με διακριτικες καυγουλες κ βογγητα-αναστεναγμους, εξαιρετικα ευαισθητη στη κλειτοριδα οπου απολαμβανει να την γλειφεις. Πανω στην ολη φαση στο γλειφομουνι πηγα να βαλω "διακριτικα" δαχτυλο αλλα αντανακλαστικα σφιχτηκε κ τραβηχτηκε λιγο οποτε το σταματητα (χωρις να μου πει η ιδια τιποτα). Απο μεριας της γουσταρει να γλειφει και να φιλαει παντου, λαιμο, στηθος και γενικα ολο το σωμα δινοντας μια εικονα gfe καταστασης, και τελος πολυ καλη πιπα (αλλοτε μονο στομα και αλλοτε βαζοντας και χερι), υγρη και ασχοληθηκε με τα παντα. Δυο στασεις παιχτηκαν cow και ιεραποστολικο, γιατι γουσταρα να βλεπω την ομορφη φατσουλα της η οποια εβγαζε απιστευτη καβλα, με λιγο "ζορισμα" ζωγραφισμενο στο προσωπο της μιας και παρολο που ηταν μουσκεμα την ενοιωθα αρκετα στενη.
Στα τυπικα ευχαριστη κουβεντουλα στα αγγλικα, χαμογελαστη, ευδιαθετη, σχεδον συνεπης καθυστερησε 15' στο ραντεβου αλλα και εφυγε 20' αργοτερα.
Αυτα μαγκες μου, η μικρη μου εκανε ενα εξαιρετικο ραντεβου που μου εβγαλε ομορφα γουστα.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 29, 2026
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή