Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 2 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 15320
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Χαλαρό ερωτικό ραντεβουδάκι με τη σλάβα milf Ξένια. Πλέον κορίτσι του Your Angels το είδα να φιγουράρει στις σελίδες του site τους και ήθελα να το δώ.

Όπως πάντα συνάντηση στον χώρο μου, το κορίτσι ήρθε στην ώρα του καθαρό και μοσχομυριστό. Πολύ ευχάριστη στην αρχή με ένα ωραίο χαμόγελο. Όμορφο ντύσιμο και γοβίτσα με ένα ωραίο φόρεμα που αναδείκνυε το μπούστο , με ωραίο βλέμμα και βυζί πληθωρικό, μεγάλο αλλα χαλαρό...κώλος normal.

Έκανα εικόνα τα μάτια της να με κοιτάζουν ενώ μου έπερνε πίπα οπου και έγινε. Γλύψιμο στο γλύψιμο φιλάκι στο φιλάκι με καβαλάει και γαμιόμαστε με τους βύζους πρώτη θέα, όπου και έμεινα εκεί μέχρι τέλους.

Μετα το φρεσκάρισμα, τα είπαμε ωραία με κομπλέ social. Με ρώτησε αν μπορεί να κάνει το iqos της, κανένα πρόβλημα...

Δεύτερος γύρος είμασταν λίγο πιο intimate και αρχίζει να τρίβεται πάνω μου...το βλέμα της έλεγε γάμησε με και έτσι και έγινε. Την άρπαξα την έβαλα κάτω και τη γάμισα επί τόπου με ιεραποστολικό και μετα στά 4. Το κορίτσι άντεξε τα πάντα χωρίς παράπονο και δεύτερη κουβέντα.

Ωραίο πρόγραμμα χωρίς κανένα παράπονο. Εάν κάποιος μπορεί να αφήσει στην άκρη το χαλαρό μεν, μεγάλο δε βυζί, για εμένα θα ήταν μία καλή περίπτωση...

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Kinky_Savage_69
Προμότορας
66
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Milfomaniac, agokairos, hornyasfuck και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Μαρτίου, 2026
κ.admin σας ξεφυγε αυτος ο μεγιστος καθημερινος προμοτορας του yournagels
διτε και τις αλλες 2 κριτικες της κοπέλας!
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, srek7, BigMountain και 1 ακόμα μέλος
08 Μαρτίου, 2026
Για μας που πάμε πρώτη φορά με κοπέλα είναι καλή ;
review reaction 1 hornyasfuck
09 Μαρτίου, 2026
Αυτό το πράγμα με τις μουφα κριτικές ρε γαμωτο! Πάμε μετά και τσαμπαμε σα τους χάνους. Έχω πιάσει και αποφεύγω τελείως τα γραφεία με αυτά που κάνουν!
review reaction 1 hornyasfuck, srek7, BigMountain και 1 ακόμα μέλος
09 Μαρτίου, 2026
κινκυ σαβαζ μαι ας
review reaction 3 review reaction 1 Lone-Wolf, hornyasfuck, srek7
24 Απριλίου, 2026
Μένω στο "επερνε" που κανονικά είναι έπαιρνε

Περνώ-> κίνηση σε χώρο. Χρόνο & κατάσταση

Παίρνω - έπαιρνε κτλ

Αλλά το αγγλικό intimate το χρησιμοποιούμε, δεν χρησιμοποιούμε Ελληνική λέξη οικειότητα, πιο άνετα!
review reaction 3 Lone-Wolf
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5