Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 41 10
Call-Girls 226213
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

5.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η κοπέλα έχει πολύ ωραίο σώμα, μεγάλα χείλη και σιλικονούχο στήθος.Παρ’ όλα αυτά φαίνεται ότι δεν ασχολείται ιδιαίτερα με γυμναστική, καθώς υπάρχει μια μικρή χαλαρότητα στην κοιλιά, οπότε ίσως λίγη περισσότερη προσοχή εκεί θα την απογείωνε! Πρόσωπο μέτριο αλλά συνολικά ελκυστική. Χαρακτηριστικά απλή στον χαρακτήρα και δείχνει καλό παιδί πίσω από το προκλητικό παρουσιαστικό. Στο social είναι πολύ καλή και υπήρξε καλή χημεία στην επικοινωνία.

Στα πιο… αγωνιστικά τώρα. Δέχεται κ επιδιωκε άνετα γλωσσόφιλα και πολύ έντονο γλείψιμο, ανταποκρίνεται κανονικά και παίζει και 69. Στο στοματικό είναι πραγματική μαστόρισσα: δυνατό τσιμπούκι με φτύσιμο και βλέμματα που σε ανεβάζουν.
Στο ιεραποστολικό έβαλε μόνη της μαξιλάρι κάτω από τη μέση για πιο βαθιά διείσδυση. Της αρέσουν τα πιασίματα από τον λαιμό και τα βρισίδια και αντέχει σε όλους τους ρυθμούς.

Μετά τον πρώτο γύρο μου έκανε δυνατό μασάζ και με δική της πρωτοβουλία ξεκίνησε εύκολα και δεύτερος γύρος, εξίσου έντονος. Γενικά δυνατή εμπειρία και καλή διάθεση. Έχει και καλό χαρακτήρα, κάτι που μετράει για να μην νιώθεις ότι έχεις απέναντί σου «κομοδίνο».

Η τιμή είναι τσουχτερή, αλλά στις τιμέςνπου παιζουν στην αγορά βρίσκεις πολύ χειρότερα, οπότε συνολικά η εμπειρία άξιζε.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 01, 2026
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
200€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
M
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 acab3, rsotos7, doc_lin και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Μαρτίου, 2026
ο ένας λέει ότι ασχολείται με γυμναστική και έχει γυμνασμένο σώμα...
και
ο άλλος ότι φαίνεται ότι δεν ασχολείται και πολύ, αλλά και υπάρχει και χαλαρότητα στην κοιλιά.
:rolleyes: Money Mouth
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, Fantor 777, RedCole και 2 άλλα μέλη
10 Μαρτίου, 2026
@papaphilips υποκειμενικο ειναι φιλε μου!! οι γνωμες ειναι σαν τος πουτσες! ολοι εχουν απο μια!! Δεν ειμαι ο Mr Fitness 2026 αλλα για καποιον που ψαχνει απο κριτικες το τελειο call girl αυτο ειδα αυτο εγραψα!!
M
mpapa06
review reaction 1 hornyasfuck
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2