Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 3 10
Call-Girls
33544
Γενική βαθμολογία
5.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
5.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Δεν θυμάμαι ημέρα ακριβώς. Συναντηση σε ξενοδοχείο του κέντρου μετά από ευκολη συννενόηση με το γραφείο. Η κοπέλα ήρθε εντός 5λέπτου από την καθορισμένη ώρα. Στην εμφάνιση, ότι βλέπεις παίρνεις. Δεν νομίζω ότι έχω ξαναδεί πιο αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες. Αυτό ήταν και το πιο θετικό της όλης εμπειρίας. Είναι ένα κοριτσάκι σχετικά μινιον, κοντά στο 1,65, αδύνατη όχι σκίνυ, δεν τη λες γυμνασμένη αλλά τα πάντα στητά. 21 χρονών δεν νομίζω, αλλά έχει κάτι αθώο στο προσώπο που την κάνει να μικροδείχνει.
Στην συμπεριφορά λίγο μαγκωμένη, αλλά το προσπάθησε. Σαν να ντρεπόταν σχεδόν, δεν πρέπει να έχει μεγάλη εμπειρία. Τα αγγλικά της σε πολύ καλό επίπεδο, οπότε ευκολη συννενόηση. Ελαφρώς αρνητικό, ότι με το που μπήκε στο δωμάτιο, πριν βγάλει κάν παλτό "can I have the money". Τα χρήματα μπροστά της, στο κομοδίνο εντωμεταξύ. Λεω ελαφρώς αρνητικό γιατί εμένα δεν με νοιάζει ιδιαίτερα, έχω καταλάβει ότι σε κάποιους την σπάει αρκετά αυτό.
Ως προς το σεξ, η κοπέλα είναι ξεκάθαρα για gfe καταστάσεις. Φιλιά δίνει, ειδικά αν πας αργά και αρχίσει να ανοιγεται. Αισθησιακή, αλλά όχι πρωτοβουλίες. Καλή πίπα, δεν μου άλλαξε και τον κόσμο. Πιο πολύ με καύλωνε που την έβλεπα γιατί είναι όντως ωραίο μουνί. Γλύφομούνι δέχεται και έδειξε να γουστάρει κάπως χωρίς να ξεφεύγει και πολύ. Μετά ήταν εκεί που μου φάνηκε ο ορισμός του δεν παίρνει προτωβουλίες: αν δεν έκανα εγώ κίνηση να βγάλω και να φορέσω καπότα παίζει και να κάναμε ακαπ όχι γιατί το ήθελε κανείς από τους δύο, αλλά γιατί δεν ήξερε τι να κάνει
Παίχτηκαν 2 στάσεις και τελείωμα εντός προφυλακτικού. Πρέπει να πω ότι με έκανε να χύσω με αυτή από πάνω, ενώ δεν πήγαινα γι αυτό, αλλά έχει καλές κινήσεις. Ο ρυθμός αργός, προσπαθεί να σε πάει σε κάτι ήπια αισθησιακό και φαίνεται ότι δεν αντέχει ούτε σε μέτρια ταχύτητα. Σε καμία περίπτωση μην περιμένετε σφυροκόπημα. Δεύτερο γύρο δεν πήγαμε , κάθώς η όλη φάση κινήθηκε αργά με πολύ ώρα στα προκαταρτικά, οπότε και με το ντουζάκι είχε μείνει λίγος χρόνος. Συζήτηση περί ανέμων και υδάτων για κανα 10 λεπτο ξαπλωμένοι, χτύπηε το ξυπνητήρι και φιλάκια.
Σημπερασματικά, η κοπέλα είναι όμορφη, φυσικότατη (σωματικά και συμπεριφορικά) και μπορεί να είναι πολύ καλή για κάποιον που θέλει τέτοια φάση. Δυστυχώς εγώ δεν είχα καθόλου κάτι τέτοιο στο μυαλό μου. Κάπως μου είχε καρφωθεί εκείνη τη μέρα να βρω ένα γλυκό πλασματάκι να το ξεμουνιάσω. Επειδή είναι αρκετά αξιοπρεπής για αυτό που είναι - δλδ ένα γλυκό όμορφο κοριτσάκι για gfe - δεν θα πω ότ τα κλαίω τα λεφτά (δεν είναι και λίγα, άσε που πλήρωσα και για cif που δεν έγινε, αλλά αυτό είναι και δικιά μου ευθύνη γιατί είπα χέστο και δεν τραβήχτηκα). Θα πως ότι εγώ δεν ικανοποιήθηκα πλήρως. Oh well, αυτά έχουν οι δοκιμές...
Στην συμπεριφορά λίγο μαγκωμένη, αλλά το προσπάθησε. Σαν να ντρεπόταν σχεδόν, δεν πρέπει να έχει μεγάλη εμπειρία. Τα αγγλικά της σε πολύ καλό επίπεδο, οπότε ευκολη συννενόηση. Ελαφρώς αρνητικό, ότι με το που μπήκε στο δωμάτιο, πριν βγάλει κάν παλτό "can I have the money". Τα χρήματα μπροστά της, στο κομοδίνο εντωμεταξύ. Λεω ελαφρώς αρνητικό γιατί εμένα δεν με νοιάζει ιδιαίτερα, έχω καταλάβει ότι σε κάποιους την σπάει αρκετά αυτό.
Ως προς το σεξ, η κοπέλα είναι ξεκάθαρα για gfe καταστάσεις. Φιλιά δίνει, ειδικά αν πας αργά και αρχίσει να ανοιγεται. Αισθησιακή, αλλά όχι πρωτοβουλίες. Καλή πίπα, δεν μου άλλαξε και τον κόσμο. Πιο πολύ με καύλωνε που την έβλεπα γιατί είναι όντως ωραίο μουνί. Γλύφομούνι δέχεται και έδειξε να γουστάρει κάπως χωρίς να ξεφεύγει και πολύ. Μετά ήταν εκεί που μου φάνηκε ο ορισμός του δεν παίρνει προτωβουλίες: αν δεν έκανα εγώ κίνηση να βγάλω και να φορέσω καπότα παίζει και να κάναμε ακαπ όχι γιατί το ήθελε κανείς από τους δύο, αλλά γιατί δεν ήξερε τι να κάνει
Παίχτηκαν 2 στάσεις και τελείωμα εντός προφυλακτικού. Πρέπει να πω ότι με έκανε να χύσω με αυτή από πάνω, ενώ δεν πήγαινα γι αυτό, αλλά έχει καλές κινήσεις. Ο ρυθμός αργός, προσπαθεί να σε πάει σε κάτι ήπια αισθησιακό και φαίνεται ότι δεν αντέχει ούτε σε μέτρια ταχύτητα. Σε καμία περίπτωση μην περιμένετε σφυροκόπημα. Δεύτερο γύρο δεν πήγαμε , κάθώς η όλη φάση κινήθηκε αργά με πολύ ώρα στα προκαταρτικά, οπότε και με το ντουζάκι είχε μείνει λίγος χρόνος. Συζήτηση περί ανέμων και υδάτων για κανα 10 λεπτο ξαπλωμένοι, χτύπηε το ξυπνητήρι και φιλάκια.Σημπερασματικά, η κοπέλα είναι όμορφη, φυσικότατη (σωματικά και συμπεριφορικά) και μπορεί να είναι πολύ καλή για κάποιον που θέλει τέτοια φάση. Δυστυχώς εγώ δεν είχα καθόλου κάτι τέτοιο στο μυαλό μου. Κάπως μου είχε καρφωθεί εκείνη τη μέρα να βρω ένα γλυκό πλασματάκι να το ξεμουνιάσω. Επειδή είναι αρκετά αξιοπρεπής για αυτό που είναι - δλδ ένα γλυκό όμορφο κοριτσάκι για gfe - δεν θα πω ότ τα κλαίω τα λεφτά (δεν είναι και λίγα, άσε που πλήρωσα και για cif που δεν έγινε, αλλά αυτό είναι και δικιά μου ευθύνη γιατί είπα χέστο και δεν τραβήχτηκα). Θα πως ότι εγώ δεν ικανοποιήθηκα πλήρως. Oh well, αυτά έχουν οι δοκιμές...
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
230€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα