Λεπτομέρειες αξιολόγησης
9.1 3 10
Call-Girls
33858
Γενική βαθμολογία
10.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
10.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Καλησπέρα σε όλους! Νομίζω από τις ποιο επιβλητικές παρουσίες στο χώρο, αντικειμενικά από τις ποιο όμορφες κυρίες εκεί έξω! Όπως πάντα εύκολη συνεννόηση και έκλεισε το ραντεβουδάκι… δεν περίμενα να βρω ραντεβού αλλά όλα οκ!
Για το κορίτσι δεν έχω να πω κάτι…. Είναι ακριβώς όπως στις φωτογραφίες πανέμορφη! Ήρθε με ένα αέρα αντίο… το ξέρει ότι είναι πολύ όμορφη και το δείχνει, πολύ όμορφα! Με αυτοπεποίθηση! Ένα ελαφρύ παλτό και από μέσα ένα μαύρο μικροσκοπικό φόρεμα με ζαρτιέρες και γόβα! Ακούγεται κλασικό για την φάση αλλά το έκανε τόσο όμορφα είχα τρελαθεί από την καυλα πριν καν κάνουμε κάτι και από εκεί με κέρδισε! Είναι υπερβολικά όμορφη για να μην σου αρέσει ότι και να κάνει! Ήταν αργή και σαγηνευτική, έβγαλε το παλτό, αράξαμε και με μια μικρή κίνηση έβγαλε και το φόρεμα μένοντας μόνο με τα εσώρουχα, ξεκίνησε μια πίπα όνειρο δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στα αρχιδια! Ήταν πολύ πρόστυχη αλλά παράλληλα κομψή! Πολύ δουλεμένη πίπα ότι καλύτερο! Στο σεξ το πάει στο πολύ άγριο δεν το περίμενα, είναι για να το σπάσεις δυνατά! Μεγάλη καυλα δεν έβγαλε τα εσώρουχα από κάτω έκανε στην άκρη λίγο το μικροσκοπικό βρακάκι και οι ζαρτιέρες έμειναν πάνω!!! Νιώθει πως να κινηθεί και τι να κάνει, με πρόσεχε να μην τελειώσω γρήγορα και με παρακάλαγε να την γαμαω άγρια! Ήταν απίστευτη…
Από τις ποιο ωραίες εμπειρίες με εσκορτ! Και ίσως η ποιο όμορφη για εμένα!
Για το κορίτσι δεν έχω να πω κάτι…. Είναι ακριβώς όπως στις φωτογραφίες πανέμορφη! Ήρθε με ένα αέρα αντίο… το ξέρει ότι είναι πολύ όμορφη και το δείχνει, πολύ όμορφα! Με αυτοπεποίθηση! Ένα ελαφρύ παλτό και από μέσα ένα μαύρο μικροσκοπικό φόρεμα με ζαρτιέρες και γόβα! Ακούγεται κλασικό για την φάση αλλά το έκανε τόσο όμορφα είχα τρελαθεί από την καυλα πριν καν κάνουμε κάτι και από εκεί με κέρδισε! Είναι υπερβολικά όμορφη για να μην σου αρέσει ότι και να κάνει! Ήταν αργή και σαγηνευτική, έβγαλε το παλτό, αράξαμε και με μια μικρή κίνηση έβγαλε και το φόρεμα μένοντας μόνο με τα εσώρουχα, ξεκίνησε μια πίπα όνειρο δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στα αρχιδια! Ήταν πολύ πρόστυχη αλλά παράλληλα κομψή! Πολύ δουλεμένη πίπα ότι καλύτερο! Στο σεξ το πάει στο πολύ άγριο δεν το περίμενα, είναι για να το σπάσεις δυνατά! Μεγάλη καυλα δεν έβγαλε τα εσώρουχα από κάτω έκανε στην άκρη λίγο το μικροσκοπικό βρακάκι και οι ζαρτιέρες έμειναν πάνω!!! Νιώθει πως να κινηθεί και τι να κάνει, με πρόσεχε να μην τελειώσω γρήγορα και με παρακάλαγε να την γαμαω άγρια! Ήταν απίστευτη…
Από τις ποιο ωραίες εμπειρίες με εσκορτ! Και ίσως η ποιο όμορφη για εμένα!
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
200€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4

Με λιγα λογια ! Χαρηκαμε Που Περασες καλα !!! Οσο για Εμας ?????? Δε Ξερουμε ?? χιχιχιχιιχχιχι !!!!