Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.5 8 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 47197
Γενική βαθμολογία

9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Τηλέφωνο εχτές αργά το βράδυ στο γραφείο για να δω ποιες είναι διαθέσιμες και η κοπέλα που κλείνει τα ραντεβού μου λέει ότι σε ένα δίωρο έχω την Εμμανουέλα την κλείνω δίχως δεύτερη σκέψη αν και μου είχε πει ένας γνωστός μου ότι η Εμμανουέλα είναι φωτιά τελικά είχε απόλυτο δίκιο στο παρελθόν δύο τρείς φορές που έκανα προσπάθεια να κλείσω δεν μπορούσε τό γραφείο της ώρες που με βόλευε εχτές όμως ήταν η τυχερή μου μέρα Ναι!
Το ραντεβού κλείστηκε σε γνωστό πορνοχοτελι στα νότια και το γραφείο με πήρε δέκα λεπτά νωρίτερα για την άφιξη της Εμμανουέλας.
Η Εμμανουέλα από εμφάνιση είναι μία μιλφάρα με μακριά ξανθιά μαλλιά με βυζάρες κωλάρα όλα σε άρα και το σώμα της έχει καυλοτικες καμπύλες διευκρινίσεις δεν είναι μοντέλο ούτε πιτσιρίκα είναι η γειτόνισσα τής διπλανής πόρτας που θέλουμε να γαμήσουμε από ηλικία την έκοψα γύρω στα σαράντα.
Και τώρα στον αγώνα πίπα από τής καλύτερες που μου έχουν κάνει γλύφει ρουφάει φτύνει δεν αφήνει τίποτα αν είσαι οκ εκεί κάτω όπως και εγώ δεν την άφησα έτσι γιατί ήταν πεντακάθαρη της έκανα ένα γλυφομούνι και χύνη για πλάκα άμα την φτιάξεις δέχεται κωλοσκαμπηλα και γουστάρει από σεξ παίχτηκαν τρείς στάσεις καρφώνεις αβέρτα δίχως μα και μου και με τελείωσε με 69 αυτή να μου τα πετάει στην μούρη και εγώ στο στόμα τής.
Ήταν από τα ποιο καλύτερα ραντεβού που έχω κάνει η Έμμα θα τιμηθεί σύντομα πάλη

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 08, 2026
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Κακή