Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 38 10
Call-Girls
294000
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Η συνάντηση επίσης περσινή, κανόνισα ραντεβού μαζί της όντας καθοδόν για Αθήνα!
Πολύ όμορφη κοπέλα, προσωπο ελληνικό, δεν είναι 9 αλλά και το 8 μάλλον λίγο είναι!
Σώμα όχι 10 γιατί έχει πολύ μικρό στήθος (πολύ όμως), η κωλάρα της είναι όνειρο! :smitten:
Διαβασμένη και σπουδασμένη, με πολύ ενδιαφέρον στην κουβέντα!
Δεν φιλάει...δεν συμμετέχει πολύ και είναι λίγο παθητική...εκτός αν της επιτρέψεις να παίξει αυτή μπάλα!
Γουστάρει να είναι κυρίαρχη (dominant) και να καθοδηγεί την συνάντηση με βάσει τα δικά της γούστα!! Αν καυλώσει, μπορεί να έχει πολύ ενδιαφέρον... Γουστάρει να φορέσει στραπ-ον και να σε γαμήσει...την καυλώνει....υπάρχουν και τα πειστήρια στο νήμα της (και σε άλλα που δείχνει ξεκάθαρα τις προτιμήσεις της, ΕΓΩ...δεν τα είχα δει).
Όποιος λοιπον γουστάρει τέτοια σκηνικά ας σπεύσει!
Εγώ (που δεν τα γουστάρω) πέρασα συμπαθητικά γιατί είχαμε πολύ ωραία κουβέντα και μέσω αυτής αναπτύχθηκε μια συμπάθεια που έκανε το ραντεβού αποδεκτό, αν και πολύ ακριβό γι'αυτό που πηρα τελικά!
Συμπέρασμα....
Πολύ ομορφη Ελληνίδα, υψηλού επιπέδου αλλά με περίεργα γούστα για εξειδικευμένο κοινό!!
:hi:
Πολύ όμορφη κοπέλα, προσωπο ελληνικό, δεν είναι 9 αλλά και το 8 μάλλον λίγο είναι!
Σώμα όχι 10 γιατί έχει πολύ μικρό στήθος (πολύ όμως), η κωλάρα της είναι όνειρο! :smitten:
Διαβασμένη και σπουδασμένη, με πολύ ενδιαφέρον στην κουβέντα!
Δεν φιλάει...δεν συμμετέχει πολύ και είναι λίγο παθητική...εκτός αν της επιτρέψεις να παίξει αυτή μπάλα!
Γουστάρει να είναι κυρίαρχη (dominant) και να καθοδηγεί την συνάντηση με βάσει τα δικά της γούστα!! Αν καυλώσει, μπορεί να έχει πολύ ενδιαφέρον... Γουστάρει να φορέσει στραπ-ον και να σε γαμήσει...την καυλώνει....υπάρχουν και τα πειστήρια στο νήμα της (και σε άλλα που δείχνει ξεκάθαρα τις προτιμήσεις της, ΕΓΩ...δεν τα είχα δει).
Όποιος λοιπον γουστάρει τέτοια σκηνικά ας σπεύσει!
Εγώ (που δεν τα γουστάρω) πέρασα συμπαθητικά γιατί είχαμε πολύ ωραία κουβέντα και μέσω αυτής αναπτύχθηκε μια συμπάθεια που έκανε το ραντεβού αποδεκτό, αν και πολύ ακριβό γι'αυτό που πηρα τελικά!
Συμπέρασμα....
Πολύ ομορφη Ελληνίδα, υψηλού επιπέδου αλλά με περίεργα γούστα για εξειδικευμένο κοινό!!
:hi:
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 25, 2025
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
300€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1

Δεν της εστελνες τον Τρακη ολα πληρωμενα απο εμας να τον περασει κανα 2 χερια ??