Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 64 10
Call-Girls 369673
Γενική βαθμολογία

9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
AΡΓΙΑ ΜΗΤΗΡ ΠΑΣΗΣ ΚΑΚΙΑΣ (μέρος 1ο)

Συνάντηση περσινή, τότε που έκανε ραντεβού κανονικά! Ημερομηνία ενδεικτική, κόστος και διάρκεια...πάλι ενδεικτικά (δεν θυμάμαι)!!

Επικοινωνία εύκολη, κλείσιμο ραντεβού στο Μπιλ αυθημερόν...

Μπήκε στο δωμάτιο με τρομερό αέρα κ άνεση, φορώντας μια καπαρντίνα και από μέσα...μόνο την σφήνα της!
Πρόσωπο, όπως έχει προαναφερθεί, σκληρό, σλάβικο...με κοντό αγορέ μαλλί και έντονο βάψιμο! Όταν έφυγε το μέικ απ και το κραγιόν (στο τέλος της συνάντησης μας) βρήκα το πρόσωπο της πιο γλυκό-πιο όμορφο!

Φιλιά κατευθείαν (η γλώσσα της εφθασε στο λαρύγγι μου), ξεφορτώθηκε άμεσα το πανωφόρι της και έμεινε γυμνή...με την καλτσοδέτες (μόνο, χωρίς κάλτσες) και προσπαθώντας να μου επιδείξει την σφήνα που είχε βάλει στην κωλάρα της (για να την προετοιμάσει, μιας και είχα ζητήσει άναλ).

Πίπα βαθιά με προσπάθειες για ντιπ θρόουτ και κατευθείαν σεξ με πολλές εναλλαγές και ποικιλία στάσεων (βοηθά το γεγονός πως αν και ψηλή-γύρω στο 1,70 θα έλεγα- είναι ελαφριά και μανιτζέβελη) ! Δεν προλαβα να πάρω την κωλάρα της που παρεμπιπτόντως είναι μαγική (όπως και όλο της το σώμα) καθώς με πρόδωσε (u know who :rockon: ) και τελείωσα πιο γρήγορα απ'ότι ήθελα! Κρίμας λέω ακόμα...εύχομαι να υπάρξει 2η φορά και να της τον σκίσω!

Εν κατακλείδι...πολύ καλή περίπτωση, με κορίτσι καύλα και συνάμα πολύ γλυκό και ευγενικό....που ταυτόχρονα κουβαλάει αρκετή τρέλα και ανωμαλία για να περάσει κάποιος πολύ καλά!

Aκολουθούν κανά δυό εμπειρίες μου ακόμα, που πιθανολογώ έχουν ενδιαφέρον μιας και βλέπω πως πολλοί ρωτούν γι'αυτές!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 29, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
120€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν