Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 31 10
Γενική βαθμολογία

9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Πολύ εύκολη συνεννόηση με 2-3 μηνύματα στο viber και βουρ για τον Μπιλάκο! Είχα προσπαθήσει και λίγους μήνες πριν να τη συναντήσω, αλλά το ακύρωσα λόγω δικού μου προβλήματος. Το κορίτσι έφτασε στην ώρα της, ωραία ντυμένη, ελαφρύ μακιγιάζ και αρωματισμένη. Νυχοπόδαρα πολύ περιποιημένα. Εμφανισιακά είναι αυτό που βλέπετε στις φώτο. Βυζάκι 2,5άρι, πρόσωπο αρκετά γλυκό, με λίγο παραπάνω μεζέ στον κώλο και τα μπούτια, αλλά τόσο-όσο. Για τον κώλο συγκεκριμένα, θα έλεγα ότι είναι η διαφορά που σε κάνει να πεις έναν κώλο, Κωλάρα! Στα 4 δε, είναι αριστούργημα... Έγιναν οι απαραίτητες συστάσεις, με τα συνοδείας φιλιού, πασπατέματος στην πόρτα και τα παπάρια μου άρχισαν να με γαργαλάνε... Μπαίνει πρώτη για μπάνιο. Βγαίνει με την πετσετούλα και παίρνω σειρά εγώ. Με το που σκάω στο κρεβάτι, ξεκινάμε ένα 10λεπτο μπαλαμούτι με φιλιά και χουφτώματα, μέχρι που κόντεψε να γίνει η ζημιά. Το κατάλαβε και κατηφόρισε, ξεκινώντας μια πίπα γύρο με απ' όλα. Αργά, γρήγορα, με φτυσίδια και λαρυγγώματα, με κατάληξη σε λουστράρισμα στα μπαλάκια. Μιλάμε για τσιμπούκι περιποιημένο. Σειρά μου να την γλείψω, όπως και έπραξα. Αφέθηκε και χαλάρωσε, ενώ όταν πετύχαινα το σωστό σημείο άρχιζαν οι πνιχτοί αναστεναγμοί. Πολύ ωραίο μουνάκι και πεντακάθαρο! Έβαλα σκουφί και η μάχη άρχισε! Ξάπλωσε πάνω μου και άρχισε τα λικνίσματα, πρώτα αργά και σταδιακά γρηγορότερα, φιλιά που έγιναν βαθιά με γλώσσα και οδήγησαν σε γνωστά γαλλικά. Έχει πολύ ωραίο δέρμα και η αίσθηση του κορμιού της πάνω μου, με ανάγκασαν να γκαζώσω και να τη ξαπλώσω ανάσκελα για σοβαρή γεώτρηση και κάπου εδώ έληξε το πρώτο ημιχρόνιο. Ντουζάκι, και λίγο social μέχρι να ανακτήσουμε δυνάμεις. Είναι πολύ καλό παιδί (ευθύς άνθρωπος, που αν του πεις μαλακία ή κάνεις ψευτομαγκιές, δε θα το αφήσει να πέσει κάτω, αλλά συμπαθέστατη). Στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε 69, με γλειφομούνι από μεριά μου και πίπα φυσαρμόνικα από μεριά της, συνεχίζοντας με στήσιμο στα 4 και ντάπα-ντουπα λίγο από μουνί για προθέρμανση, έως ότου ήρθε η ώρα για το anal. Μπήκα σιγά σιγά στην αρχή, με τη βοήθεια λίγου δαχτύλου που έβαλε στην τρύπα της. Πολύ όμορφα!! Με αργό ρυθμό, η αίσθηση ήταν φανταστική. Στη συνέχεια ο ρυθμός εντάθηκε και το σφυροκόπημα ήταν ανελέητο μιας και με παρότρυνε να μη σταματήσω. Μιλάμε έδωσε ρέστα στην κυριολεξία σ'αυτή τη στάση. Αλλαγή σκούφου και συνέχισα με μουνάκι ιεραποστολικά. Με τελείωσε με αριστοτεχνική πίπα, όπου άδειασα αρκετό υλικό μου στα βυζιά της. Συμπερασματικά, θα πω ότι η γυναίκα το 'χει το σπορ, ξέρει να διαβάζει τον παρτενέρ και θέλει να περάσεις καλά. Σίγουρα τη 2η φορά, θα είναι ακόμα πιο καλά μιας και η 1η φορά που ήταν αναγνωριστική ήταν αρκετά καλή. Αυτά μάγκες εύχομαι σε όλους υγεία και να περνάμε καλά με τις κοριτσάρες πάντα με σεβασμό και ευγένεια για να μας έχουν πασάδες!Καπέλο

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 20, 2026
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Milanisti
Σπουδαίος
31
Πόντοι:
2.836
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Johnny Red2, DRAGON XXX, THV και 31 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Μαρτίου, 2026
Σε ευχαριστώ πολύ για την τόσο ωραία κριτικη,και εγώ πέρασα τέλεια,απο τα πιο δυνατά μου ραντεβού. Σε περιμένω με πολύ μεγάλη χαρά! Ενα δυναμικό comeback θα κάνουμε
review reaction 1 review reaction 2 Alan Bradley, Milanisti, Lucifer_gr37
23 Μαρτίου, 2026
συγνώμη μπαινετε για ντουζ και αφήνετε μόνη την κοπέλα ?
23 Μαρτίου, 2026
Δεν με πειράζει να μπαίνω μονη μου,ισα ισα έχω όλο τον χώρο δικό μου!
23 Μαρτίου, 2026
@Αγγελική Γι'αυτό να'σαι σίγουρη. Εννοείται ότι το comeback θα είναι δυναμικό που είπες
@ΖΑΝ ΜΠΑΤΙΣΤ Τύπε μήπως είσαι λίγο χαζός; Τι ηλίθια ερώτηση είναι αυτή;
review reaction 3 review reaction 1 noblue, Αγγελική
23 Μαρτίου, 2026
ΖΑΝ ΜΠΑΤΙΣΤ ναι παντα αυτο γινεται εκτος εαν η οποια κοπελα θελει να μας συνοδεψει.

Δεν καταλαβα την απορια σου?
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5