Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 4 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 24837
Γενική βαθμολογία

10.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

10.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Λοιπον μαγκες με αυτη την κοπελα εχω τρελο ερωτα απο τις φωτογραφιες της απο το πρωτο τουρ που εκανε στη χωρα μας αν δεν κανω λαθος το φθινοπωρο το οποιο μαλιστα κρατησε καποιους μηνες ,τοτε ειχε πολυ λιγοτερες φωτογραφιες σε σχεση με τωρα αλλα με καυλωνανε ασχημα , ειδικα οι φωτογραφιες που ειχε με το κολαν της κ φαντασιωνομουν να σκαει στο ραντεβου με το μπλε κολαν . δυστυχως λογω διαφορων υποχρεωσεων και δυσκολιων κατα τη διαρκεια του πρωτου τουρ της δεν καταφερα να τη συναντησω και καποια στιγμη εφυγε .
ομως με την ελευση του νεου ετους επανηλθε και μαλιστα εμπλουτισε τις φωτογραφιες της βαζοντας αρκετες καινουργιες , εδω βεβαια να σημειωσω οτι κ στο πρωτο τουρ αλλα κ στο νεο της τουρ ειχα κανει αρκετες φορες ερωτησεις στο νημα της να ρωτησω αν καποιος την εχει συναντησει ή αν καποιος εχει καποια πληροφορια για εκεινη , μην εισπραττοντας καποια απαντηση , μονο το γραφειο ειχε γραψει ενα σχολιο οτι το κοριτσι ειναι πολυ καλο στο προγραμμα του κ εχει αφησει καλες εντυπωσεις , εγω βεβαια προτιμουσα μια πιο ισχυρη παροτρυνση απο καποιον συμπαικτη για να επιδιωξω τη συναντηση κ πραγματικα μου εκανε πολυ εντυπωση που περνουσαν οι μερες κ εξακολουθουσε να μην γραφεται τιποτα για εκεινη κ αρχισα να εχω αμφιβολιες κ για το γουστο μου , δηλαδη τι διαολο μονο εμενα με καβλωνουνε οι φωτογραφιες της ???
βεβαια η καρτελλα της ειχε καποια αρνητικα οπως ηταν η απουσια των γλωσσοφιλων κ η απουσια της υπηρεσιας χυσιμο στο στομα τα οποια συνηθως μαρτυρουν βιζιτες περιορισμενων δυνατοτητων κ καπως μη μου απτου ...
ενα αλλο αρνητικο ειναι οτι δεν υπηρχαν φωτογραφιες με τα βυζια της , σε ολες τις φωτο φοραει το σουτιεν της , πραγμα που συνηθως το κανουνε γκομενες με κακοφτιαγμενα σιλικονατα βυζια ή με φυσικα πεσμενα ή νερουλα βυζια .
πολλα δηλαδη τα αρνητικα σηματα κ κυριως η απολυτη ελλειψη πληροφοριων απο συναγωνιστες , σαν να μην την ηξερε κανενας κ χειροτερα σαν να μην ειχε κ κανενας αλλος καποιο ιδιαιτερο καημο να τη συναντησει .
εγω απο την αλλη καθε μερα να ανοιγω το σαιτ κ να τσεκαρω αν ειναι ακομα εδω....ωσπου.....
κλασσικα μεσανυχτα οι γκαβλες εχουνε βαρεσει κοκκινο κ παροτι εχω πολυ δυσκολη μερα την επομενη στελνω μηνυμα στο γραφειο να ρωτησω αν ειναι διαθεσιμη κ κυριως αν αξιζει τον κοπο να την παρω ή να προτιμησω καποια αλλη , το γραφειο μου απανταει πλεκοντας της το εγκωμιο κ αφου με διαβεβαιωνουν οτι ειναι αυτο ακριβως που ψαχνω σε girlfriend mood κ δεν εχει θεμα με το γλειφομουνι την κλεινω για τις 2 στο αγαπημενο μου πορνοξενοδοχειο οπου ειναι διαθεσιμη κ η αγαπημενη μου σουιτα κ σπευδω στο χοτελι για να προβω κ στο απαραιτητο μπανιαρισμα ξυρισμα κ στο γενικοτερο παρφουρμαρισμα για να ειμαι σενιος για το κοριτσι .
ακριβως στις 2 χτυπαει η πορτα κ αντικριζω το κοριτσι των φωτογραφιων με ενα φανταστικο χαμογελο κ αμεσως παει για σταυρωτο φιλι που εγω της το δινω κατευθειαν στο στομα , με ρωταει κ το ονομα μου κ προχωραει στα ενδοτερα , φορουσε ενα ωραιο παντελονακι κ ειχα καυλωσει ηδη κ με το θεαμα κ με την πολυ θετικη της αυρα κ εκει με ρωταει αν ειναι ολα ενταξει εννοωντας αν ειμαι ικανοποιημενος με το παρουσιαστικο της.
μου ζηταει να κανει ενα ντουζακι κ εγω απο τους καθρεφτες του δωματιου την παιρνω ματι ανυπομονωντας για τη στιγμη που θα βγαλει το σουτιεν της κ να δω επιτελους το μυστικο που κρυβεται απο κατω του ....
το τελειο στηθος για τα γουστα μου παντα , ουτε ανυπαρκτο ουτε τεραστιο απλα τελειο στητο κ με ιδανικο μεγεθος .
κανει το ντουζακι της κ ερχεται στο κρεβατι οπου την περιμενω με την πουτσα καγκελο κ εκει με ξαναρωταει αν ειναι ολα οκ , λες κ δεν με βλεπει πως ειμαι ξαναμμενος χαχα
εκει με ρωταει αν μπορω να της δωσω τα χρηματα της κ της λεω οτι ειναι στο συρταρι -τα βαζω εκει για να αφηνω στην ευχερεια των κοριτσιων αν θα τα ζητησουν στην αρχη ή στο τελος του ραντεβου-τα παιρνει κ τα βαζει στην τσαντα της κ επιστρεφει χαμογελαστη .
κ ξεκιναει ενα απο τα πιο ονειρεμενα μου ραντεβου με το κοριτσι να ειναι απολυτα girlfriend με συνεχη φιλια στο στομα αγκαλιες εγω να ειμαι εκστασιασμενος με την συμπεριφορα της , πολυ καλη πιπα με κοιταγματα στα ματια , ξανα φιλια τα οποια εξελιχτηκαν σε γλωσσοφιλα , 69 το οποιο ηταν απο τα μεγαλυτερα σε διαρκεια που εχω κανει κ θαυμασα την αντοχη της , κ απλα το σταματησαμε γιατι καπου ειχα βαρεθει , μετα την ξαπλωσα κ ασχοληθηκα αρκετα με τα βυζια της , η γκομενα να βαριανασαινει κ να εχει κατακαυλωσει κ μετα ξανα γλειφομουνι στο υπεροχο μουνι της για πολυ ωρα γιατι ηθελα να την κανω να χυσει οπωσδηποτε κ το καταφερα πανηγυρικα με αυτην να φωναζει απο γκαβλα .
μετα την τον ξαναεδωσα πιπα μου φορεσε προφυλακτικο κ την εβαλα στα τεσσερα στην ακρη του κρεβατιου , την ξαναπερασα σπατουλα κ αρχισα να την γαμαω ορθιος χουφτωνοντας παραλληλα τα βυζια της
στη συνεχεια την εβαλα να ξαπλωσει ανασκελα , ξανα σπατουλα , ξανα ορθιος την γαμουσα κ σιγα σιγα της ειπα να παει προς τα πισω για ανεβω κ εγω στο κρεβατι κ συνεχισα να την γαμαω με ενταση γραπωνοντας παραλληλα κ το κωλαρακι της , χυνοντας δυνατα μεσα της ....
ξαπλωσαμε στη συνεχεια διπλα διπλα αγκαλιασμενοι μεχρι που χτυπησε ο οδηγος κ με ρωτησε αν θελω να κανουμε μαζι ντουζακι κ φυσικα ηθελα , καναμε κ το ντουζακι μας ειπαμε κ 2 κουβεντες απο το σαο παολο το κοριτσι γουσταρει πολυ την Ελλαδα , αλλα σαν τη Βραζιλια πουθενα , γενικα τα αγγλικα της φτωχα , ξερει κ λιγα ισπανικα , αλλα εχει διαθεση να μαθει , μου πεταξε κ 5-6 ελληνικα που εχει μαθει , τωρα στην επικοινωνια θα βαλω 10 οπως κ σε ολα τα αλλα , γιατι δεν ειχα κανενα προβλημα να συνεννοηθω μαζι της , οσοι θελετε να ανοιξετε κουβεντα μαζι της μην με βριζετε μετα ....
τι αλλο να πω ρε μαγκες ηταν απο αυτα τα ραντεβου που εφυγα πληρης 100 % , που ειπα οτι αν πεθανω τωρα θα πεθανω ευτυχισμενος , μακαρι ολα μου τα ραντεβου να ηταν ετσι , ευχομαι το κοριτσι να μεινει καιρο κ να συνεχισει να χαριζει τοσο ονειρεμενα ραντεβου σε οσους την επιλεξουν , απο μενα εχει τις πιο θερμες μου ευχες να της πανε ολα τελεια στη ζωη της ΈρωταςΈρωτας

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 26, 2026
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
TOMCRUISE
Γλομπεο-Μύστης
55
Πόντοι:
27.486
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 ggalatsi, miraculous mandarin, doc_lin και 27 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Μαρτίου, 2026
Βρε φίλε tom την επόμενη φορά γύρισε βίντεο καλύτερα
Να γλυτώσουμε το διάβασμα εμείς και εσύ να γράφεις 2 ώρες
Μεγάλο χαμόγελο
review reaction 3 review reaction 1 ggalatsi, SilverLining, mysterious και 4 άλλα μέλη
30 Μαρτίου, 2026
HoneyVoskos στειλε μου το κινητο σου κ θα σου την στειλω σε ηχητικο με την γκαβλιαρικη φωνη μου να πεσεις κατω απο τα γελια Χαχαχα!Χαχαχα!
review reaction 3 SilverLining, mauros gatos, HoneyVoskos και 1 ακόμα μέλος
31 Μαρτίου, 2026
Μετά το σημείο στίξης "τελεία" ακολουθεί κεφαλαίο γράμμα. Κατά τα λοιπά ... εύγε!
review reaction 1 review reaction 3 ggalatsi, TOMCRUISE, hornyasfuck
31 Μαρτίου, 2026
Μετά την τελεία ακολουθεί κεφαλαίο γράμμα. Κατά τα λοιπά ... Εύγε!
review reaction 1 hornyasfuck
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4