Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.6 10 10
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Σημερινή συνάντηση με την κοπέλα στου Βασίλη. Με ελάχιστα μηνύματα το ραντεβού κλείστηκε αμέσως. Ήρθε κατευθείαν μόλις της έστειλα το δωμάτιο και μπαίνοντας μέσα ήρθε κατευθείαν να με γλωσσοφιλήσει. Ξεκίνησαν λέω από μέσα μου τα προεόρτια. Αφού μπήκαμε για ντουζάκι πρώτα εκείνη και ύστερα εγώ ήρθε προς το μέρος μου χωρίς χρονοτριβή και πλακωθήκαμε στα ρουφηχτά γλωσσόφιλα. Κανονική εξόρυξη όχι υπερβολές. Επίσης φιλιά και πέριξ του σώματός της όπου τρελαίνεται. Την έβαλα να ξαπλώσει και της πάτησα ένα γλειφομούνι που σπαρτάραγε ολόκληρη από καύλα ενώ παράλληλα την δαχτύλωνα κιόλας. Ήρθε η σειρά της να με γλείψει όπου μου έκανε μία πίπα όλα τα λεφτά. Βαθιά και υγρή με deep throat και ρούφηγμα στις μπάλες. Ο 1ος γύρος είχε το ιεραποστολικό και το doggy με άψογη συμμετοχή από μεριά της με επιφωνήματα καύλας και φωνές όπου το τέλος δεν άργησε να έρθει στο στόμα της. Με στράγγιξε ολόκληρο. Ρούφαγε με μανία. Διάλλειμα για μπάνιο και ελάχιστο social όπου ο 2ος γύρος μας βρήκε να έχει πέσει πάνω μου και να μ'έχει φάει όλον. Φιλιά παθιασμένα και για λίγο γλείψιμο πάλι από πλευρά της όπου δεν άργησε να μου τον κάνει πέτρα. Αυτή τη φορά από στάσεις παίχτηκαν το anal το κανονικό και το reverse cow και για κλείσιμο είχαμε πάλι το doggy όπου τελείωσα ξανά στο στόμα της. Κανονική σκούπα hoover όπως την αποκάλεσα. Κατά τη διάρκεια του σεξ δεν λείπουν τα φιλιά και τα χαστούκια στην κωλάρα της όπου της αρέσουν πάρα πολύ. Πέρασα πολύ ωραία και θα την ξαναδώ κάποια στιγμή. Αυτά μάγκες εύχομαι σε όλους υγεία και να περνάμε καλά με τις κοριτσάρες πάντα με σεβασμό και ευγένεια για να μας έχουν πασάδες!Καπέλο

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 08, 2026
Διάρκεια
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Milanisti
Ανώτερος
39
Πόντοι:
6.236
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Johnny Red2, THV, Oliver89 και 21 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Μαρτίου, 2026
Αγαπητέ, πόσο βγήκε το σύνολον για το παραπάνω service? Επίσης επικοινώνησες απευθείας ή μέσω του γραφείου;

Ευχαριστώ!
review reaction 1 hornyasfuck
09 Μαρτίου, 2026
Το γραφειο το βγαζει εκτος αρα υπαρχει τηλ επικοινωνιας?
09 Μαρτίου, 2026
@gbgtt Στείλ'της π.μ να σου δώσει viber και να ενημερωθείς αναλυτικά για ότι θες
@Hawkeye Argill Την πήρα σαν ind πλέον αλλά είναι η μόνη καρτέλα κριτικών που έχει
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3