Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 2 10
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Συνάντηση μες το σκ, μιας και την είχα τσεκάρει επί εποχές του προηγούμενου γραφείου που δούλευε αλλά δεν είχε κάτσει.

Έτσι τώρα μου το χρώσταγα, συνεννόηση με το γραφείο με δύο μηνύματα και εντός της ίδιας ημέρας κανονίστηκε το ραντεβού.
Πρόσωπο ίδιο με τις φωτο, σώμα με λεπτή μεσούλα και κώλος δυνατός βραζιλιάνικος όχι υπερβολικός αλλά όσο πρέπει αναλογικά πάντα με το σώμα.Βυζί εξαιρετική δουλειά ακμαίο,αλλά είμαι του κώλου παιδί οπότε εκεί ήθελα να επικεντρωθώ εξαρχής. Γλυκιά παρουσία και με αγγλικά πολύ καλά άνετη συννενόηση.

Δύο γύροι,με πίπα πρόστυχη με τα κατάλληλα μπασίματα,πρώτη στάση reverse cow όπου επικεντρώθηκα να κοιτώ σαν χάνος την κωλάρα και έχυσα. Στα τέσσερα έδωσα αρκετά μιας και δε χανόταν να χάσω την ευκαιρία όπου η κοπέλα γούσταρε ή έκανε οτι της αρέσει τόσο.το ευχαριστήθηκα το συγκεκριμένο σπρώξιμο με τις κατάλληλες σφαλιάρες σε λογικά πλαίσια στο κωλί. Ωραίο τυπάκι,ντουζ σε κάθε γύρο,μέσα σε 40’ με είχε πραγματικά αποτελειώσει,πήρε το χρήμα και έφυγε. Θα έχω να θυμάμαι αρκετά αλλά δε ξέρω αν θα το πήγαινα για επαναληπτικό

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
lemourios
Σεβαστός
21
Πόντοι:
1.071
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ypotaktikos97, hornyasfuck, Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
31 Μαρτίου, 2026
η τυπισσα είναι σαν την κρεμλιδου με βυζαρα…έχουν αυξηθεί οι μουναρες εσκορτ ή είναι ιδέα μου;
O
Outis2024
review reaction 1 hornyasfuck
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1