Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.6 10 10
Γενική βαθμολογία

9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου με τη Δανάη, μια παρουσία που πραγματικά ξεχώρισε.

Η Επικοινωνία & Η Εμφάνιση
Η επικοινωνία έγινε μέσω Viber με άμεση ανταπόκριση. Το ραντεβού κλείστηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Εκτίμησα ιδιαίτερα το γεγονός ότι με ενημέρωσε δύο ώρες νωρίτερα για μια μικρή καθυστέρηση 15 λεπτών, και ήταν απόλυτα συνεπής στη νέα ώρα που συμφωνήσαμε.
Εμφανίστηκε με ένα κομψό μαύρο φόρεμα, εξαιρετικό στυλ και πολύ ανεβασμένη διάθεση. Μετά από ένα σύντομο ντους, βγήκε με ένα άκρως προκλητικό ροζ διχτυωτό σύνολο που προμήνυε τη συνέχεια.

Το "Κυρίως Θέμα"
Η δράση ξεκίνησε χωρίς χάσιμο χρόνου. Τα γλωσσόφιλά της ήταν από τα πιο βαθιά και παθιασμένα που έχω βιώσει. Ακολούθησε στοματική περιποίηση υψηλού επιπέδου, την οποία αναγκάστηκα να διακόψω για να μην τελειώσω πρόωρα!
Αφού την περιποιήθηκα και εγώ με τη σειρά μου, περάσαμε στο sex:
• Cowgirl & Στα τέσσερα: Ξεκινήσαμε δυναμικά με εναλλαγές στάσεων.
• Πρωκτικό: Η συνέχεια ήταν ένας πραγματικός «μαραθώνιος». Μετά την αφαίρεση της σφινας που φορούσε, το σκηνικό θύμιζε ταινία «τσοντα¨. Η συμμετοχή της ήταν τρομερή, με dirty talk και την απαραίτητη ένταση, που εκτόξευσε την καύλα.
• Reverse Cowgirl: Συνεχίσαμε σε πρωκτικό ρυθμό με την ίδια ένταση.

Το Φινάλε
Μετά από αρκετή ώρα αχαλίνωτου sex, κάναμε ένα διάλειμμα για ντους. Εκεί με περιποιήθηκε με ένα απίστευτο mouth fuck. Επιστρέφοντας στο κρεβάτι, το κλείσιμο ήρθε με μια εξαιρετική πίπα και τελείωμα στο στόμα, όπου κυριολεκτικά με «ρούφηξε».

Συμπέρασμα
Διαπίστωσα ότι είχε περάσει μια γεμάτη ώρα συνεχόμενης δράσης. Η Δανάη είναι μια top επιλογή για όποιον ψάχνει επικοινωνία, συνέπεια και αστείρευτη ενέργεια στο κρεβάτι. Η επανάληψη είναι δεδομένη!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
200€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Tiger21
Σπουδαίος
13
Πόντοι:
2.591
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 TOMCRUISE, THV, Oliver89 και 28 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Μαρτίου, 2026
Δλδ συναγωνιστή, έπιασαν τόπο τα 225+ €..
Σε ξέσκισε το καβλοράπανο..
Υπ'όψιν..
review reaction 1 hornyasfuck, ChillGuy
23 Μαρτίου, 2026
Που βρίσκω τηλέφωνο παρακαλώ;
review reaction 1 hornyasfuck
23 Μαρτίου, 2026
Για πολυ ξέσκισμα.... Πίπα κωλο! Ρισπέκτ
review reaction 1 hornyasfuck, ChillGuy
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3