Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 41 10
Γενική βαθμολογία

9.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Επικοινωνία & Πρώτη Εντύπωση:
Η συνεννόηση μέσω Viber ήταν άμεση και εύκολη. Το ραντεβού πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Η κοπέλα ήταν συνεπής στην ώρα της, πολύ κομψά ντυμένη και με εξαιρετικά ευχάριστη διάθεση. Εμφανισιακά είναι μια πραγματική γυναικάρα, με όμορφο πρόσωπο, αδύνατο σώμα και καλόγουστα tattoo.

Το Κυρίως Μέρος:
Μετά από ένα γρήγορο ντουζ, περάσαμε αμέσως στο "ψητό". Ξεκινήσαμε με παθιασμένα γλωσσόφιλα και ένα εξαιρετικό στοματικό. Στη συνέχεια ανέλαβα εγώ να την περιποιηθώ, με την ίδια να δείχνει ότι το απολαμβάνει πραγματικά, βγάζοντας πολύ ερεθιστικούς ήχους.
Στο κομμάτι της διείσδυσης (με προφύλαξη), δοκιμάσαμε ανάποδο cowgirl και doggy, όπου δέχτηκε με τρομερή διάθεση και μερικά παιχνιδιάρικα χαστουκάκια. Η συμμετοχή της ήταν 100% εκεί. Το πρώτο τελείωμα ήρθε στο στόμα της.

Δεύτερος Γύρος:
Μετά από ένα απαραίτητο διάλειμμα για ανάσες, ξεκίνησε να μου κάνει massage, το οποίο κατέληξε σε έναν δεύτερο γύρο στοματικού. Παρόλο που προσπάθησε πολύ και ήταν πολύ "ζεστή", το δεύτερο τελείωμα δεν ήρθε λόγω χρόνου (1 ώρα), αλλά η προσπάθειά της ήταν αξιοσημείωτη.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Tiger21
Σπουδαίος
13
Πόντοι:
2.591
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 TOMCRUISE, Ntaffy2, Thanasakis300 και 25 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Μαρτίου, 2026
Πολύ πλαστικο το βυζι η κάνω λάθος
22 Μαρτίου, 2026
σοβαρά τώρα....αυτό έχεις να πεις για όλα τα προαναφερόμενα
review reaction 3 review reaction 1 ΦΑΚΙΡΗΣ, ChillGuy
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2